Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות מתקין

tkss193
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע החלפתי 3 גלגלים לרכב שלי.לאחר ההחלפה נסעתי לחול לשבוע והרכב עמד בחניה,שחזרתי מחול ונסעתי שמעתי רעשים מוזרים מאחד הצמיגים שהוחלפו ונורת לחץ האוויר נדלקה ברכב.התברר שהחיישן השתחרר ונהרס בעל העסק טוען שזה לא אשמתו והוא רק מחליף צמיג ולא נוגע בחיישן.מדובר ברכב יבוא אישי שמצריך הזמנה של חיישנים וסיפור די ארוך.בינתים הרכב נוסע עם נורה דולקת ללא חיישן שפורק.האם זה אשמת בעל העסק ?אשמח חוות דעת ,תודה

פורסם

אם אני לא טועה מדובר בפורד מוסטנג. עשיתי חיפוש קל בגוגל וזה מה שמצאתי:

"The TPMS sensor on a 2007 Mustang is fastened to the rim underneath your tire, and cannot be seen unless the tire is removed. Because the sensor is fragile, your tire technician will need to take extreme care in removing your tires to avoid damaging or destroying the sensor."

http://www.americanmuscle.com/understanding-mustang-tpms.html

מהבדיקה הקצרה שעשיתי, לי נראה שזו אשמת בעל העסק אבל כדאי תבדוק את הנושא הזה יותר לעומק.

פורסם

בין הרגע שעזבת את הפנצ'ריה לרגע שהגעת לחניה שלך אני מניח שעברו אי-אילו קילומטרים שבהם החיישן לא השתחרר ולא נדפק, ולכן (לדעתי) אין לך מה להאשים את הפאנצ'רמאכר.

יחד עם זאת אני מניח שאם היית מודיע לו מראש שיש לך חיישנים בחישוקים הוא היה נזהר עוד קצת ואולי עושה משהו שלא עשה (או אולי לא עושה משהו שכן עשה) והחיישן לא היה נשבר.

ובכל מקרה יכול להיות שזה נזק מאותם הברגים שדחפו לך בגלגלים..

בשורה התחתונה חיישנים למוסטנג זה לא דבר יקר (באזור ה₪100), תזמין בeBay וסגור פינה, לא בכל דבר צריך לחפש את מי לתבוע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה לא 100 שקל צריך להזמין סט של 4 שעולה 600-700 שח.זה בכלל לא עניין של כסף אלא של לקחת אחריות על פשאלות שעשית.להתנער מאחריות ,צריך לקח אחריות גם על נזקים לא רק לקחת כסף.זה תרבות קולקלת שקיימת בארץ.החישנים בצמיג ברורים לעין והוא צריך היה לדעת מוסטנג זה בטח לא הרכב היחיד שיש לו חישנים. נכנסים אליו רכבים הרבה יותר יקרים ושויים,ככה שלא ידעתי לא שמעתי לא תופס.

פורסם
זה לא 100 שקל צריך להזמין סט של 4 שעולה 600-700 שח.זה בכלל לא עניין של כסף אלא של לקחת אחריות על פשאלות שעשית.להתנער מאחריות ,צריך לקח אחריות גם על נזקים לא רק לקחת כסף.זה תרבות קולקלת שקיימת בארץ.החישנים בצמיג ברורים לעין והוא צריך היה לדעת מוסטנג זה בטח לא הרכב היחיד שיש לו חישנים. נכנסים אליו רכבים הרבה יותר יקרים ושויים,ככה שלא ידעתי לא שמעתי לא תופס.

קודם כל קח - http://www.ebay.com/itm/NEW-Ford-Tire-Pressure-Monitor-Sensor-TPMS-DE8T-1A180-AA-FREE-SHIPPING-/161211983367?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AMustang&hash=item2588fba607&vxp=mtr ₪150 כולל משלוח לחיישן בודד.

שנית - יש הוכחה וודאית שהוא אשם? החיישן נשבר דקה אחרי שעזבת את המקום? אם לא - אין לך מה להאשים אותו.

נחזור לשאלה שהתעלמת ממנה באופן אלגנטי - כמה ק"מ הרכב נסע מאז שעזבת את הפנצ'ריה ועד החניה בבית?

שלישית - עוברים אצלו עשרות רכבים ביום, הוא לא צריך לזכור דקויות של כל דגם ודגם, לך יש רק רכב אחד ואתה אמור לדעת שיש בו דברים רגישים כאלה, ואתה צריך להעיר על זה למי שעובד על הרכב שלך. לא ידעת? לא הערת? רשלנות תורמת.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
הטפת מוסר נאה ועם זה קצת מסובך להוכיח את הקשר שכן כבר נסעת עם האוטו מבלי שהחיישן גילה אותות מצוקה. וגם לא היה מזיק לספר לפנצ'ר מעאכר קודם לכן ולא לסמוך על היכרות שיש או אין לו עם מכוניות יוקרה ואיבזורן.
פורסם

טווח נסיעה של 15-20דק' .כשהגעתי אליו עם הרעש בצמיג של החיישן, הוא הדביק לי את החיישן עם דבק 3 שניות.זה כבר נראה לי היה מוגזם להדביק חיישן עם דבק 3 שניות.חאפר

פורסם

הקישור שנתת זה לא החיישן שיש לי ברכב ,זה החיישןhttp://www.ebay.com/itm/06-12-GENUINE-FORD-MOTORCRAFT-SET-OF-4-TPMS-TIRE-PRESSURE-SENSORS-TPMS3-BLUE-/330783011858?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2008%7CModel%3AMustang&hash=item4d04343412&vxp=mtr

פורסם

• תוכן חדש...