Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מדברים בשרשור הזה על הסיבה לקנות רכב על או רכב ביצועים וחלקכם לא מבינים שיש כמה השקפות לנושא:

רוב מי שיקנה רכב על, פרארי או למבו, לא יעשה את זה מתוך ההשקפה כי הרכב מתאים לו מבחינת ביצועים או צריכת דלק או כל מחשבה ממשית אחרת, אלא נטו מתוך רגש, או לשם הפוזה שבדבר (לא דבר פסול).

אתה יכול לבוא ולהגיד לאדם כזה "אבל הGT-R עושה בדיוק אותו דבר בשליש מחיר", הוא בטח יענה לך: "נו?ו...?", אותו זה לא מעניין, לא הביצועים ולא המחיר מעניינים אותו.

רכב על לא קונים כיום בשביל ביצועים. כל אחד יודע שאם במדינה שלו מותר לעשות שינויים ברכב הוא יכול להרכיב רכב הרבה יותר חזק בעזרת קניית רכב זול יותר מרכב על יותר ושיפורו, ולקבל אפילו עודף.

או לסיכום: מי שקונה פרארי משלם על הסמל, על החוויה, על היכולת לחייך כל בוקר כשאתה רואה אותה בחנייה.

ביצועים? זה סמלי לרוב הרוכשים כל עוד כולם מבינים שהיא מהירה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

Lets agree to disagree.

בוא נגיד שאם היו לי כמה מיליונים עודפים בבנק, אני(מביע רק את דעתי האישית) הייתי הולך על רכב שנותן את מקסימום הביצועים פר שקל. אבל זה רק אני.

בגדול אני מבין שמשתמע מכך שרוב האנשים בעליי ממון קונים רכב בשביל להגיד: "הנה קניתי רכב ב300k רק כי אני יכול, עכשיו התקבלתי לקבוצת העשירים? "

ורק עוד הערה:

בהחלט אני מבין שיש אנשים שקונים מותג, רק בגלל היותו מותג. לא שהמותג רע חס וחלילה. אבל כשאני הולך לקנות משהו אני מחפש את הvalue for money אולי, כי בשבילי זו כן הוצאה משמעותית ובשביל אותו מיליונר נחמד לקנות רכב על זה דמי כיס שבועיים. אני מניח שזה גם מה שמפריד בין מישהו ממוצע למישהו עשיר, דרך החשיבה הופכת ליותר פשוטה, רק תבחר מותג על תבחר צבע ושם נגמר הסיפור.

לסיכום:

מאחר וכולנו(או רובנו) לא מסוגלים לקנות אף אחת מהמכוניות המצויינות לעיל, בואו נפתח קופה משותפת אולי נצבור מספיק כסף מאיזה 1000 חברי carsforum ונביא אחת, נגשים חלום ; ) (איך נתחלק בה זה כבר סיפור אחר... )

** בעצם על gt-r כבר נהגתי, אולי הגיע הזמן לנסות משהו יקר יותר:rolleyes:

נ.ב

בואו באמת נחזור לנושא השרשור, הFT-1.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

אז תסביר לי למה ה911 שנמכרת במחיר דומה מאוד לgtr אבל מפגרת מאחוריה מבחינת ביצועים מוכרת הרבה יותר?

אני אוהב את הgtr אבל לא הייתי קונה אחת שוב, אם הייתי בשוק לרכב חדש ב100k הייתי קונה משהו אחר, אין לgtr את הפרסטיג' שיש לרכבים אחרים, כן כולם יודעים שהיא חזקה ומטורפת אבל היא נראית ממש פשוט, אין בה דבר אחד שמשדר יוקרה.

אנשים לא קונים רכב כי הוא הכי מהיר או כי הוא הכי טכנולוגי, אנשים קונים רכב כי הוא הצהרה, כי הוא סמל סטטוס, חבר קרוב רכש את הf-type ממש לאחרונה, הדגם הכי חזק ומאובזר, למה הוא לא רכש את הgt-r? כי הוא התאהב בעיצוב, הוא אמר לי, ראיתי את הרכב בפרסומות ולמחרת הייתי בסוכנות של יגואר.

הניסאן נראית כמו מכונית קופה רגילה, מבבחינת עיצוב באמת שאין בה משהו מרגש, למבורגיני תמיד תסובב ראשים, הניסאן תסובב ראשים של נערים מתבגרים.

haters will hate

• תוכן חדש...