Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אפשר לקנות גלונים של Rubber dip spray/פלטידיפ להתזה במחיר הגיוני?

yossi1290
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מתכנן לעשות פרוייקט של ציפוי כל הרכב בפלסטידיפ.

הזמנתי את המרסס הייעודי של DYC לפלסטידיפ ואני מחפש מאיפה אפשר לקנות את הפלסטידיפ עצמו במחיר הגיוני.

בטופ קולור בת"א רוצים 680 ש"ח לגלון לא מדולל ועוד כ250-280 ש"ח לגלון מדלל. הדילול הוא ביחס של 1-1.

בסרטונים של DipYourCar האמריקאית ראיתי שהם משתמשים בסוג שנקרא RubberDip Spray, שלטענתם מכסה יותר טוב וייעודי להתזה.

הם גם עשו השוואה שתוכלו לראות כאן http://www.youtube.com/watch?v=ZBfahHVLNog.

האם מישהו נתקל בארץ בחומר הנ"ל?

להזמין מחו"ל זה בעיה כי לא שולחים חומרים דליקים בשילוח אווירי. דיברתי עם מוכר אחד באיביי שאמר שהוא יבדוק אפשרות לשילוח דרך הים. מישהו ניסה/יודע איך אפשר לעשות כזה דבר?

VW MK5 Golf 2.0TDI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי גם באיביי גרמניה וגם אנגליה.

מצאתי אחד של 400 מ"ל שעולה 7.5$ ומשלוח 36$.

את השאר לא שולחים. שלחתי הודעות למוכרים. נראה מחר מה הם יענו.

עוד מישהו?

VW MK5 Golf 2.0TDI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

תתקשר לבחור הזה 0575910001 קוראים לו ג'מל, תגיד לו שסלבה הפנה אותך אליו.

אני יודע שבוודאות הוא מוכר גלונים של פלסטידיפ.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מציע לבדוק מחירי שילוח ימי דרך שירותים כמו buy2usa. הזמנה עד 75$ (כולל עלות המשלוח בתוך ארה"ב) פטורה מכל תשלום נוסף שהוא, ובגלל שמדובר בשילוח ימי המשקל לא משחק תפקיד אלא רק גודל החבילה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%A4-Performix-3-78L.html

הפלסטידיפ דיי יקר פה,

מצאתי גם ב100 שקל זול יותר באשקלון,

אשמח אם תמצא דרך זולה יותר ותיידע אותי,

אני זקוק ל2 גלון (או 2 מוכנים או 1 צבע ו1 מדלל)

חשבתי להזמין את כל הקיט מDYC, אבל לא מצאתי מה שולח גודל כזה בימי.

אגב לגבי מרסס אני מתכוון להשתמש בWagner w550.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הזמנתי את המרסס הייעודי של DYC ב250$. לפי הסרטונים בערוץ שלהם ביוטיוב התוצאה נראית הרבה יותר יפה וחלקה ובעקבות כך גם הגימור. אם תרצה לינק או לראות או הערכה עובדת דבר איתי בהענייני ותו מוכר של הערכה מצא דרך לשילוח ימי אבל זה עולה 850 והם לא שולחים רק כמה גלונים.

הערכה מגיעה גם עם סט של חלקי חילוף ומערבב צבע.

בכל מקרה אני כרגע חוקר את העניין ואני יבדוק את ההצעה של איתמר. תהיה איתי בקשר בה״פ לפני שאתה מזמין נראה אם אני ימצא משהו יותר זול.

VW MK5 Golf 2.0TDI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. הזמנתי רק את המרסס ממישהו שעובד עם DYC. הם לא שולחים לארץ כלום.

המרסס מגיע עם ערכת חלקי חילוף ומערבל צבע למקדחה.

דרך אותו מישהו אפשר להזמין כל מה שיש בDYC חוץ מהפלסטי דיפ עצמו.

VW MK5 Golf 2.0TDI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...