Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שלא יקלו עליו בעליון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

משפחת הרוצח התפרעה בביהמ"ש וקיללה את האלמנה, כמה מפתיע.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הצדק אכן נראה ונעשה במקרה הזה, וכל שאר הקלישאות.

אבל אני רוצה להציע לדיון משהו אחר, שעשוי למנוע את האסון הבא:

המנוח, ששנת ביתו הקטנה הופרעה ע"י אותם קופי-אדם, בחר לרדת למטה "עם השרשר והגופיה" ולכבד את הרוצח בנגיחה לפנים.

מה היה קורה לו, נניח היה בוחר במקום זה לקרוא למשטרה? להגיף את התריסים והחלונות ולנסות להתעלם?

מה היה קורה לו היה ניגש לחבורה ומנסה לדבר אליהם בצורה תרבותית?

מה הוא חשב שיקרה לאחר אותה נגיחה? האם הוא חשב שאותו בבון יתנצל ויתקפל הביתה מושפל מול חבריו וחברותיו?

ובואו נחסוך מראש את "יש אנשים שמבינים רק אלימות" ואת "הוא היה צריך לרדת אליו עם אקדח".

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
מה היה קורה לו, נניח היה בוחר במקום זה לקרוא למשטרה? להגיף את התריסים והחלונות ולנסות להתעלם?

אתה צודק.

ולא שזה תירוץ, אבל הוא ניסה לקרוא למשטרה, והמשטרה לא באה (וננקטו צעדים נגד מי שהיה מעורב במחדל).

אבל.

אבל!

זה טוב מאוד שיש כאן אמירה מצד בית המשפט שזה שבאים אליך באלימות, לא אומר שמותר לך להחזיר באלימות קשה יותר, כשאתה יכול במקום זה להתקפל לאחור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כמה דגשים. בהתבסס על הידוע מהתשקורת. לבבון הנ"ל היו כמה תיקים קודמים על החזקת סכין. ממה שפורסם, הסכין נשלפה לפני הנגיחה ולא כתוצאה ממנה. לפחות זה מה שאני הבנתי מהמפורסם.

לגבי מסקנתך. מסכים בהחלט. אם כולם היו מפעילים שכל ישר זה יכל לחסוך הרבה קורבנות. אני מתכוון לאנשים הנורמטיביים, יותר או פחות.

פורסם

NATCO

אם הוא היה מרים טלפון למשטרה, הם לא היו באים,

וגם אם היו באים הם היו אומרים "לא ראינו כלום" והולכים.

צר לי, אבל הדם של האדם הפשוט לא שווה את זמן המשטרה בארץ.

ראיתי איך המשפחה שלו התנהגה.

צריכים לעקר את הנשים ולסרס את הגברים במשפחה הזו שלא יתרבו בטעות.

גועל נפש.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אנשים לא חושבים (על תוצאות מעשיהם) ופועלים מהר.

ה"מהר" הזה הביא במקרה הזה לתוצאות טראגיות.

כ"כ - אף אחד לא מוכן לוותר חו"ח על כבודו (והרי התוצאות - אחד מת - נרצח, שני יישב במאסר עולם :()

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)
הצדק אכן נראה ונעשה במקרה הזה, וכל שאר הקלישאות.

המנוח, ששנת ביתו הקטנה הופרעה ע"י אותם קופי-אדם, בחר לרדת למטה "עם השרשר והגופיה" ולכבד את הרוצח בנגיחה לפנים.

מה הוא חשב שיקרה לאחר אותה נגיחה? האם הוא חשב שאותו בבון יתנצל ויתקפל הביתה מושפל מול חבריו וחברותיו?

ובואו נחסוך מראש את "יש אנשים שמבינים רק אלימות" ואת "הוא היה צריך לרדת אליו עם אקדח".

אני גר מעל גינה ציבורית דומה. במשך שנים הגינה מהווה מטרד לכל תושבי השכונה. יום אחד, לאחר שנים של טלפונים לשמטרה ולמוקד העירוני, שלא תמיד טרחו להגיע, נמאס לי. זה היה בדיוק בתקופה שבה נדקר גדי ויכמן, ואני החלטתי לעשות מעשה ולפנות לערייה באופן רשמי יותר. לאחר שנופנפתי בשתי הזדמנויות שונות על ידי מנהל המחלקה הרלוונטית וקיבלתי ממנו תשובות לקוניות ביותר, ביקשתי להפגש גם עם ראש העיר שלי. לפני הפגישה (שנדחתה 3 פעמים וחיכיתי לה כארבעה חודשים במצטבר) יצרה איתי קשר המזכירה האישית של ראש העיר, וסיפרה לי שבעירייה "מזועזעים" מכמות התלונות על הרעש בגינה. מסתבר שהצטברו שם עשרות תלונות ופניות למוקד רק במהלך חודש בודד, ופשוט לא עשו עם זה כלום. בסופו של דבר, נפגשתי עם ראש העיר. בפגישה סיפרתי על מטרדי הרעש, על רוכבי האופנועים שבאים לעשות שם פעלולים ב3 בלילה, על בעלי כלבים שהפכו את הגינה למוקד עליה רגל, למרות השלט האוסר על כניסה עם כלבים. בסיום הפגישה ראש העיר ומנהלי האגפים שהיא הביאה פשוט צחקו עלי בפנים (ממש, ישבו מחויכים כאילו סיפרתי בדיחה טובה), והסבירו לי שאני ושאר התושבים על ה*** שלהם והם לא מתכוונים לעשות דבר. הזכרתי להם את סיפורו של ויכמן, הסברתי להם שתקיפה כזו יכולה להתרחש גם אצלנו, ושזה רק עניין של מזל וסתטיסטיקה. כל זה לא עזר ואני עדיין היום לא יודע למה נפגשו איתי מלכתחילה. אף נאמר לי בזלזול רב ש"אנחנו לא בבאר שבע", כדי לוהכיח שאני סתם ממציא תסריטים לא הגיונים. כמה חודשים לאחר מכן, בסיפור דומה בגינה הזו, צעיר כלשהו מ"בית טוב" שבר את רגלו של איזה פנסיונר במהלך ויכוח על זה שהצעיר הסתובב בגינה עם כלבו וזה הפריע לפנסיונר. מאוד רציתי לפרסם אז את מה שהיה לפני ואת היחס לו זכיתי בעיריה ואת זה שאמרתי להם שזה מה שיקרה בסופו של דבר, אבל ויתרתי. אני לא יכול לנצח לבד מערכת שלמה. אז מה היה קורה אם ויכמן היה פונה למשטרה? כאמור, פשוט היו אומרים לו שהוא על ה*** שלהם במקרה הרע ובמקרה הטוב היו מגיעים כמה שעות אחרי. אני לא מצדיק אותו והוא גם היה עבריין אלים. רק בא להגיד שיש כאן בעיה רוחבית של רשויות לא מתפקדות. וסיפורים כאלו של ויכמנים או הפנסיונר ההוא מהשכונה שלי ימשיכו לזעזע אותנו כנראה גם בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

