Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר

shai0705
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגבר טוב למחירו , רק שהוא דגם ישן שכמעט ובלתי ניתן להשגה כחדש בחנות (אלא אם לחנות נשאר במלאי).

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

הבנתי.

ראיתי כמה חברות כמו:

SOUNDSTREAM

HIFONIC

Infinity

Boston Acoustics

Lightning Audio

Rockford Fosgate

Quantum

Pioneer

Lanzar

רציתי לדעת מהחברות שרשמתי עם מי "לא להתעסק בכלל" ואיזה כן חברות ממליצים להתעסק איתן?

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

דגמים שראיתי קצת:

JBL GTO1004 מחיר 999 ₪

Infinity REF475A מחיר 699 ₪

JBL GTO75.4 מחיר: 1,090 ₪

אני אמור לחבר למגבר קומפננט מורל טמפו 6, סאבוופר domboss 175rms (סאב זמני עד שהחליף למשהו חזק יותר)

ואם יהיה אפשרות רמקולים אחוריים.

תעזרו לי בבקשה למצוא מגבר שיתן את התפוקה הטובה ביותר במחיר הגיוני נגיד עד 1200 ש"ח

פורסם
דגמים שראיתי קצת:

JBL GTO1004 מחיר 999 ₪

Infinity REF475A מחיר 699 ₪

JBL GTO75.4 מחיר: 1,090 ₪

אני אמור לחבר למגבר קומפננט מורל טמפו 6, סאבוופר domboss 175rms (סאב זמני עד שהחליף למשהו חזק יותר)

ואם יהיה אפשרות רמקולים אחוריים.

תעזרו לי בבקשה למצוא מגבר שיתן את התפוקה הטובה ביותר במחיר הגיוני נגיד עד 1200 ש"ח

מובן שהGTO75 החזק מהאחרים.

הוא לדעתי חזק מדי לעומת האלמנטים אותם אתה רוצה להגביר, ולא, לא תוכל לחבר אליו גם אחוריים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ה gto 75.4 הוא מגבר מדגם ישן מאד, החליף אותו ה 1004 שגם נחשב כבר לדיי ותיק.

הוא לא חזק מידיי בשביל האלמנטים, מה שכן אני לא ממליץ עליו, וגם לא על ה 1004, הם לא מגברים נקיים מספיק לטעמי.

ושוב פעם, הסט האחורי מיותר ועדיף להשקיע את הכסף במגבר יותר טוב, ואם אתה מתעקש אז לא צריך הגברה בשבילו.

יש אחלה אופציות בפורום המכירה.

SCANSPEAK

פורסם

טוב, תרד מכל החברות פח האלו. הומלצו לך מספר דגמים. הדגמים שהבאת הם אחד אחד דגמים ירודים וזולים. בוא נעשה סיכום ביניים ומפה נמשיך הלאה: אתה רוצה ארבע או חמש ערוצים ?(אתה בעצמך אומר דבר אחד ורגע אחרי זה מביא לסקר מגבר אחר)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מחובר ברכב למגבר JBL GTO5355 ועד עתה אני מאוד מאוד מרוצה. צליל נקי ואיכותי , וגם עוצמתי לא פחות.

מחוברים אליו עד כה שתי רמקולים 6x9 , והיה שווה את ההשקעה. מהאופציות שהוצעו לך , הייתי הולך על דגם ה JBL 1004.

בהצלחה שבוע טוב!

פורסם

הבנתי ש5 ערוצים יהיה יקר יותר וחסר טעם עבורי,

החלטתי לקחת 4 ערוצים.

אני צריך שהמגבר יגביר סאבוופר 400rms )או של קיקר, רוקפורד, jbl).

וקומפוננט מורל טמפו 6 120rms.

ורמקולים 6*9 אני אחבר לhu לא?

איזה מגבר באמת יתן תוצאה טובה?

פורסם

• תוכן חדש...