Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצד שני- אני לא מבין אנשים שקונים מכשיר בכ3000 שקל ומיתקמצנים על מטען איכותי/מקורי!

תראה לי איפה קונים בארץ מטען מקורי של סמסונג נוט 2 במחיר שפוי, אני קונה שניים.

מטען שהגיע עם המכשיר זה המטען הכי טוב שהיה לי אי פעם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי בשאר העולם אנשים שמים שעון ל-3 וחצי בלילה לנתק את הטלפון מהטעינה.

עם כל הכבוד למחזורי הטעינה של האייפון, יש גבול לכל תעלול. שייחנק כל הלילה מהמטען. וגם באוטו עוד קצת.

חבל על הציניות, מה לעשות שכישראלים אנחנו חושבים שאנחנו מבינים בכל תחום. בוא לא נפתח דיון על "שאר העולם" כי במקרה של סלולאריים אני יודע דבר או שניים מעט יותר מהמשתמש הממוצע, מה לעשות וזאת העבודה שלי. אז כן, בלי קשר לסוללה או לא, השימוש שלנו שונה לחלוטין מ"שאר העולם" החל מהאינטנסיביות בשימוש, עבור בהתעלולויות ובחוסר שמירה מינימלי, וכלה בציפיות הלא ריאליות לפעמים (לדגמא מהסוללה).

תאמין לי, כבר עברתי במהלך עבודתי כמה וכמה ביקורים של מהנדסים מחו"ל של היצרניות השונות שבאו לראות כשלים, או מדוע מכשיר מסויים חוזר על תקלות ספציפיות בתדירות כ"כ גבוהה, הם יצאו בשוק. בשוק מהנזקים הקשים, בשוק מהלכלוך והאבק שהיו במכשירים, בשוק מהמראה הכללי של מכשירים בני מס' חודשים.

אז אין בעיה, אתה משלם כסף, קח את המכשיר ותשפוך עליו נפט גם, רק שמי שיחנק בסוף זה אתה שתאלץ לרכוש סוללות בתדירות יותר גבוהה.

וכן טעינה קבוע, מקצרת מאד את הסוללה וגורמת בהחלט לבלאי מואץ. גם אני כמשתמש משאיר לפעמים את המכשיר כל הלילה, זה טבעי. אבל שתדע שזה לא תפעול נכון של הטלפון זה הכל.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

בנוגע ל "שאר העולם", אני מעוד מעורה בקהילות סלולר בחו"ל, בין אם מדובר ב XDA או אתרים פחות "כבדים" ויותר למשתמש הממוצע.

למרבה הפלא, אפילו האמריקאי המתבגר הממוצע, למרות IQ של שרפרף גינה, נוטה או לנתק או לכבות את הסלולרי שלו לפני שהוא הולך לישון.

פורסם

אם כבר בעניין של התפוצצויות:

צריך לשים לב שהמטען שמשתמשים בו הוא מאיכות סבירה, ולא זבל ב$1 מDX. המטענים היום כוללים מעגל בקרה בתוכם כך שהם לא סתם חיבור בין הקיר למכשיר עם שנאי באמצע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שוב פעם זה לא משמעותי בכלל בסוללת ליתיום יון בשנה זה מקצר לך את חיי הסוללה במשהו כמו 20 מחזורי טעינה.

אתם יכולים להטעין חופשי גם בלילה וגם בנסיעה ברכב.

תיקון קטן, כאשר טוענים את המכשיר ברכב מה שמשפיע על הסוללה זה שתהליך הטעינה נעשה בטמפ' גבוהה וזה מצב שמוריד מאיכות הסוללה(ועדיין בפועל הסוללה מתפקדת טוב).

בלילה כשישנים הטמפ' היא אידאלית לטעינה ומה שמצוטט למעלה תקף.

פורסם

האדם הממוצע בישראל קם בבוקר, הולך לעבודה, לבית הספר או לצבא. לאדם הממוצע אין זמן לקום שעה- שעתיים קודם בשביל להטעין את הטלפון.

עכשיו אתם תשאלו- למה שהאדם הממוצע לא יטעין את המכשיר לפני השינה, יכבה אותו וילך לישון?

יש לכך שלל סיבות. אנשים מגיעים מאוחר מהעבודה. אנשים לא זוכרים. המון אנשים לא מודעים לבעיית הסוללה והטעינה הלילית.

מכל המודעים לנושא, הסיבה העיקרית שזה פשוט לא נוח.

זה מצריך השתעבדות למכשיר.

אני מעדיף לשלם פעם בכמה שנים בסביבות המאה שקלים לסוללה חדשה בשביל לחסוך ממני את ההשתעבדות הקטנה הזאת.

פורסם (נערך)

וכן טעינה קבוע, מקצרת מאד את הסוללה וגורמת בהחלט לבלאי מואץ. גם אני כמשתמש משאיר לפעמים את המכשיר כל הלילה, זה טבעי. אבל שתדע שזה לא תפעול נכון של הטלפון זה הכל.

טעינה למשך הלילה לא מקצרת את אורך חיי הסוללה. בקר הטעינה מפסיק את הטעינה כאשר הסוללה מלאה ושומר על הסוללה טעונה במשך הלילה וזה מצויין.

אני במקרה תכננתי ובניתי לפני מספר שנים מטען לאייפון ביצעתי המון בדיקות חשמליות ומכאן התשובה החד משמעית שאורך חיי הסוללה לא מתקצר.

תיקון קטן, כאשר טוענים את המכשיר ברכב מה שמשפיע על הסוללה זה שתהליך הטעינה נעשה בטמפ' גבוהה וזה מצב שמוריד מאיכות הסוללה(ועדיין בפועל הסוללה מתפקדת טוב). -לא נכון

בלילה כשישנים הטמפ' היא אידאלית לטעינה ומה שמצוטט למעלה תקף.

בקר הטעינה מנטר את הטמפ' של הסוללה או/גם של המכשיר ובהתאם לטמפ' הוא טוען את הסוללה בזרם אופטימלי על-מנת לשמור על אורך חיי הסוללה ולמנוע נזק לסוללה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, השארת סוללה ב trickle charge למשך שעות בהחלט מקצר את החיים השימושיים שלה. אפשר לדעת איזה בדיקות חשמליות ביצעת לאותה סוללה, ועל איזה פרק זמן התפרסו הבדיקות?

פורסם

יש לי רעיון שיכול להאריך את חיי הסוללה במעט.

דבר אחד מאוד חשוב שלא דובר עליו הוא קצב הטעינה והשפעתה על חיי הסוללה.

ככל שזרם הטעינה גבוה יותר כך משך הטעינה קצר יותר אך גם הנזק לסוללה גדול יותר.

אז נכון שהסוללה מסוגלת לעמוד בזרם טעינה של 1 אמפר והנזק הוא נמוך, אבל אם נטען אותה בזרם נמוך, נאריך קצת את חייה.

אם יש אפשרות לבצע טעינה איטית כך שנוכל לטעון את הסוללה במשך כל הלילה והסוללה תתמלא רק בבוקר, נוכל להמנע מהבעיה בטעינה בלילה, וגם להרוויח מטעינה איטית

פורסם

אין בעיה, זה אפילו פשוט מאוד, מספיק שתישתמש בכבל הUSB הסופר פשוט שמגיעה עם הצעצועים מסין, מבטיח לך שהם יטעינו בקושי שליש מהזרם של הכבל המקורי שלך :-).

מניסיון....

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...