Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדלים בדגמי eclipse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי משהו ידע לנסח את ההבדלים ב2 משפטים?

שלחת אותי לעשות דוקטורט של 200 עמודים.

אם משהו התנסה או יודע, אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

את ה5030 אני לא מכיר מספיק, מקווה שמישהו ייתן לך אינפורמציה עליו.

את ה7200 יש לי, מכשיר מצויין איכות מצויינת שולט 3way אקטיבי,איקולייזר גמיש ונוח, פריאואוט גבוה 8v שנותן איכות מעולה . חסרונות בקריאת usb איטית יחסית ולא מזהה את כל סוגי הדיסק און קי. יש גם בלוטוס....

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ה-7200 הוא המכשיר הבכיר מאותה סידרה

הוא גם קצת יותר ותיק מה-5030 שיצא שנה לאחר מכן

ובא כמכשיר ביניים בין ה-7200 לבין ה-3200 ,ל-7200 יש מנגנון CD איכותי יותר

יש לו שאסי מנחושת טיים קורקשן מלא ולא כיוון לפי 4 פוזיציות כמו ב-5030 יציאות למגבר במתח 5V

ואין לו קרוס אובר 3WAY ,ה-7200 היה מכשיר פורץ דרך בזמנו והוא מכשיר ברמה גבוהה מאוד עם חסרונות

של אב טיפוס ,ה-5030 הוא מכשיר value for money שלוקח את רוב היתרונות

של ה-7200 ובא לתת חבילה איכותית במחיר משתלם.

נב-5030 לא יודע לעבוד אקטיבי

הייתה שואל זאת מלכתחילה והייתי חוסך לך את הדוקטורט.

• תוכן חדש...