Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון

saar1320
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,

קרוב משפחה מעוניין לקנות סיאט לאון,מודלים 2010-2011 בעקבות מגבלת תקציב (אין תקציב ל2013\2014).

הרצון הוא לקחת דגם עם כמה שפחות בעיות אמינות,למה אני מתכוון?

לבחור יש רישיון רק על אוטומט,לכן הוא חייב לקחת DSG.

איזה דגם כדאי לקחת כדי למנוע כמה שיותר בעיות במנוע TSI או בגיר?

אני צריך שתעזרו לי פה עם מידע כגון שנת ייצור של הלאון,סוג הגיר (DSG 6 או 7) ודגם המנוע,ואם אפשר בעיות ידועות של הדגם+האם נמצא פתרון לאותה הבעיה.

אני מודע לכך שהפלתי עליכם תיק גדול,אבל אני באמת צריך את העזרה ואם לא הפורום הזה הייתי משתגע כבר.

תודה רבה רבה מראש מצפה לתשובות!

שיהיה לכם אחלה של שבוע .

פורסם

מי שרוצה להיות רגוע מבחינת בעיות אפשריות בגיר די.אס.ג'י- כדאי לו לקנות את הלאון עם גיר רגיל.

אבל מה? ציינת שלבחור אין רשיון על גיר רגיל.

אם כך, מה ניתן לעשות? ניתן לקנות לאון עם גיר די.אס.ג'י, שאגב למיטב ידיעתי מדובר תמיד בגיר 7 הילוכים במקרה של לאון, אלא אם כן מדובר בלאון עם מנוע 2 ליטר טורבו, שאז זה מגיע עם די.אס.ג'י 6.

בסך הכל, כדאי לך לספר לחבר שלך שיש אחריות 5 שנים על הגיר הזה או 150 אלף ק"מ

בהצלחה

• תוכן חדש...