Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2009, איך נפטרים ממנה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאה ועשר אלף ק״מ.

אבל מה שמרתיח בכל הסיפור הוא שלפני הקנייה סגרנו עם אלדן עסקה שהם עושים לאוטו טיפול כולל של צבע+טיפול מאה אלף (במוסך מורשה !)ורק אז נרכוש אותו (להלן המחיר הגבוה 40) ואז ביום שבו שיחררנו אותו מאלדן קרה הסיפור שבעקבותיו פרסמתי שירשור זה,החזרנו אותו לחברה ושם הם טוענים כי שלחו את הרכב לבדיקה שוב במוסך מורשה והכל נמצא (שוב פעם תקין) ולכן לפני יומיים אספנו אותו שוב ואתמול קרה הסיפור עם הגיר, מעניין מה יהיה להם להגיד עכשיו..

פורסם

וואו! עשו לרכב טיפול צבע, פשששש איזה שירות.

לרכב יש (בין השאר) בעית גיר שכנראה לפחות במקור נובעת מוויסות לחץ שמן לקוי, חפש בפורום על גיר al4 או כל שילוב של בעית גיר רנו פיג'ו סיטרואן.

גש למוסך מתמחה מומלץ, לא מוסך יבואן. במרכז יש את שאפט, אורן שירותי רכב וגבע בין השאר.

קבל דיאגנוזה מקיפה ואז תחליט מה לעשות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אודי,היית נשאר עם הרכב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא הייתי רוכש אותו מלכתחילה, אבל אני לא דוגמא.

אם הרוכש יוכיח ששיקרו לו לגבי מצבו של הרכב ויש בכך הכשלה או מצג שווא, יש לו סיכוי להוציא מהם תיקונים מתאימים.

אם לשפוט לפי הכתוב נראה שצוות המכירות המקומי עשה עליו סיבוב ומכר לו רכב פגום במחיר מפולפל.

ייזהר הקונה וכו'.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה מה שקורה שמגיעים למגרש ורוכשים רכב ללא בדיקה יזומה של הקונה ומאמינים לאנשי מכירות במגרש.

הרכב סביר להניח עבר חיים לא קלים , ולטעמי המוכר היה מודע לבעיות שיש לרכב ולכן הציעו הצעות מפתות על מנת לכסות את המצב האמיתי של הרכב.

בניגוד לקפצנים הקבועים פה, מאגאן במודל 2009 הוא רכב אמין ללא בעיות מיוחדות , אתה מתאר בעיה בגיר ולכן הוא נכנס למצב הגנה , נדרש החלפת שסתום חשמלי בגיר אשר יפתור ב 90% את הבעיה.

הסיפור שלך הוא קלאסי לאדם שללא הבנה מגיע למגרש ורוכש רכב (במחיר מופקע ++ , הרכב נמכר בלא יותר מ 30K בשוק) ומגיע ומתלונן על מר גורלו, כל קנית רכב מחייבת בדיקה עצמאית במכון על פי בחירתך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צודק במאה אחוז,עצוב לי שסבתא שלה (קניינית הרכב) לא ראתה לנכון להיוועץ עימי על איזה רכב כדאי לקנות לה לפני שהיא רכשה אותו.

פורסם

קודם כל הייתי מעביר את הנושא לפורום טכני.

שנית בוא לא נעשה מזבוב פיל, יש תקלה ברכב כנס למוסך בדוק מה היא ותחליט מה לעשות , מפה עד למסקנות והסרטים שאתה נכנס אליהם הדרך ארוכה.

ועוד משהו בכלל לא בטוח שעבדו עליך בזמן מכירת הרכב, לגיר הזה בעייה ידועה כך שגם אם היית קונה את הרכב חדש מהחברה היית נתקל לכאורה באותה הבעייה.

כמו שכתבו לך כאן כנראה הבעייה היא בשסתומי הגיר החלפה שלהם לא יקרה והעבודה קצרה, (יש פה אפילו מדריך לעבודה עצמית).

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

השאלה היא מה הנזק המצרפי לגיר באם התקלה הופיעה זה מכבר ורק נמחקה ממחשב הרכב. כפי שנדון בפורום לעייפה, תקלה בויסות הלחצים בגיר גורמת לשחיקה שלו עד לרמה שבה גם שיפוץ מלא לא פותר את הבעיות.

טוב יעשה הרוכש אם ילמד את הנושא כאן וייגש למוסך מומלץ והגון כלעיל לקבלת חוות דעת.

בהצלחה.

Winston S. Churchill -

פורסם

בתקציב הנ"ל, לא תמצא תמורה טובה יותר.

רכב מדהים הנחה שמתייחסים אליו בהתאם.

תפנה למוסך נורמאלי, תתקן את הבעיה ותהנה.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

הרכב נקנה ועדיין באחריות אלדן או שאני מפספס משהו ?

יש בפורום נציגה שלהם בשם מיטל.פנה אליה בהודעה פרטית,שתטפל בכל הבלגן.למה אתה צריך לעבור את הטרטור הזה ולשבור את הראש מול בעלי מקצוע ?

הם אמורים לתקן את הליקויים על חשבונם במסגרת האחריות שנתנו לך על הרכב ואין קשר לטיפול כזה או אחר,שעשו או לא עשו ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...