Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר בפיג'ו 206 מודל 2003, אוטומטית 1.4, 170K ק"מ.

הרכב ברשותינו מאז יצא מהיבואן, לא עשה אף בעיה מיוחדת, עד לפני כחודש: החלו רעידות ועבודה לא סדורה של המנוע בסרק כאשר המנוע קר, הבעיה הייתה חולפת לאחר כמה שניות, ולא הופיעה תמיד. ההרגשה הייתה שהמנוע עובד על 3 צילינדרים.

בשלב כלשהו פירקתי את סליל ההצתה ובדקתי ניצוץ - היה בכול ה 4(ברכב מודול אחד לכול הצילינדרים).

אתמול, לאחר שהרכב כבר ממש לא סחב והרגיש כאילו וויתר על צילינדר באופן קבוע, פירקתי את המזרקים וניקיתי אותם עם K44 בלחץ. עד כמה שיכולתי לקבוע, לא הייתה אף סתימה, כול המזרקים תפקדו דומה תחת 12V לטרמינל.

החזרתי את המזרקים והופה, הרכב נסע כמו חדש...למרחק של 20 ק"מ. היום בערב כשחזרתי מהעבודה שוב התחילו הבעיות.

חשוב לציין שהרכב חובר למחשב ולא הופיעה אף תקלה. בנוסף, 99% מהזמן בסרק המנוע נשמע מצוין, אבל מדי פעם מחסיר פעימה.

האם כדאי לנסות סליל אחר? אולי משהו אחר לחלוטין? אני תקוע תרתי משמע.

לעצות אודה מאוד!

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

לרוב מדובר במזרק מספר 4 (צד נוסע, הקרוב ביותר לטיימינג) שנדפק *או* בסליל הצתה.

האם נורת צ'ק אנג'ין נדלקת ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

ברכב זה הסליל הצתה בעייתי וגם המזרקים, הם לא נסתמים או משהו כזה ניקוי לא יעזור כי מה שקורה הוא שהסליל של המזרק נשרף ופעם עובד ופעם לא(נתק).

הייתי מציע לך להתחבר עם סורק תקלות מקורי, אם חיברת סורק לא מקורי או בקיצור סורק אוניברסאלי הוא לא יציג לך את כל הקודי תקלות, יש קודי תקלות שרק סורק מקורי או סורק תואם למקורי שמתחבר על פרוטוקול תקשורת זהה הוא יוכל להציג את התקלות.

ואם אין תקלות הייתי מציע להחליף סליל הצתה ואם אתה הולך על זה אז תרכוש סליל של VALEO בלבד.

האם בדקת את מצב הפלאגים?

האם המנוע התחמם לך יתר על המידה? והאם יש איבוד של נוזל קירור?

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • ספונסר פורום
פורסם

בין אם התקלה היא מזרק ובין אם זה סליל הצתה היתה צריכה להיות תקלה רשומה בזיכרון מחשב מנוע.האם הרכב מאבד מים? מתחמם?

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

פורסם

תודה לכל העונים!

הבעייה אכן הייתה בפלאגים.

למעשה הם היו הדבר הראשון שבדקתי, המרווח היה מאוד גדול אבל סך הכל נראו טוב, אז כיוונתי מרווח ניקיתי והחזרתי. כנראה שבאחד הייתה פריצה.

החלפתי לרביעייה חדשה והכל בסדר עכשיו...

תקנו אותי אם אני תועה

• תוכן חדש...