Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה עם) אמזון ומחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, דרישות לראות סרטים ומשחקים (GTA IV קרייסיס קול אוף דיוטי)

בגלל שאני לא נמצא הרבה בבית מחשב נייח לא כל כך אופציה.

יש חיה כזאת מחשב נייד שיכול להפעיל משחקים כאלו?

ראיתי את המחשב הזה Dell Inspiron 7537 i7-4500U איך הוא?

בקשר לאמזון אני לא מבין בכלל (משתשמש בEBAY) איך זה הולך? הגיוני שהמחשב הזה עולה רק 700$ בארץ הוא עולה 5K+

חשוב לציין שהמחשב ישלח לכתובת בלאס ואגס ויבוא על ידי קרוב משפחה כך שהמשלוח הוא בתוך ארצות הברית.

תודה רבה נועם

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם (נערך)

אני לא רואה את סוג כרטיס המסך, יתכן וזו גרסה עם כרטיס מסך מובנה (כנראה, בגלל המחיר) וזה בקושי יריץ פאקמן.

מחשב כמו שאתה רוצה עולה בסביבות ה1600 דולר.

אם רוצים חייה אמתית זה יכול גם להגיע ליותר.

הנה אסוס מעולה: http://www.amazon.com/ASUS-G750JX-DB71-17-3-Inch-Laptop-Black/dp/B00COQIKKA/ref=psdc1_t1_B00COQIKB4_B00COQIKKA

והנה אסוס ממש מעולה: http://www.amazon.com/ASUS-ROG-G750JH-DB71-17-3-Inch-Laptop/dp/B00EZ8BJNK/ref=psdc1_t3_B00COQIKB4_B00EZ8BJNK

כמובן שאפשר גם להסתפק בזה: http://www.amazon.com/ASUS-G750JW-DB71-17-3-Inch-Laptop-Black/dp/B00COQIKB4/ref=psdc1_t2_B00EZ8BJNK_B00COQIKB4

אבל הוא יתקשה עם משחקים חדשים על גרפיקה מקסימלית מהיום שתקבל אותו, שלא לדבר על עוד כמה שנים.

ולשלם כל כך הרבה כסף כדי לשחק על הגדרות מדיום נראה לי מיותר.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

ממש לא פרארי... מדובר כאן על מעבד ULTRA LOW VOLTAGE כאשר למעבד הזה יש רק זוג ליבות פיזיות ועוד 2 וירטואליות... נכון שיש לו 4 אבל טכנית רק 2 לביצועים בפועל.

זהו מעבד חסכוני מאוד, ממש לא מעבדי הביצועים אשר מגיעים בלפטופים של גיימינג אשר מעטפת התרמית שלהם גבוהה בפי 3 משל זה.

לגבי המחיר? כן, 700$ + מיסים + משלוח + רווח יבואן... מגיע למחירים שכאלו, שעדיין מרוויח לא קצת.

מחשב נייד שאתה צריך? תוודא שהוא מגיע עם מעבדים בסגנון: i7-4700HQ לדוגמא, אשר מגיע עם 4 ליבות פיזיות + 4 וירטואליות = סה"כ 8 אבל הרעיון הוא, שהליבות עצמן מאוד מהירות ובכלל, המעבד הזה מטורף לנייד.

תוודא שיש לך כרטיס מסך בנפרד מהמעבד, לדוגמא?מינימום 760M ומעלה כי מתחת לזה? לא תצליח להנות ולשחק מכיוון שהרזולוציה של המסכים בלפטופים הללו, מגיעה לכ 1080P שזה מכביד מאוד.

וכן, לפטופ גיימינג יעלה לך כפול מזה. למה? מכיוון שאתה חייב להבין כי לפטופ לגיימינג זה לפטופ שבאמת יחזיק לך לאורך הרבה שנים והחומרה שלו תהיה רלוונטית למספר שנים טובות מאוד. ההשקעה לא קטנה אבל משתלמת מאשר לרכוש פעמיים לפטופ באותה תקופה.

**** וכן, המחשבים שהמליצו לך בלינקים, זוג מחשבי האסוס, אלו הם מחשבי הגיימינג מבין הטובים שיש בעולם כולו, או שאתה מזמין את הגרסא של ה 1700$ או שתזמין את הגרסא הטובה ביותר.

כל נייד פחות מזה הוא לא באמת נייד "גיימינג" מכיוון שהכרטיסים שיש בניידים הללו, הם 770M שהוא מטורף ובגרסאת הפרמיום, 780M שזה הטופ שיש ל NVIDIA כיום.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...