Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש או יד שנייה חסכוני במימון או ליסינג.

התקציב נמצא בין 70 ל-120K

בדרך כלל אני עושה כל יום 60 KM על 6 ימים.

תוכלו להמליץ לי בבקשה?

יש לי 2 ילדים אז הנפח של טא מתען חשוב.

תודה רבה מראש

פורסם

360 ק"מ בשבוע הם כ-19 אלף ק"מ בשנה.

על פי רוב, המשפחתיות 1.6 יעשו בסביבות 1:14 בתנאים כאלו מחוץ לעיר.

אם אתה רוצה רכבים מאוד חסכוניים, יש את הנישה של רכבי דיזל משפחתיים. הם מציעים צריכת דלק פנומנלית לרוב, לצד מומנט מעולה וביצועים טובים בלי "לקרוע" את האוטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

i25 איננה מכונית משפחתית.

i30 (שבגרסת הCW מאוד פרקטית) והi35 הן כן.

הקורולה - חדשה או ישנה? הדור החדש טוב, הדור הישן לא מצדיק את המחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אני באופן אישי מעדיף את הi30CW, היא בנויה עבור השוק האירופאי ואני התרשמתי ממנה יותר לטובה מאשר הi35. ממליץ בכל זאת לבצע נסיעת מבחן.

מה הפרשי המחירים בין הSUN לGLI?

עד כמה שזכור לי אין הבדל בתחום הבטיחות, ובוודאות אין שינוי במנוע ובגיר, ככה שאם זה בשביל איזה פס ניקל ופלסטיק כסוף, לא שווה.

תכניס להתלבטות שלך גם רנו פלואנס DCI.

פורסם
שלום לכם,

איזה רכב יותר חסכוני? i30 CW או i35 או טויוטה קורולה החדשה 2014?

תודה מראש

טויוטה קורולה החדשה קצת יותר חסכונית. ה-i35 וה-i30cw בערך אותו הדבר, אין הרבה הבדל.

אבל כמו שכתבו לך כאן קודם, אם אתה באמת מחפש לחסוך בדלק הפלואנס דיזל אוטומט היא הבחירה הנכונה. פלואנס כזאת עושה בקלות 18-19 קילומטרים לליטר, לעומת 11-12 קילומטרים לליטר בקורולה החדשה.

• תוכן חדש...