Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מן הסתם הרבה שמעו על אייל נוימן - מעבדה לרכב ממוחשב .

http://www.vehicle-lab.net/

עסק זה נתן/נותן פתרון לתקלות רבות ברכב מודרני - כגון אבחון תקלות ופתרונן, בעיות ABS, חיישנים, מחשבי ניהול מנוע , מחשב גיר, כריות אוויר, בקרת אקלים , אימובילייזר וכו'.

הפתרונות שנתן היו חלופה איכותית ומשתלמת למול עלויות מופרזות של מוסכי יבואן שברירת המחדל שלהם => החלפה לחדש במחיר רב ספרתי.

באדיבות מועדון פיאט ישראל ורפי לין נודע לי שמסתבר שהעסק נסגר ולמכירה סורקי איבחון לרכב מיצרנים שונים, משומשים ובמצב מצוין וחלקם חדישים מאוד ועם טווח פעולה רחב.

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=125701#post125701

אולי מי ממשתמשי הפורום מעוניין בסורקים.

פורסם

הייתה חלופה טובה יותר לפתרונות שהציע אייל ---> רכישת מחשב ABS או מחשב רכב מפירוקיה או להזמין מחו"ל.

אני העדפתי לשלוח מחשב רכב לשיפוץ בחברה בחו"ל.

מאחל לאייל בהצלחה בהמשך דרכו.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, כיצד מוודאים שלא תצטרך לשלם מכס כאילו רכשת מוצר בחו"ל כאשר המוצר חוזר אלייך לארץ מתיקון? תודה.

כ"כ מי באזור המרכז מתקן צ'ינג'ר אחורי [יושב בתא המטען] לרכב? הצ'ינג'ר הוא הוא אחת מתוך שלל פונקציות הנשלטות מיחידת הראש.

פורסם

פנדוב, של איזו חברה הצ'יינג'ר?

בעקרון, אתה יכול לגשת לכל טכנאי מע' סטריאו שמכבד את עצמו.

במעבדה של החברה יהיה להם יותר נסיון עם הספציפי.

ב-ס.ג אלקטרוניקה בפינסקר בת"א יושבים כמה טכנאים משעוממים שישמחו לקצת אקשן בסגנון שנות ה-80.

03-5265112

אתה יודע וודאי, שכלכלית לא משתלם לתקן אותו?

אתה יכול ב75$ להחליף אותו בצ'יינג'ר דיגיטלי חדש, שיעשה את אותה עבודה, בלי חלקים נעים, וב-1/10 המקום שתפס הישן.

אבל אם זה עניין של נוסטלגיה, זה כבר סיפור אחר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לא מפתיע שהוא נסגר, זה היה עניין של זמן.

היחס שלו היה מחפיר.

לגבי הציוד: דגמים / מחירים ....

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש לי חבר שמתקן כמעט הכל

יש לו מעבדת אלקטרוניקה בבית

לרוב התעסוקה שלו סביב מכוניות

אבל גם את המוח של השער חשמלי של ההורים שלי הוא תיקן.

מחירים סבירים,

אם אתה מעוניין דבר איתי

רז.

פורסם
כ"כ מי באזור המרכז מתקן צ'ינג'ר אחורי [יושב בתא המטען] לרכב? הצ'ינג'ר הוא הוא אחת מתוך שלל פונקציות הנשלטות מיחידת הראש.

יציאת צ'ינג'ר אפשר להפוך לכניסת AUX ואז אתה יכול לחבר את הטלפון ליחידת הראש (אם אין לך כניסה)

היחס שלו היה מחפיר.

לגבי הציוד: דגמים / מחירים ....

אני מכיר אותו אישית, בחור מאוד נחמד.

אין לי מושג איך הוא עבד.

אייל

פורסם

היחס שלו היה מחפיר.

בעבר המלצתי לקרוב מדרגה ראשונה לטפל אצלו במחשב במרצדס. סד"ג של 1,000 ומשהו ש"ח לעומת 13,000 במוסך מורשה.

תיקון הצליח.

לא יודע מה זה מחפיר או לא, אבל פתרון היה ובמחיר הגיוני. ושמעתי מעוד כמה שיצאו מרוצים.

