Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבאתי רדיאטור חדש, הבן אדם שהזמנתי ממנו אמר לי שאני לא אמלא נוזל קירור כי זה דופק את האוטו ומגביר את הקורוזיה שיש במכוניות ישנות ושאני אמלא מים רגילים. בולשיט או אמת? מים רגילים לפי מה שאני יודע זה לא הכי בריא לאוטו

פורסם
הבאתי רדיאטור חדש, הבן אדם שהזמנתי ממנו אמר לי שאני לא אמלא נוזל קירור כי זה דופק את האוטו ומגביר את הקורוזיה שיש במכוניות ישנות ושאני אמלא מים רגילים. בולשיט או אמת? מים רגילים לפי מה שאני יודע זה לא הכי בריא לאוטו

צודק !! נוזל קירור במנועים ישנים מנקה קורוזיה ומשקעים שלפעמים סותמים סדקים..יש אפשרות לדליפת מים בגלל נוזל קירור

פורסם

מה? לא רואה שום הצדק למלא מיים רגילים ברדיאטור חדש אלא רק נוזל קירור מתאים. בדרך כלל הדליפות מתחילות ברדיאטורים ישנים שכל חייהם נסעו על מיי ברז ויום בהיר אחד מחליפים בהם לנוזל קירר איכותי ואז סדקים שניסתמו עם הזמן על ידי אבנית וקורוזיה פשוט ניפתחים ונוזלים אבל פה מדובר על רדיאטור חדש וחבל עליו.

פורסם
מה? לא רואה שום הצדק למלא מיים רגילים ברדיאטור חדש אלא רק נוזל קירור מתאים. בדרך כלל הדליפות מתחילות ברדיאטורים ישנים שכל חייהם נסעו על מיי ברז ויום בהיר אחד מחליפים בהם לנוזל קירר איכותי ואז סדקים שניסתמו עם הזמן על ידי אבנית וקורוזיה פשוט ניפתחים ונוזלים אבל פה מדובר על רדיאטור חדש וחבל עליו.

לא מדובר על דליפות מרדיאטור.יתכנו דליפות מצינורות מים ממתכת או מפקקים או מאלף ואחד מכלולים בבלוק מנוע .בנוזל קירור יש חומר מעכל ומונע אבנית.ברכב ישן האבנית היא לפעמים הדבר היחידי המונע דליפות מים.מה גם שלא כל רכב ישן בגלל החומר המעכל והמונע אבנית ,מתאים לנוזל קירור..אני לא הייתי שם נוזל קירור במנוע שלא ידע אך פעם נוזל קירור,זהו מתכון לפורענות.

פורסם

זה כבר שיקולים כלכליים של בעל הרכב. אם הוא מוכן לשאת בנזקים שמיי ברז ייגרמו עם הזמן ועלולים לעלות ביוקר זוהי זכותו המלאה. אני אישית מעדיף לטפל בבעייה ולא לעקוף אותה.

פורסם
צודק !! נוזל קירור במנועים ישנים מנקה קורוזיה ומשקעים שלפעמים סותמים סדקים..יש אפשרות לדליפת מים בגלל נוזל קירור

אין שום בעיה לעבור בכול יום לנוזל קירור מקורי ברכב שגם נסע כול חייו עם מי ברז. אם יש נזילה מתקנים אותה ולא ממשיכים לגרום נזק

למערכת הקירור ולמשאבת המים.

בדרך כלל ברכב יישן הנזילות נגרמות כתוצאה מפתיחה של צנרת יישנה שהתייבשה או ניפלים יישנים ומתפוררים ולא בגלל החלפה לנוזל הקירור איכותי במקום מים.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה לכולם, הרכב אצלי כבר כמעט שנה, כשקניתי אותו הוא עמד הרבה זמן והיה במצב על הפנים אבל אני גם בשביל הכיף וגם בשבל ללמוד קצת שיקמתי אותו והוא נוסע מעולה, מאז שהוא היה אצלי שמתי רק נוזל קירור של פרסטון, הרדיאטור נסתם כנראה פעם עם אפוקסי והאפוקסי עף, החלטתי להביא רדיאטור חדש. אם האבנית יכולה להיעכל על ידי הנוזל קירור זה היה קורה כבר מזמן לא? כבר קרוב לשנה כמו שאמרתי האוטו רק על נוזל קירור

• תוכן חדש...