רק לי מציק שכל רוצח **** שם לי כיפה על הראש ???

מתי כבר יעשו משהו בנידון?? אי אפשר שהIMAGE של רוצח בדם קר יהיה כאילו אדם דתי שומר מצוות עם כיפה על הראש.

הרבנות צריכה לתת את הדעת בעניין- מי שהורשע ברצח לא רשאי להציג עצמו כמו תלמיד ישיבה מתוק ותמים, אני עוד זוכר את הרב שאמר שיהודי חובש כיפה שצריך להיכנס לחנות שמוכרת דברים לא כשרים בשביל משהו-צריך להוריד את הכיפה בשביל שפלוני שיראה אותו במיקרה מהצד לא יחשוב ש"הינה יהודי חובש כיפה ניכנס ליקנות חזיר ומצפצץ על עקרונות הדת" ויפגע במיגזר שלם.

אז מדוע שירשו לרוצחים ליפגוע בתדמית של כל חובשי הכיפה? זה פשוט ניהיה באופנה שכל עבריין חובש כיפה כאילו ילד טוב ירושלים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

סוף סוף מדינת ישראל נותנת עונשים "משמעותיים" ולא עבודות שירות תודה רבה לבית המשפט!

ילד /נער/מבוגר שיוצא מהבית עם סכין מבחנתי הוא רוצח!

אני בעד שיהיה חוק של הוצאה להורג כנגד מחבלים/רוצחים זה יהיה הלם לכולם בפעם הראשונה אבל אחכ זה ישתלם,אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם עושים עבירה.

אני עדיין בהלם מזה שיש ילדים בני נוער ,שאשכרה נועצים סכין במישהו מבוגר מהם ,תקשיבו זה צריך הרבה אומץ במיוחד שאתה יודע ש99 אחוז שהתוצאות יהיו בלתי הפיכות!!!

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם (נערך)

הזכיר לי מיקרה מלפני כמה שנים שאני לא זוכר מה היה העונש של הנער הדוקר- זה היה מיקרה שנער דקר בקניון בחור צעיר שהיה לוחם בשייטת 13, משהו על שהנירצח ז"ל העיר לבחור הצעיר שנפל לו הארנק ובתגובה הנער דקר אותו.. מישהו זוכר?

עריכה: אתה צודק, זה פשוט לא להאמין שנער עם חלב על השפתיים יעז להרים יד על אדם מבוגר מימנו ועוד לידקור אותו למוות על כלום.. פעם לפחות גם לילדים עבריינים היה כבוד כלפי מבוגרים, היום כלום- חוסר תרבות וחוסר חינוך-זוועה!.

מהיכן שאני מגיעה לנער כזה שהיה מעז להרים יד במצב כזה על מבוגר מימנו ההורים היו שוברים לו את הידיים!.

אבל כאן אתם כולם יכולים ליראות את התרבות של המשפחה של הרוצח...ואני מרחם על משפחת הנירצח שצריכה לחיות בפחד כל דקה וכל לילה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

למי ששכח מאז המקרה:

* הנרצח התקשר למשטרה, הניידת לא טרחה להגיע (לפי הודאת השוטרת והמתנדב שהיה איתה).

* הנרצח ואלמנתו ביקשו כמה וכמה פעמים שקט, והבהמות רק צחקו בתגובה וקיללו אותם.

* בית המשפט לא קבע שהייתה נגיחה!

עוד אמרה השופטת כי "באשר לנגיחתו של המנוח, בהנחה שהיתה כזו, הרי שהיא לא היתה אמורה להיות מפתיעה או לא צפויה לנאשם, כשהיה ברור להם שהוא אינו מגיע לשיחה האלא להתקוטטות גופנית.

בשפת רחוב אומרת השופטת "נניח שהייתה נגיחה".

* בזמן הנגיחה לכאורה היה הרוצח לבד עם הנרצח, חבריו ברחו ברגע שהנרצח יצא מהבניין.

זה עונה לך על שאלות ה"מה היה קורה לו"?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...