Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת תחתונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחתונים נחמדים שקיבלתי 2 יח' מהם אך השתמשתי רק באחד (שקטן מדי בשבילי, ולכן השני לא נפתח):

uploadfromtaptalk1388259835302.jpg

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
~

למה שאישה תקנה לגבר תחתונים (ולהפך)? האם זה אותו דבר כמו גבר שקונה לאישה טמפונים?

הסיבה של איה לקנות לגבר שלה תחתונים היא כי הם גרים ביחד והיא מנסה להחליף את אלו שהיא לא אוהבת.

מתווספת לזה גם סיבה הגיונית - הוא עובד עד מאוחר ואם היא תחכה שהוא ילך לקנות לעצמו הגיהנום ייקפא (זה בערך כמו לחכות שהוא יסתפר לבד בלי להציק לו).

גבר לא יכול לקנות לאישה שלו תחתונים אלא אם הוא בטוח ב-200% במידה שלה - זה יכול ליצור מצב מאוד לא נעים (עדיף שימשיך לקנות פרחים).

פורסם

גבר לא יכול לקנות לאישה שלו תחתונים אלא אם הוא בטוח ב-200% במידה שלה - זה יכול ליצור מצב מאוד לא נעים (עדיף שימשיך לקנות פרחים).

כמה יכול להיות קשה לבדוק את המידה במה שנמצא כבר בארון?

אם טועים במידה, תמיד אפשר להאשים את הגזרה :)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

"מכנסיים" הם אכן צורת הזוגי של "מכנס". יש גם מכנס בודד, למשל בנשק.

רק כתוצאה של תרגום עילג מ- "breech" האנגלי, שפירושו בהקשר של כלי נשק אינו "מכנס"...

דני

פורסם
כמה יכול להיות קשה לבדוק את המידה במה שנמצא כבר בארון?

אם טועים במידה, תמיד אפשר להאשים את הגזרה :)

טעות טעות ושוב טעות!

אצל הרוב המוחלט של הנשים זה יגרור צעקות על "אתה חושב שאני שמנה?!!"

עזובותך. קנה לה מחוך - אותו לפחות אפשר להתאים למידה.

פורסם

שמעו, אני וצ׳אק נוריס היחידים בעולם שהצליחו לקנות תחתונים לאשה בדיוק במידה הנכונה שלה.

התגובה שאני קיבלתי לכך זה ״איפה החזיה״

למה צריך גם חזיה תואמת!??

שאני קונה גרביים אני קונה להם גם נעליים תואמות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שמעו, אני וצ׳אק נוריס היחידים בעולם שהצליחו לקנות תחתונים לאשה בדיוק במידה הנכונה שלה.

התגובה שאני קיבלתי לכך זה ״איפה החזיה״

למה צריך גם חזיה תואמת?!??

שאני קונה גרביים אני קונה להם גם נעליים תואמות?

חזיות ותחתונים גם אנחנו משתדלות לקנות בסטים כי זה יותר נחמד כשזה תואם.

זה כמו שתקנה עניבת פרפר - מה לא תתאים אותה לצבע התחתונים? ;)

פורסם

יש כאלה שמתאימים תחתונים וגרביים.

ואם כבר, אז מה תהיה התשובה אם אני אקח את המידה שלה ואקנה מידה אחת למטה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הסיבה של אישה לקנות לגבר שלה תחתונים היא כי הם גרים ביחד והיא מנסה להחליף את אלו שהיא לא אוהבת. מתווספת לזה גם סיבה הגיונית - הוא עובד עד מאוחר ואם היא תחכה שהוא ילך לקנות לעצמו הגיהנום ייקפא (זה בערך כמו לחכות שהוא יסתפר לבד בלי להציק לו).

הבנתי. הוא אחד מהגברים "האלה" ויש לכם את אחת ממערכות היחסים "האלה". לגיטימי.

פורסם

כדאי לכם להפנים את דברי הנסיכה. אאוווין (ותקראו את שר הטבעות כדי להבין מיהי).

עם בחורה/אשה לעולם לא צוחקים על הגזרה שלה, אפילו לא מעיזים לערער על הבחירות שלה בטקסטיל.

הכייף היותר גדול שלה יהיה שתציע לה לבוא איתך לסייע בבחירת בגדים, אפילו תחתונים, ואם נעלים - אז בכלל יצאת גדול.

לא משנה למה, בגלל שיש להן חוש אסטטי טוב יותר, או שהעניין מולד או מפומפם מגיל זאטוטיות - קח את מה שהיא מציעה ותראה כמה שבחים תקבל מהנשים בסביבה (רק שהיא לא תדע, כן?...). בינינו - לחברים שלך לא ממש איכפת מה אתה לובש ואם צבע פריט אחד מתאים לשני.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הצהרה קצת גורפת, שלא לומר סקסיסטית. הייתי רוצה לחשוב שב-2013 כבר יצאנו קצת מהתפיסה המיושנת הזאת.

מה אתה מייעץ לנשים לעשות כשהן רוצות לקנות מכונית, לקחת איתן גבר למגרש הליסינג? או שהעניין מולד או מפומפם מגיל זאטוטיות - קחי את מה שהוא מציע ותראי כמה שבחים תקבלי מהגברים בסביבה? זה יבטיח שהמכונית תהיה נוחה ותתאים לצרכיה, או שהיא קונה אותה בשביל המחמאות מגברים אחרים?

אישית, אני שייך לסוג האנשים שבוחרים את השמפו שלהם לפי זה שכתוב על הבקבוק "שמפו" ואת הבגדים לפי שיקולים פרקטיים. זה לא מפריע לי לקבל מחמאות מזדמנות מנשים בתחומים אחרים, ולא ראיתי עדיין מישהי שחצתה את הכביש בשביל לא להיתקל בג'ינס דגמ"ח המזעזע שאני לובש... את הנוחות שלי אני מוכן להקריב רק תמורת סכומים גדולים של כסף (כמו בסיפור עם החליפה למשל), וכשאעשה זאת מכל סיבה אחרת (כמו מה יגידו השכנות) זה יהיה יום קר בגיהנום.

האמת העצובה היא שיש הרבה אנשים ללא העדפות אישיות או כיוון ברור (בכל תחום שהוא) והם אוהבים שמישהו אחר מחליט בשבילם. זה לגיטימי ואיש הישר בעיניו יעשה, אך לא צריך להציג זאת כיתרון או כצעד טקטי חכם.

פורסם

אז למישהו יש מוכר מומלץ מאיביי לתחתוני גברים ויכול לפרסם קישור?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...