Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2009, איך נפטרים ממנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קנו לחברה שלי לפני כשבוע רכב מסוג רנו מגאן סימן 2 שנת 2009 1600 סמ״ק .

בנסיעה האחרונה שעשינו נדלקה מנורת הצ׳ק אנג׳ין והתנתק הeps באופן אוטומטי דבר שגרם לרכב כמעט לאבד שליטה (קרה במהלך סיבוב), החזרנו את האוטו לחברה ושם נאמר לנו שהבעיה הייתה עם מצת ברכב(הגיוני?) הרכב טופל והוחזר אלינו אך

כתוצאה מהמקרה נהייתה לחברתי טראומה מהרכב הנ״ל והיא מסרבת לנסוע בו יותר,התייעצנו עם אנשי המכירות מהחברה(ד״א אלדן) ואלה ״אמרו״ שיחפשו לה רכב אחר אבל תירצו שהתהליך יקח זמן כי לטענתם הם מחזיקים רכבים רק משנת 2011 ואילך בחברה ורק בודדים נשארו משנתונים שקדמו לשנה זו.

שאלתי אליכם היא מה כדאי לעשות?

להלן האופציות:

1.לחכות עד שימצאו .

2. לעשות טרייד אין בחברה אחרת עם רכב אחר.

3. להשאיר.

בנוסף, אשמח להמלצות מכם על רכבים שיכולים להחליף את הרנו.

פורסם

אם esp מתנתק הרכב לא מאבד שליטה, esp זאת מערכת נגד איבוד שליטה ולא קיימת בכל רכב. אם חברה שלך נהגה בצורה לא זהירה אז היא איבדה שליטה ובגלל שהמערכת הייתה מנותקת היא לא עזרה לה.

פורסם

בדיוק. הניתוק של ה-ESP לא גרם לרכב לאבד שליטה.

האופציה הכי טובה היא להרגיע את החברה שלך. אני מאמין שאחרי שבוע-שבועיים בטרמפים ואוטובוסים הטראומה תעבור ורמת הפאניקה תרד. להחליף עכשיו בטרייד אין פירושו להפסיד כ-15 עד 20 אלף ש"ח. זה שווה את זה בגלל שהחברה שלך היסטרית? לא נראה לי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

+1 למה שDam אמר

אין שום סיבה בעולם שESP יתערב בנהיגה של נהג נורמטיבי תחת תנאים רגילים.

אם חברה שלך "כמעט איבדה שליטה ברכב" בגלל שהESP התנתק - הבעיה אצלה.

ומה אם הייתם קונים רכב בלי ESP? הייתה מרסקת אותו (חלילה, כן? זה לשם הדוגמה) לתוך קיר כבר בדרך הביתה?

"לא מוכנה לנהוג" זה סתם תירוץ, תיקנו לכם את הרכב - שתגדל זוג ביצים וזהו.

.. או שתפסידו כמה עשרות אלפי שקלים ותחליפו לרכב מדגם אחר. עדיף יפני, שתישן בשקט בלילה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מבין אתכם זה גם מה שאמרתי לה,הבעיה היא שהנסיעה המדוברת הייתה הנסיעה הארוכה הראשונה שלה על הרכב מאז קיבלה אותו ומכאן נובע החשש שלה(בתאכלס, גם אני חושש להגיד לה תשארי איתו בלב שלם).

אם היא שילמה על האוטו קרוב ל40? אין אלטרנטיבות יפניות במחיר הזה?

ובנוסף האם הגיוני שמתקלה במצת הרכב נדלקות הנורות הללו ויש קפיצות בגיר? (לפי מה שהבנתי מהתיאור שלה הגיר קפץ כמו גיר רובוטי עם קלאץ׳ שרוף)

פורסם

זה שהיא שילמה 40 על האוטו הזה לא אומר שזה מה שתקבל עליו בחזרה מאלדן (מבחינת אלדן הייתה תקלה והם תיקנו אותה במסגרת אחריות, זה שחברה שלך החליטה שעכשיו הרכב הוא סכנת נפשות והיא לא רוצה אותו זה משהו אחר שלא צריך לעניין אותם יותר מדי), על אחת כמה וכמה אם תנסה להחליף אותו בחברה אחרת.

מעבר לזה כמו שאמרו לך - בחברות הגדולות יש רכבים בני 3~4 גג, זה אומר משפחתומטית 1.6 ב55K בערך, תת-משפחתית ב45K בערך, משנתון 2010~2011.

לגבי דפיקות - היה לך מצת תקול ואני מניח שהרכב עבד על שלושה צילינדרים, או שאחד "בא והלך" לסירוגין, זה יכול לגרום למעט טלטלות.

בקיצור ברגע שתסביר לה שההתעקשות שלה להחליף עכשיו למאזדה 3 (או מה שלא יהיה) תעלה לה 10~15 אלף לדעתי היא תרד מזה.

או שלא ופשוט תחליפו למשהו אחר.. אם כסף לא חסר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לרנו מגאן מהשנה הזאת יש גיר אוטומטי רגיל(יש לגשת לבדוק את התקלה אצל מוסך המתמחה בצרפתיות,לא חובה מורשה יבואן).

ב40 אלף לא תמצא רכב כזה מפנק מיצרן יפני.

פורסם
בנסיעה האחרונה שעשינו נדלקה מנורת הצ׳ק אנג׳ין והתנתק הeps באופן אוטומטי דבר שגרם לרכב כמעט לאבד שליטה (קרה במהלך סיבוב)

מה שאתה מתאר לוקה וחסר מבחינת העובדות.

אתה יכול להסביר בדיוק מה קרה?

איך אתה יודע שה-ESP התנתק?

מה קרה בסיבוב ואיך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הגיעו מים עד נפש מהרכב הזה לעזאזאל ועוד יותר מאותם אנשי מכירות !

הרגע ביטלנו נסיעה לאיזור המרכז עם הרכב בגלל שהאוטו לא מוכן להעביר הילוך מעל להילוך שלישי לדוג׳ זה הגיע למצב שהאוטו על הילוך שלישי טור 3 פלוס ומהירות מעל 90 ועדיין ההילוך לא נכנס!

וכתוצאה מכך גם כתוב לנו על הצג האלקטרוני "check gearbox ".

פורסם

עושה רושם שנפלתם על רכב לימון.

יש לי 4 חברים עם מגאנים 2005,2007,2008,2009 וכולם אמינות (מטופלות באהבה כמובן).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מחקתי את מה שהיה לי לומר. לא הייתי נשאר עם האוטו הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
הגיעו מים עד נפש מהרכב הזה לעזאזאל ועוד יותר מאותם אנשי מכירות !

הרגע ביטלנו נסיעה לאיזור המרכז עם הרכב בגלל שהאוטו לא מוכן להעביר הילוך מעל להילוך שלישי לדוג׳ זה הגיע למצב שהאוטו על הילוך שלישי טור 3 פלוס ומהירות מעל 90 ועדיין ההילוך לא נכנס!

וכתוצאה מכך גם כתוב לנו על הצג האלקטרוני "check gearbox ".

הגיר נכנס למצב חירום,אולי משובר בשסתומי לחץ,כמה קמ הרכב עבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...