Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לכובד יום ההולדת של אבי החלטנו לקנות לו טאבלט.הדריישות הן מסך 9-10 אינץ ,מעבד כפול ליבה לפחות ,אחד גיגה ראמ ו8 גיגה רום לפחות ועד 600 שקל. עדיפות לאחריות ארוכה ככל הניתן. אשמח להמלצות.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לא לקנות בחמיר כזה.

קודם כל - שאלו את עצמכם האם לאבים שימש בטאבלט.

אח"כ בדקו איזה טאבלטים ניתן להשיג במחיר זה. קרוב לודאי שרק גנריים "7-8, שצפויים לאכזב את אביכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה מה אביך מתכוון לעשות בטאבלט. אם הוא כמו אשתי ומה שמעניין אותו זה לשחק סוליטייר - יש לפעמים טאבלטים גם ב-150 ש"ח (וגם את זה הם לא שוים). אני, למשל, לא הייתי נוגע בטאבלט בלי GPS, כבר העליתי את הרף כהוגן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
השאלה מה אביך מתכוון לעשות בטאבלט. אם הוא כמו אשתי ומה שמעניין אותו זה לשחק סוליטייר - יש לפעמים טאבלטים גם ב-150 ש"ח (וגם את זה הם לא שוים). אני, למשל, לא הייתי נוגע בטאבלט בלי GPS, כבר העליתי את הרף כהוגן.

אין לו מה לעשות עם GPS .הוא צריך משהו בסיסי על מנת שיוכל לגלוש בוואלה חדשות ,לשמוע שירים ביוטיוב וזהו.

פורסם

אם מותחים את התקציב ב50-100 ש"ח, יש את MAGPAD MP1041, שהוא סביר - מעבד כפול ליבה, 1GB RAM, נפח אחסון 16GB, מסך 10.1 ברזולוציה 1024X600 (לא להיט, אבל גם לא פח זבל של ממש), אנדרואיד 4.1, סלוט לכרטיס מיקרוSD, שקע USB בגודל מלא, WIFI+BT (אין GPS מובנה, אפשר לחבר חיצוני אם ממש רוצים, כנ"ל 3G).

אפשר לראות סרטי 720P בלי תקיעות (יכול להיות שגם 1080P, אבל לא ניסיתי, וגם ברזולוציה שלו אין טעם לעשות את זה).

לאמא שלי יש כזה, והוא בעצם מספיק לה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתור מנהל חנות שבה מוכרים (בין היתר) טאבלטים ו(בין היתר) טאבלטים של QUE ודומיהם המלצה חד משמעית -

לא לקנות במחיר הזה שום טאבלט!

במיוחד לא QUE.

או שתגדיל את התקציב או שתחפש מתנה אחרת.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול בשקט להזמין טאבלט מעולה מחו"ל יש לי ניסיון מעולה עם הטאבלט PIPO M9 מאוד מאוד איכותי ואף פעם לא איכזב למרות שאני חושב שכרגע יש חלופות יותר טובות.

http://www.aliexpress.com/item/Pipo-M9-PRO-3G-M9-3G-Quad-Core-Tablet-PC-10-1-inch-RK3188-Cortex-A9/844210030.html

פורסם
מעדיף חנות בארץ, למקרים של מימוש אחריות.

אם ככה....

זה כמו לבוא ולשאול אני רוצה אוטו חדש ב3000 שקל.

התשובה היא: אין.

כל טאבלט ב 600 שקל חדש בארץ.

זה חבל על כל שקל.

תחפש יד 2 עם אחריות.

פורסם

יש לך טאבלט של לנובו בתקציב, אבל לא 10..

nמותגי מדבקה אכן תיתרחק!.

או

http://ksp.co.il/?uin=21366

16/10 עדיף, ה16/9 צר מידי ולא נוח חוץ מניגון סרטים.

אני בכל מיקרה הייתי מעדיף להזמין מסין, בתקציב הזה יכנס אחלה טאבלט איכותי וחזק בסגנון IPAD MINI 7.9.

ובנוגע לאחריות- בחנויות הגדולות בסין יש לך לרוב שנה אחריות, החיסרון זה המישלוח בכ15 ש"ח מכאן , ועד שיחזור יעברו כחודשיים :-).

הטאבלטים הסינים אפילו שודרגו כבר ל4.4 - מה שלרוב הטאבלטים הממותגים יקח כשנה...(חוץ מנקסוס).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם ככה....

זה כמו לבוא ולשאול אני רוצה אוטו חדש ב3000 שקל.

התשובה היא: אין.

כל טאבלט ב 600 שקל חדש בארץ.

זה חבל על כל שקל.

תחפש יד 2 עם אחריות.

ידידי ,מדובר במתנה לאדם מבוגר. לי עצמי ,ברור שהייתי מזמן מחו"ל .אני מודע היטב להפרשי המחירים שבארץ היות ואני היותי מתעסק בתחום החומרה .

ויש בעיה נוספת מה שנתת יצא מן המלאי ואין לדעת מתי ישוב ...:(.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר מהעבודה הזמין את הPIPO אחרי שעשה מחקר מאוד מעמיק,

אחרי שהזמין קיבל מייל שההזמנה מתעכבת בגלל שהמוצר לא במלאי,

אחרי כמה ימים קיבל מייל שהמוצר נשלח, כך שכנראה מדובר במלאים שמתחדשים בתדירות גבוהה.

(הגיוני, כרגע נראה לי שזה הסיני עם התמורה הכי טובה לכסף, לפחות כך אומרים באינטרנט והרי כל מה שאומרים באינטרנט נכון :evil: )

• תוכן חדש...