Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו יודעים שבפורום יש הרבה מדריכים ומידע יקר ערך. הבעיה לדעתי היא שהמדריכים 'שוכבים ' באיזה שרשור ישן או שחלק גדול מהטיפים שניתנים כאן חוזרים על עצמם בכל פעם שמשתמש חדש מגיע.

הייתי רוצה שנפתח שרשור דביק שירכז את כל הקישורים החשובים, אבל אני באמת מאמין ש- wiki הוא פורמט הרבה יותר נוח וקל לניהול/עדכון.

מה דעתכם? הייתם מעבירים את המדריכים והטיפים לוויקי כזה?

הייתם משתמשים בו?

אני מניח שאם כן אז צריך לקבל אישור מבעלי המידע..

פורסם
סליחה על הבורות, מה זה wiki?

כמו ויקיפדיה אבל לנושאים של דיטיילינג.

המיוחד הוא שכל אחד יכול לערוך ולתרום ולהרחיב את המידע

פורסם (נערך)

זה יכול להיות רעיון טוב הבעיה שלכתוב טקסט טוב (גם מבחינה מקצועית וגם מבחינת עברית ושיהיה ברור) זה לא פשוט, תחשוב שעל ה3-4 דפים שאני כתבתי עבדתי שבוע (במצטבר, זה היה בתקופה שהייתי בבית ספר אני חושב ולא עבדתי על זה כל היום וחלק שם זה העתק -הדבק עם תיקונים [כמובן באישור])

לדעתי, אם אתה רוצה לעשות את זה תנסה לקחת נושא קטן (נגיד פלסטלינה) ולכתוב עליו דף ויקי (על כל המשתמע מכך, שפה גבוה, ברור, מדוייק, ולא קצר) ותראה איך אתה מסתדר עם זה.

עריכה: אתה מתכוון לפתוח דף בויקיפדיה או קבוצת ויקי שיש כמה דפים שכל אחד הוא על נושא אחר ?

צריך לפתוח דף בדוקס שירכז את הדיטיילרים המומלצים מהפורום ובאיזה אזור כל אחד, אני כבר לא זוכר את כולם בע"פ.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם (נערך)

תודה רופני!

לא התכוונתי לדף בויקיפדיה על הערך 'דיטיילינג' (למרות שזה רעיון ).

התכוונתי לאתר wiki שלם עם תכנים. למשל: דף ראשי שמסביר על המושגים ומכוון אותך לתתי נושאים - החל מהמלצות לציוד והדרכה למתחילים ועד סוגיות של חיתוכי פוליש וסוגי פדים. כמובן שהכל ילווה בקישורים לפורום ועם כל הקרדיטים המתאימים.

בתור התחלה קיוויתי לקבל אישור להעתיק תכנים קיימים כמו המדריכים המצויינים שאתם הכנתם

תסתכלו על הדוגמה הבאה:

http://detailingwiki.com/index.php5?title=Main_Page

עריכה אחרונה על ידי liork1
פורסם

שמע, זה המון המון המון המון המון עבודה.

זה גם מה שאני רציתי לעשות בהתחלה, משהו גדול שיסביר את הכל אבל א. אין לי את הידע (גם אחרי שקראתי ולמדתי לא היה לי מספיק ידע) וב. זה הרבה עבודה לכתוב, אני גם פניתי לאנשים יותר מקצועיים ממני בבקשה שיקראו ויערכו וישפרו, לשכתב, לשכתב שוב, להוסיף תמונות, להעלות לאתר ואז התמונות זזות (בזה צביקה פיק טיפל אבל שם אתה תצטרך לעשות הכל).

צעד כזה יהיה מבורך ואני מבטיח לך שאני אעזור (כל עוד אני לא בצבא) אבל זה לא פשוט בכלל.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

זה פרוייקט ענק ואני לא יודעת כמה הוא יעשה את העבודה בפועל. הרי ראינו כבר שהרבה אנשים מחפשים שיאכילו אותם בכפית במקום להתחיל לחפש ולקרוא.

אולי עדיף שרשור אחד דביק עם קישורים לשרשורים לפי נושאים בפנים.

ככה הכל יהיה מהיר וזמין לכולם והעבודה הקשה תסתכם בריכוז ומיון שרשורים שימושיים בפורום.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

לדעתי הפרוייקט לא יקלע ליעדו כי:

1. יש מעט מאוד חובבי רכב בארץ

2. יש כמות עוד יותר קטנה של חובבי דיטיילינג בארץ

3. הרוב לא מכירים את המושג הזה

פורום בנושא כבר קיים והוא כאן וגם מכיל כמות ההודעות יחסית קטנה. בגלל שפורום עוסק לא רק בדיטיילינג, אלא גם בקישוטים יש בו חיים, כי אנשים שואלים על קסנונים, ניקלים, מדבקות, פלסטידיפ, כיסויים ועוד.

כדי לעשות אתר ויקי לדיטיילינג, צריך HOSTING וזה עולה כסף. עד שאתר לא יהיה מפורסם וכמות המבקרים לא תיהיה גדולה, כסף מפרסומות לא יהיה/ מעבר לזה קיימים כבר אתרים שמוכרים את מוצרי הדיטיילינג. זה לא רק HOSTING, מישהו צריך להשקיע המון שעות עבודה כדי לכתוב תוכן בצורה מקצועית.

צר לי, אומנם יוזמה יפה, אבל לא רואה לזה פוטנציאל בתור אתר עצמאי ברמת המודעות הנוכחית לנושא.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...