Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה הקטע, יש לי 1500 עד 2000 שח שאני רוצה לקנות איתם טאבלט. אני לא כזה מבין גדול בהם ולא ממש יודע מה לקחת. רוב המוחלט של השימושים בו יהיו לצרכי גלישה ומיילים, פחות מעניין אותי נושא האפליקציות.

מה שחשוב לי שיהיה איכותי ואמין וממותג מוכר ולא איזה מותג מדבקה.

2000 שח יספיקו לעניין?

לא ממש משנה לי אם זה יהיה של אפל או אנדרואיד. העיקר שייתן הכי הרבה תמורה למחיר.

אם יש המלצות לעסקים באזור המרכז, אשמח לשמוע עליהם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בימים אלו אני מעמיד למכירה את ה-Lenovo Yoga שקניתי לאמי לפני מספר חודשים. לפטופ 11" ששוקל קילו וקצת עם 8-10 שעות סוללה, מסך IPS מתקפל שמאפשר להפוך אותו לטבלט אבל גם מקלדת מלאה למקרה שתרצה לעבוד על מסמכים או משהו רציני. מריץ WIN8 RT על כונן SSD עם אופיס אמיתי ברשיון ותחושה של מחשב לכל דבר, למרות שלגרסה הנ"ל של WIN8 יש הגבלות מסויימות לטובת החסכון בסוללה. באקזמפלר הנ"ל דאגתי גם לבצע חריטת מקלדת, כך שכעת היא דוברת שלוש שפות (אנגלית, עברית ורוסית).

תעיף מבט באינטרנט, הביקורות עליו די חביבות סה"כ וגם אני יכול להעיד דברים טובים מהתקופה הקצרה שהוא אצלנו. נמכר בארץ ב-2800 שקל וצפונה, אני מכוון לאזור ה-2K. אם זה יכול לעניין אותך או מישהו שאתה מכיר, אשמח לתת פרטים נוספים.

Lenovo_Ideapad_YOGA_11S_G16.jpg

פורסם

בהחלט מיני עם מסך רטינה.

הייתי קונה ישירות מאיידיגיטל או מבאג שמביאים מהם ולא מksp.

לגבי הדבר הזה מעלי , עם כל הכבוד winRT זה דיי חרטא של דבר. זה לא ממש לפטופ אמיתי בשום צורה שהיא (מעבר לקיום מקלדת ואופיס, זה הרי לא באמת מריץ תוכנות של windows מעבר למה שקיים בstore עבור winrt) אלא טאבלט winrt דיי מוגבל. ובא נזכור שיש פה בערך 700 גרם הבדל בכובד המכשיר שהופך את זה לדבר מסורבל ומגודל לעומת המיני רטינה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני גם חושב לקנות טאבלט בגלל המשקל והנוחות יחסית למחשב נייד.

רציתי לשאול, טאבלט יכול להחליף מחשב נייד למשל בנסיעות לחו"ל ?

השימושים העיקרים זה גלישה באינטרנט לחיפוש אטרקציות, תרגום מסמכים דרך GOOGLE TRANSLATE, בדיקת מזג אוויר, GOOGLE MAPS, SKYPE.

המליצו לי על טאבלט טושיבה: http://ksp.co.il/?select=.1045..270..161.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20492&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

זה דגם טוב?

תודה!

פורסם

לגבי הדבר הזה מעלי , עם כל הכבוד winRT זה דיי חרטא של דבר. זה לא ממש לפטופ אמיתי בשום צורה שהיא (מעבר לקיום מקלדת ואופיס, זה הרי לא באמת מריץ תוכנות של windows מעבר למה שקיים בstore עבור winrt) אלא טאבלט winrt דיי מוגבל.

ממש לא מסכים איתך, זה תלוי מאד בקהל היעד. נכון שאנשים בגילנו אולי ירגישו מוגבלים איתו כמחשב יחיד, אבל למי שבסה"כ רואה סרטים, גולש קצת ברשת וצריך אופיס זה שילוב יפה מאד של מחשב עם חיי סוללה של טבלט. מסך המגע הופך את WIN8 לדי נח לשימוש והחנות בכלל לא דלה באפליקציות כפי שנהוג לחשוב. במקרה שלנו למעשה הדבר היחיד שהפריע זה שה-RT לא תומך בג'אווה, מה שמנע מאמי להתחבר ל-VPN של המשרד. מעבר לזה הוא עשה את כל מה שצריך באופן יפה מאד והחליף גם את המחשב הנייח שלה וגם את הנטבוק שהיה בנוסף.

האמת היא שאני בכלל לא בטוח שאמכור אותו בסוף, יש מצב שאשאיר אותו לעצמי. אם לא היה לי אולטראבוק 13" מהעבודה אז בכלל לא הייתה פה דילמה והוא היה נשאר אצלי בוודאות.

פורסם
אני גם חושב לקנות טאבלט בגלל המשקל והנוחות יחסית למחשב נייד.

רציתי לשאול, טאבלט יכול להחליף מחשב נייד למשל בנסיעות לחו"ל ?

השימושים העיקרים זה גלישה באינטרנט לחיפוש אטרקציות, תרגום מסמכים דרך GOOGLE TRANSLATE, בדיקת מזג אוויר, GOOGLE MAPS, SKYPE.

המליצו לי על טאבלט טושיבה: http://ksp.co.il/?select=.1045..270..161.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20492&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

זה דגם טוב?

תודה!

עד לפני כשנה וחצי נהגתי לקחת אתי נטבוק.

בנסיעה האחרונה שלי שאלתי מבני טאבלט "7 (במקרה זה מדובר בGalaxy Tab 2 ללא חיבור סלולרי), התברר כרכישה מצויינת. שימש אותי גם לגלישה ובדיקה לגבי אתרים, תח"צ, שעות פתיחה, מחירים וכו', גם להעברת זמן וגם, באמצעית אפליקצית Maps With Me החינמית, שסייעה מאד ל ניווט רגלי ובתח"צ. והיתרון של הגודל ("7) היה שמצד אחד הוא קריא ומצד שני נכנס לכיס הקדמי של הג'ינס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחיל מלהחליט אם אתה צריך קטן (7") או גדול (10").

אם קטן אז אסוס נקסוס 7 הוא טאבלט מעולה ואם תטרח להזמין אותו מגוגל פליי תקבל גם מחיר מעולה (229$ לפני מיסים משלוח ולגרום לזה שהוא יגיע מארה"ב לפה).

אם זה יותר מדי טרחה אז במחיר כפול אפשר להשיג אותו בארץ.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לא היה לך גלקסי נוט 2 בתור סמארטפון?

כי במידה וכן, לדעתי הוא די הופך את קניית הטאבלט למשהו מיותר...

היה, בעבר. (:

מעדיף לרכוש בארץ. העדיפות היא ל10 אינץ'

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...