Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לחומר איכותי לניקוי וחידוש של דאשבורד

עבור מרצדס דגם Eclass מודל 2002 בודי 210 למי שמבין.

כמו כן חומר לחידוש ושימור ריפודי המושבים מעור

פורסם

ניקוי הדשבורד וחלקי פלסטיק פנימיים וחיצוניים תוכל לנקות בעזרת חומר ניקוי כללי,אני משתמש בAPC של מגווירס ומאוד מרוצה,לגבי חידוש הפלסטיק אם המצב ממש חמור ואתה מעוניין למרוח משהו איכותי אני ממליץ על gtechniq c4,אומרים שהוא מחזיק מעל שנתיים וממש ממליצים עליו

m7kj.jpg
פורסם
ניקוי הדשבורד וחלקי פלסטיק פנימיים וחיצוניים תוכל לנקות בעזרת חומר ניקוי כללי,אני משתמש בAPC של מגווירס ומאוד מרוצה,לגבי חידוש הפלסטיק אם המצב ממש חמור ואתה מעוניין למרוח משהו איכותי אני ממליץ על gtechniq c4,אומרים שהוא מחזיק מעל שנתיים וממש ממליצים עליו

לעזור לשואלים זה מבורך, אבל למה להמליץ על מוצר שלא ניסית ואין לך מושג כמה הוא עתיד לעלות בארץ?

ועזוב את זה שזה בכלל coating לפלסטיקה חיצונית בלבד.

פותח השרשור, אתה מוזמן לנסות chemical guys silk shine, חומר איכותי על בסיס מים, שמשמר את הפלסטיקה הפנימית (והחיצונית אם תרצה, אפילו מחדש את מראה הצמיג), הגומיות והדש לאורך זמן , מגן מפני השמש, ומקנה מראה נקי ומט, מעט יקר אבל מספיק לכמות עצומה של יישומים.

בתקציב נמוך יותר, יש לך carplan flashdash שאפשר לקרוא לו חביב הפורום.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

ה C4 הוא מוצר מעולה ופועל (טכנולוגית)בצורה שונה משאר המוצרים,הוא משחזר פלסטיקה אבודה ומחזיר אותה למצב חדש אבל הוא מיועד בעיקר לפלסטיקה חיצונית.

לשאלתך בעניין ה"דאשבורד",איזה מראה אתה מעוניין להשיג? מראה מבריק ביותר? בעל ברק עדין? מראה "מט" כשל רכב חדש?

פורסם

עם איזה ספוג\מברשת\מטלית אני מורח את החומר :chemical guys silk shine

חיפשתי באתר :

.detailing.co.il

ולא מצאתי

פורסם
ה C4 הוא מוצר מעולה ופועל (טכנולוגית)בצורה שונה משאר המוצרים,הוא משחזר פלסטיקה אבודה ומחזיר אותה למצב חדש אבל הוא מיועד בעיקר לפלסטיקה חיצונית.

לשאלתך בעניין ה"דאשבורד",איזה מראה אתה מעוניין להשיג? מראה מבריק ביותר? בעל ברק עדין? מראה "מט" כשל רכב חדש?

המטרה לקבל מראה חצי מבריק חצי מט - יותרדומ למראה החדש.

פורסם
המטרה לקבל מראה חצי מבריק חצי מט - יותרדומ למראה החדש.

את המראה המט אפשר ליצור ע"י באמצעות חזרה עם מטלית מיקרופייבר יבשה לאחר שיימת את החומר.

לגבי השאר,

APC יכול להשאיר סימן על משטחים חלקים במיוחד, תצרף תמונה של הדשבורד.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

תודה רבה

הזמנתי את המוצרים הבאים:

89 751 Silk Shine Sprayable Dressing 473ml

2738135 301 Glassworkz Optical Clarity Glass Cleaner 473ml

2711221 181 Premium Grade Microfiber Applicator

2768330 251 שליח עד הבית

פורסם

התקשרו להגיד ששלחו את ה G6 במקום הסילקשיין

אמרו שנגמר.

ההבדל שזה יותר מבריק.

מקווה שלא אתאכזב