Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שולחן עשוי מפח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

שאלתי היא האם השולחן שמוצג בתמונה הוא מפח מגולוון או לא?

שאלה נוספת: אני מעוניין לצבוע שולחן זה.- ראשית מנקים משומנים, מלטש, לאחר מכן מיישם ממיר חלודה.

לאחר 3 שעות מעוניין לצבוע באוניקריל. האם לפני האוניקריל נדרש לבצע יסוד או לא?

תודה מראש וסופשבוע נעים

שולחן מהעבודה (Medium).jpg

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

שלום רב , התהליך אותו ביצעתי הוא ליטוש עם נייר 40 בעזרת מלטשת אקצנטרית .

ליטשתי עד להסרת כל הצבע , ירד בנוסף גם המון חלודה שהיה על השולחן בליטוש .

לאחר מכן נקיתי את כל האבק בעזרת מטאטא ולאחר מכן נקיתי את כל האבק והשומנים בעזרת מספר סמרטוטי כותנה טבולים במדלל 4-100 .

לבסוף עברתי עם סמרטוט יבש , להוריד עוד כמה פירורים שנשארו .

התייעצתי עם יועץ תעשייה של נירלט , שאלתי אותו האם כדאי ליישם "ממיר חלודה" לפני יישום יסוד , הוא אמר לי שמיותר .

הוא המליץ לי להשתמש ביסוד אפוקסי דו רכיבי , HB 55 . יישמתי את היסוד הנ"ל עם רולר לצבעים אפוקסים (רולר בולרו) .

יישמתי שתי שכבות מהיסוד , הוא המליץ לי לחכות 24 שעות ואז ליישם צבע עליון בשם "אוניקריל" .

לפני יישום ה"אוניקריל " אני יחספס טיפה את היסוד בעזרת נייר לטש 120 , ללא מלטשת אלא באופן ידני .

ע"מ שה"חיבור" בין היסוד לצבע ה"עליון" יהיה אולטימטיבי .

סקרנות האם לדעתכם החלודה תחזור ? .

שבת שלום .

פורסם

זה תלוי בעומק החלודה ובסוג שלה. אם החלודה היא שטחית והשפשוף היה מספיק עמוק, היא לא תתפתח. אבל אם החלודה היא עמוקה ושכבתית , שפשוף ואפילו ממיר חלודה לא יעזרו.

קשה לראות זאת בתמונה.

פורסם

החלודה הייתה שטחית . הייתה קיימת בחלק מהמקומות שהצבע התקלף ובנוסף הייתה מתחת לצבע הקיים .

באם ביצעתי את התהליך כמו שציינתי , והייתי יסודי בתהליך כמו שציינתי .

האם יש חשש שהחלודה תחזור ? .

השולחן הנ"ל נמצא בחוץ , נשטף כל יום עם מים במשך כל השנה .

ששאלתי את היועץ תעשייה של נירלט לגבי ממיר חלודה - והצורך בו .

שוחחתי איתו בטלפון אך לפי התשובה שלו , הוא לא מאמין יותר מדי ב"ממיר חלודה" .

פורסם

הניסיון שלי עם היועצים שלהם ממש לא מוצלח. השיא היה שזרקתי אחד מהם מהמפעל אצלי אחרי שפשוט לא היה לו מושג איך לעבוד עם הצבע שלו (טען שלא צריך להמתין אחרי ערבוב צבע דו רכיבי ואחרי שזה לא נראה לי סביר בדקתי את קף המוצר והיה צריך להמתין רבע שעה).

מעבר לזה עם כל הכבוד לאמונות שלו בצבע אין עניין של אמונה אלא של נתונים ומפרטים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...