Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סליברדו בנזין - קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

חבר מהעבודה מחפש לקנות שברולט סילברדו, אבל הוא מעוניין רק בגרסת בנזין.

האם ישנם גרסאות כאלו?

תודה רבה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

גירסא כזאת קיימת עם מנוע בנזין חזק בגירסא 1500. לא בטוח שמיבאים לארץ באופן סדיר. לארץ מיבאים את הגירסאות החזקות יותר 2500 ו3500 עםן מנוע דיזל 6.6.

למה החבר לא רוצה דיזל? מנוע דיזל עדיף בהרבה, הוא חסכוני וחזק יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

לראפטור יש גרסאת בנזין, איילון מביאים אותו ואני מאמין שהם יבאו את מה שהוא רוצה.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סילברדו בנזין לא משווק בישראל. איילון מוטורס אכן מייבאים את הרפטור לישראל בהזמנה מיוחדת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עכשיו מתוך סקרנות, מוכרים סילברדו בנזין? יש איזה אתר שמראה את זה אולי?

שוב תודה!

קקטוסולר ידנית

פורסם

הF1500 http://www.chevrolet.com/2013-silverado-1500-pickup-truck.html

לא ממש קראתי את כל זה אבל מנתוני הכוח ניתן לראות שיש גרסאות בנזין (אני לא מאמין שיש מנוע דיזל שמגיע לשיא הכוח שלו ב5700 סל"ד).

אני חושב ששכחת פרט חשוב, החבר גר בישראל או מחוץ לה, אני מאמין שמחוץ לה הוא יקבל מה שהוא רוצה (לפחות ברוב המדינות) בישראל זה יהיה יותר מסובך.

אני הייתי הולך על הראפטור.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...