Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה רכשתי את הרכב לפני כחודש וחצי, וככה קניתי הרכב כנראה שנשפכה איזושהי חוצה שמה.

לקחתי בחשבון שזה משהו שצריך לעשות- בחברה הציעו להחליף ב1000- חיים בסרט

לפני שאני קופץ למגרש גרוטאות, אני רוצה לנסות לבד לצבוע ואולי אפילו לשפר.

השאלה- עם איזה צבע להשתמש? רוצה שישדר מראה יותר יוקרתי וייחודי ולא פשוט, ואיפה משיגים את החומרים?

כמה תמונות:

IMG_20131225_204837.jpg

IMG_20131225_204846.jpg

פורסם

צביעה לא תצא טוב. מניסיון.

בלתי אפשרי להגיע להתאמת צבע ועל מנת להשיג תוצאה איכותית תצטרך להשתמש בשירותיו של בעל מקצוע, אחרת יש בועות ונזילות - מה שיעלה לא מעט.

הכי טוב - תקנה חלק מEBAY בסכום סימלי ותחליף לבד.

פורסם

לדעתי מדבקה דמויית קרבון תתן מראה מעט שונה (תמיד אפשר לצפות בקרבון אמיתי).

התהליך לא מסובך לגבי צביעה או מדבקה.

בגדול יש לפרק את החלק, לשייף עם נייר זכוכית עדין (לא במטרה להוריד את הצבע הישן, אם כי כדי לחספס את המשטח ולאפשר לצבע החדש להדבק טוב יותר), לנקות את המשטח עם ממיס שומנים, ולצבוע מספר שכבות.

לגבי הדבקה של מדבקה, מפרקים, מנקים, מדביקים.

פורסם

מדבקות לא באות בחשבון, לא אוהב את המראה בכלל

מה לגבי ספריים מסוימים? עם שימוש נכון לא אמורה להיות בעיה לא?

פורסם

עזוב מדבקות ושאר ירקות.

תשחזר למקור.

אתה מפרק את היחידה, לוקח אותה לטופ קולור בת"א ומתאים לה צבע ברק ישיר כסוף ממניפה, תבקש ממנו גוון מט.

מנסיוני המט יוצא עדיין חצי מבריק וזה יוצר מראה יוקרתי ולא מצועצע.

הוא יכול להכניס לך את הצבע לספריי - בסביבות 70 שקלים למיכל (אם תחספס טוב ותנקה עם כוהל לפני הצביעה אתה לא צריך יסוד אפילו).

חספס את הפלסטיק עם נייר שיוף בגרעין 400 בערך, לאחר מכן תן 3 שכבות דקות (תמיד עדיף יותר שכבות דקות מאחת עבה שתיצור נזילות).

את האותיות אתה יכול לעשות בחיתוך אותיות ברוב בתי הדפוס הדיגיטאלי, מדובר על מדפסת שחותכת במדבקה באיזה צבע שתרצה(בדרכך כלל 50 ש"ח לדף בגודל A4).

דוגמא לחיתוך אותיות

גופן אתה יכול לבחור פה:

http://www.dafont.com/

אופציה נוספת ופשוטה זה לקנות מדבקות עם אותיות מוכנות בחנויות יצירה, המינוס- אתה לא שולט על הגופן

לאחר מכן תדביק את החיתוך מדבקות על הפלסטיק הצבוע ותרכיב חזרה.

140ש"ח וזה יצא לך ברמה שהרבה בעלי מקצוע לא מגיעים אליה.

פורסם

סופסוף מישהו מדבר לעניין, הבעיה שאני מאזור חיפה.

אומנם חשבתי לשנות קצת צבעים אבל הרעיון הוא אותו רעיון

ועוד משהו- מה לגבי שכבת הגנה? אני לא מתכוון כל שנה לפרק ולצבוע

פורסם

קרה לי פעם כשאחזה גאון בשטיפת רכב הרכיב את מיכל נוזל הריח הפוך... החרא הה נשפך ופשוט המיס לי את הצבע, שהיה מאוד דומה לשלך.

עצתי די דומה לכובת מעלי. לפרק, לשייף היטב עד שכל הצבע יורד! ו...ללכת לפחח שיצבע, כולל לכה (מציע לא לצבוע לבד). אצלי יצא מצויין ולמרות שהגוון היה שונה מעט, איש לא הבחין בהכך שמדובר בצביעה. לגבי האותיות, לדעתי מדבקות ולכה מעל ואתה מסודר.

פורסם

הצבע בקונסולה שלך הוא מטאלי ולכן אם תרצה להגיע לאותו אפקט אתה כן תצטרך לאכה.

אתה יכול ללכת לפחח שיצבע לך, אני מעדיף DIY ככה גם לומדים וגם הסיפוק הוא גדול

בהצלחה

פורסם
קרה לי פעם כשאחזה גאון בשטיפת רכב הרכיב את מיכל נוזל הריח הפוך... החרא הה נשפך ופשוט המיס לי את הצבע, שהיה מאוד דומה לשלך.

עצתי די דומה לכובת מעלי. לפרק, לשייף היטב עד שכל הצבע יורד! ו...ללכת לפחח שיצבע, כולל לכה (מציע לא לצבוע לבד). אצלי יצא מצויין ולמרות שהגוון היה שונה מעט, איש לא הבחין בהכך שמדובר בצביעה. לגבי האותיות, לדעתי מדבקות ולכה מעל ואתה מסודר.

הבעיה שיש לי שריטה ולא אכפת לי מה כולם יבחינו אכפת לי מה אני יבחין.. ואם זה יהיה קצת שונה אני יחליף/ יצבע שוב

זה גם אחת הסיבות שאני שוקל לשנות את כל גווני האפור כדי שהכל יהיה אחיד.

ושוב- אני מעדיף לצבוע לבד, תמיד אפשר ללכת לפירוקיה ולמצוא את החלקים, במיוחד עם קורולות מאלביט:wink:

איש החיפושית- אצל מי אפשר להשיג את החומר?

פורסם

אני מהמרכז ועובד עם טופ קולור ומאוד מרוצה מהחומרים והשירות

אתה יכול לצלצל אליהם ולבקש להתייעץ עם אלי והוא יסביר לך מה אתה צריך.

הפלוס אצלהם זה שהוא מכניס למיכל ספריי ואתה יכול לצבוע בבית.

אופציה נוספת אם יש לך גישה לקומפרסור ופיסטולט זה לקפוץ לפחח קרוב שאתה מכיר ולרכוש ממנו קצת צבע מקשה ולאכה

אני לא מקדם את העסק שלהם, אני פשוט לקוח מרוצה:

http://www.topcolor.co.il/default.asp?iId=HILHG

חנות און ליין למדבקות אותיות

http://www.mypunch.co.il/items~9~75.htm

• תוכן חדש...