Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 22,000 ₪ ? סיאט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב ראשון לקנייה רוב הנסיעות יהיו בתוך העיר ולא למרחקים ארוכים.

חשוב לי אמינות הרכב,ורכב ושיביא אותי ממקום ממקום.

ראיתי סיאט קורדובה 2005 מה אתם חושבים על הרכב ? מצב השוק ? וכמה באמת הוא שווה לעומת המחירון שלו?

תודה רבה.

פורסם

אתה צריך בגאז'? הקורדובה היא בעצם גרסה של האיביזה עם בגאז'.

לא ציינת לגביי ידני או אוטומט, אבל אין סיבה לקחת קורדובה, זה רכב יחסית יקר לתחזוקה והוא לא מצטיין בכלום.

אם אפשר ידני, חפש לעצמך גטס ידנית, היא חסכוניות יותר מהגרסה האוטומטית (למרות שגם האוטומטית לא כזאת שותה כמו שעושים ממנה), ברמת גימור GLI/GLX/GLS, אל תתפשר על GLF בתקציב שלך.

רכב מאוד אמין, תחזוקה זולה, יביא אותך מA לB כמו שאתה רוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה צריך בגאז'? הקורדובה היא בעצם גרסה של האיביזה עם בגאז'.

לא ציינת לגביי ידני או אוטומט, אבל אין סיבה לקחת קורדובה, זה רכב יחסית יקר לתחזוקה והוא לא מצטיין בכלום.

אם אפשר ידני, חפש לעצמך גטס ידנית, היא חסכוניות יותר מהגרסה האוטומטית (למרות שגם האוטומטית לא כזאת שותה כמו שעושים ממנה), ברמת גימור GLI/GLX/GLS, אל תתפשר על GLF בתקציב שלך.

רכב מאוד אמין, תחזוקה זולה, יביא אותך מA לB כמו שאתה רוצה.

הקורדובה אוט עשתה מעט ק"מ נראית שמורה ,ובהבנתי שהרכב אמין יחסית.

השאלה אם שווה להביא אותה ב-18 אלף או לחפש גטס שהבנתי שרק משנתון 2007 יש שיפור בצריכת הדלק והמחיר יהיה יותר יקר.

פורסם

אני באופן אישי די סולד מרוב מה ששייך לקונצרן VAG.

בכל מקרה, גטס החל מ2006 עם מנוע 1.4 חסכונית יותר בדלק,

אבל אפשר לבחור בדגם עם מנוע 1.6 שהוא גם חזק יחסית וגם צריכת הדלק שלו בסדר.

חוץ מזה, גם המנוע הישן, 1.35, עם גיר ידני, יספק צריכה סבירה בהחלט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הקורדובה אוט עשתה מעט ק"מ נראית שמורה ,ובהבנתי שהרכב אמין יחסית.

השאלה אם שווה להביא אותה ב-18 אלף או לחפש גטס שהבנתי שרק משנתון 2007 יש שיפור בצריכת הדלק והמחיר יהיה יותר יקר.

עם כמה ק"מ הקורדובה? יד?

אחזקה של קורדובה תיהיה קצת יותר יקרה אבל אתה תקבל יותר אוטו, אם מדובר על רכב שמור ומטופל עם נתונים טובים אז כדאי ללכת על זה

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...