Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שרשמתי אני מתלבט האם להחליף פלאגים לרכב,הרכב הוא קורולה שנת 08 עם נסועה של 166K ק"מ הבנתי שלרכב מחליפים פלאגים כל 90K ק"מ לפי הוראות יצרן ושזה פלאגים אירידיום של דנזו שעולים לא מעט.

מחר אני עושה לרכב טיפול 165Kק"מ ואת הטיפול אני עושה לבד כמו בכל הטיפולים האחרונים. אני מתלבט אם לקנות ולהחליף,אני קניתי את הרכב עם 113K ק"מ ובמוסך הוצאתי היסטוריה ולא רשום שם שום דבר לגבי טיפול 90K הטיפול האחרון בהיסטוריה של המוסך היה ב 75K ק"מ וחזר למוסך ב 103K להחלפת קלאצ' עם רובוט. כנראה שאת שאר הטיפולים עשו במוסך לא מורשה אחר כי ככל הנראה נגמרה האחריות.

עכשיו לאחר חפירה קטנה שוב לנושא ולשאלה..

במידה ולא החליפו את הפלאגים אז לצורך העיניין אני בחריגה של 75K ק"מ,הגיוני שפלאגים מקוריים יסחבו כמעט כפול?

פשוט אם אין סיכוי ובטוח החליפו ב90K אז אני אדחה העיניין כי בכל זאת אלה לא פלאגים זולים.

חוץ מזה ראיתי שלפלאג הזה יש אלקטרודה שפיץ,האם גם בפלאג הזה יש את אותו עיקרון שבודקים את המרווח בין האלקטרודה לכובע שמעליה? שואל כי שוקל להוציא פלאג אחד לראות אם אכן אפשרי לראות בעין,כי אחרי הכל גם אם החליפו בטיפול 90 אז הם עדיין לא במצב חדש.

יש לציין שהרכב נוסע מצוין מושך חזק מאוד חסכוני ולמעט קלאצ' לפני סוף חייו הוא פנטסטי.

לעזרתכם,תודה מראש לעונים!

פורסם

מחליפים את הפלאגים האלו לאחר זמן רב,לא סתם יש הוראות יצרן מתי להחליף אותם.

לא רואה טעם לחסוך 500 ש"ח פעם ב100K זה זניח.

חוץ מזה שאתה גם יכול להזמין מאיביי פלאגים מקוריים ב250 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מחליפים את הפלאגים האלו לאחר זמן רב,לא סתם יש הוראות יצרן מתי להחליף אותם.

לא רואה טעם לחסוך 500 ש"ח פעם ב100K זה זניח.

חוץ מזה שאתה גם יכול להזמין מאיביי פלאגים מקוריים ב250 ש"ח.

השאלה שלי אחי היא אם יש סיכוי בכלל שהפלאגים עדיין מקוריים והחזיקו 166K ק"מ?? כי אם אין סיכוי כזה אז אין לי מה להחליף כי גם הרכב נוסע מאוד חזק וחסכוני ולא מזייף,פשוט לא בא לי סתם הוצאות מיותרות ואם אני לא צריך להחליף באמת אז ה25K ק"מ הנותרים יקח לי כמה חודשים טובים אם בכלל אעשה אותם איתו או שמישהו אחר ימשיך אותי...

פורסם

אם הפלאגים המקוריים החזיקו 166K, לך למלא לוטו :shock:

אני היום הזמנתי רביעיית פלאגים מקוריים denso sc20hr11 לרכב שלי, סה"כ 200 שקל בערך. עדיף לך להשקיע ולהיות בראש שקט. נניח ועשו טיפול ב90K ק"מ של החלפת פלאגים-עכשיו אתה עומד על 166K ק"מ על הפלאגים הנ"ל. לדעתי שווה לך להחליף אפילו טיפה יותר מוקדם, נשאר לך 14K ק"מ בסה"כ.

אם לא רשום לך שום דבר לגבי החלפת פלאגים, בקש במוסך שיפרקו אותם ויבדקו. אם הפלאגים לא בסדר, הם כבר יתפרקו לתוך המנוע :twisted:

• תוכן חדש...