לא יודע מה קרה שם, אבל כשמקצוענים נאלצים לסגור זה עצוב לי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בקיצור.

תקלה של קודנית !! שמנתקת מחשב מנוע.

הוא אמר הבעיה מחשב הזה והמחשב ההוא ....

הרכב היה אצלו שבועיים (פחות או יותר) תיקן מחשב גיר / מחשב מנוע קיבל הרבה כסף ולא תיקן את הבעיה.

אחרי שיצא הרכב הלכתי למוסך אחר שאיתר את התקלה ב 5 דקות !

ומי שתיקן אותה הוא יוסי אלפיין (המוכר כ ECA התקנות)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם
בעבר המלצתי לקרוב מדרגה ראשונה לטפל אצלו במחשב במרצדס. סד"ג של 1,000 ומשהו ש"ח לעומת 13,000 במוסך מורשה.

תיקון הצליח.

לא יודע מה זה מחפיר או לא, אבל פתרון היה ובמחיר הגיוני. ושמעתי מעוד כמה שיצאו מרוצים.

לא יודע מה קרה שם, אבל כשמקצוענים נאלצים לסגור זה עצוב לי.

בקיצור.

תקלה של קודנית !! שמנתקת מחשב מנוע.

הוא אמר הבעיה מחשב הזה והמחשב ההוא ....

הרכב היה אצלו שבועיים (פחות או יותר) תיקן מחשב גיר / מחשב מנוע קיבל הרבה כסף ולא תיקן את הבעיה.

אחרי שיצא הרכב הלכתי למוסך אחר שאיתר את התקלה ב 5 דקות !

ומי שתיקן אותה הוא יוסי אלפיין (המוכר כ ECA התקנות)

תשובה נכונה.

פורסם

לילה טוב!!

ראשית הבהרה קטנה.המעבדה אינה נסגרת למגינת ליבם של ..אלה עברה לרשות הבנים שלי כדור ממשיך.

המעבדה פועלת ממקום משכנה בנס ציונה.

המעבדה חידשה את מגוון הציוד שלה ומוכרת סקנרים תואמי מקורי.המתאימים לבעלי מוסכים.

ולמשמיצים למינהם כבכל עסק לעיתים תועים ובמיוחד בתחום שבחרתי לעסוק.כך שאנני חסין מטעויות.העסק פעיל כ15 שנה

ונבחר על ידי מספר יבואנים כמעבדה מתקנת למחשבים ולוחות שעונים ומערכות בילום.

כל התיקונים מקבלים אחריות לחצי שנה ואף קיימים מספר סוגים שמקבלים אחריות לשנה -דבר שאנו מקובל בנוף הישראלי.

נשמח להמשיך להעניק שרות לחברי האתר ואף לקבלביקורות -כמובן בונות.!!

ערב טוב איל יוגב ונבות נוימן

פורסם

במידה וזה כאן המצב.

אני מאחל לכם הצלחה בדרכם. ושרק יהיו לקוחות מרוצים.

אייל. אין כאן השמצות. רק אמת, ובעל מקצוע אחר שפתר את הבעיה (אחד מוכר שכל הפורום מכיר כבחור אמין. ) ויוכל להעיד

שכל מה שהוא עשה! !! זה להעביר חוט אחד בודד !! מתחת להגה ב 10 דקות. ולסגור את הסיפור.

וביקש סכום קטן לא בעשרות מונים. קטן במאות אחוזים ממה ש"מצאת תקלות" ברכב שלי.

ולכן שוב בברכת דרך צלחה. והמון סיפוק ולקוחות מרוצים. אני מאחל לבנים שלך. ושלא ילכו בדרך השרות ה"מצויינת שלך"

אלי

פורסם
לילה טוב!!

ראשית הבהרה קטנה.המעבדה אינה נסגרת למגינת ליבם של ..אלה עברה לרשות הבנים שלי כדור ממשיך.

המעבדה פועלת ממקום משכנה בנס ציונה.

ערב טוב איל יוגב ונבות נוימן

בהצלחה לבנים בעסק.

• תוכן חדש...