Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טומי חבל שזיכרונך קצר,אולי היית נמנע מעוגמת נפש.

בברכה

צביקה

צביקה - עבודת בילוש יפה!

עוד פרט נחמד בשרשור הזה - עכשיו בדיוק מופיעה כאן פרסומת למעלה ולמטה בדף, שקוראת לכולם לבוא לקנות פג'ו חדשה (אולי עכשיו אתם כבר לא רואים אותה). כלומר, לובינסקי מסבסד את הפורום... לפחות זה מעיד שהפורום הזה לא משוחד מדי. יש תחומים בהם המפרסם באתר מקבל הבטחה שינקו הודעות נגדו (אתר rest למשל, כפי שנחשף בתחקיר טלוויזיוני).

פורסם

אפשר להבין למה התכוון המשורר ב "ניקוי משקעים במנוע"?!

ולמה זה נושק לשטר בכיכובו של יצחק בן צבי?

פורסם
אפשר להבין למה התכוון המשורר ב "ניקוי משקעים במנוע"?!

ולמה זה נושק לשטר בכיכובו של יצחק בן צבי?

זה נראה כמו תרגיל מצליח. לא חלק מהטיפול בכלל ואלוהים יודע למה עשו זאת ברכב חדש לגמרי (אם עשו משהו בכלל?!). חובה על המוסך:

1. לשאול את הלקוח האם זה בסדר לעשות את זה.

2. להגיד לו בדיוק כמה זה יעלה.

יהיה נחמד אם פותח השרשור יספר לנו האם עשו זאת במקרה הנ"ל. באופן דומה בהחלפת רפידות וצלחות - אמורים להתקשר, לשאול אותך אם זה בסדר, להגיד כמה היה עולה חליפי, ורק אז לעשות. מוסך שמתנהל אחרת - לא רואה אותי פעם שניה.

פורסם

צביקה - כל הכבוד, אפילו אני שכחתי שפרסמתי את זה לפני כמה שנים...

מאז אבא שלי הפסיק לטפל ברכב במוסך, חבל שאני לא עשיתי כמוהו, עד עכשיו כמובן,

לגבי השאלה של eyalzo:

המוסך שאל אותי רק לגבי הרפידות, לא נשאלתי כלום לגבי דברים אחרים שהוחלפו וזה נעשה על דעת המוסך וללא הסכמה שלי.

אני חייב להדגיש שוב: אני לא מבין במכונאות רכב וזה לא מתפקידי, כפי שאני מגיע לרופא לקבל מרשם לאקמול אני לא מצפה שיגיד לי לעשות כריתת יד, אני מצפה לשירות אמין כי על זה בנויה הקריירה של הרופא.

זה נכון שאני כן צריך לשאול את המוסך למה מחליפים ושיראו חלקים ויסבירו למה זה דורש עבודה וכו', אבל הם בקלות יכולים לערבב אותי ובלי ידע מקצועי אין לי סיכוי.

כאן העזרה שלכם מבורכת, אני מאד שמח שיש עם מי להתייעץ ולקבל תשובות ענייניות ומועילות.

פורסם

אני לא מבין משהו,

איך למען השם הטוב והרחום הצלחת לגמור בפאקינג 107 ידנית (!) ששוקלת כמו אבטיח - רביעיית רפידות, ונוסף על כך דיסקים קידמיים.

עזבו שנייה את המחיר שלהם שהוא מגוחך כשלעצמו.

לשם השוואה, פולו ידנית חדשה, אני כבר ב35K ק"מ והרפידות עדיין חדשות (!), ואני נוהג מאוד אגרסיבי.

בגלל שמדובר ברכב חדש והרפידות מקוריות זה עוד יותר מעורר תהיה.

משהו כאן מסריח. כי לדעתי אין סיכוי שגמרת את הרפידות תוך 20K, אלא"כ אתה לוחץ גז-וברקס תמיד.

בנד פלסטיק, ונוזל שמשות, לא נתקלתי בחיי במוסך שמחייב על כך.

ניקוי משקעים במנוע, עוד עניין שמעורר תהיה, על סמך מה הם החליטו שזה נחוץ?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

פשוט מאד - כפי שהסברתי אני נוהג מאד שקול, לכן התשובה ההגיונית היחידה:

מוסך מורשה, מוכר היטב, ניצל את האמון שנתתי בו ופשוט החליט לעשוק אותי.

חברים, הצעד הבא שלי הוא לקפוץ למוסך לשיחה עם הבעלים, הכסף פחות מעניין אותי,

אני רוצה לשמוע אותו אומר את האמת זה הכל ואני רוצה להזהיר כמה שיותר אנשים, נמאס כבר מהעושק הזה, בכל דבר במדינה הזאת צריכים להיות מומחים כדי שלא יעבדו עלינו זה פשוט לא מתקבל על הדעת

פורסם
תודה לכולם על התגובות,

1. כן אני יודע שצריך להיכנס לטיפול אחרי שנה או 15K, טעות שלי שלא עשיתי זאת בזמן.

2. הרכב ידני

העבודה כבר נעשתה והחשבון שולם, האם לדעתכם שווה לחזור לשם להתעמת איתם בנושאים שציינתם:

1. תוספים מיותרים (איזה בדיוק?)

2. צלחות אחרי 20K

3. סט רפידות ב 390 שקל?

4. 460 ש"ח על החלפת שמן + פילטר?

יש טעם להתעמת? מישהו מכיר את המוסך והאם יש סיכוי שהם יעשו החזר חלקי?

לפי התגובות ברור לי שזאת פעם אחרונה בחיי שאני מטפל ברכב שם השאלה היא רק אם שווה לבזבז זמן וכוחות כרגע

על הפילטר לקחו לך 115, איך הגעת למספר שנקבת?! המחירים הגיוניים לחלוטין ובהתחשב בעובדה שזה חלקים מקוריים אז זה אפילו זול 220 לצלחת. שעות עבודה זה נקבע על פי היצרן ועובדה שהם הם עובדים מסודר (בנד פלסטיק למשל מחויב על חצי שקל, זה מראה שהם מסודרים ועובדים לפי מקטים והספר). בקיצור, סביר להניח שבמוסך לא מורשה היה עולה לך פחות אבל עם חלקים לא מקוריים וכנראה שגם בלי אחריות עליהם ועל העבודה. לחלוטין סביר המחיר ואם זה פעם בשנה אז באמת שלא נורא.

פורסם

יקר, אפילו מאוד יקר.

למה להחליף פילטר מזגן אצלהם? כל חנות רכב מוכרת בכמה עשרות שקלים ויש כאלו שירכיבו לך גם בחינם.

חוץ מזה, ברקסים ב20 אלף ק"מ? זה רציני? למה?

אם הברקסים באמת היו זקוקים להחפה, זה מעיד על סגנון נהיגה בעייתי למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מוסך צמרת ידוע כיקר ללא אבחנה. לפני כמה שנים נכנסתי למוסך זה עם C5 למזלי רוב השבון שולם תחת אחריות אחרת הרכב היה זול יותר מהטיפול.

צריך לבדוק לפני שמכניסים למוסך שאינו נותן לך לראות את הרכב בזמן שהוא בתוכו ובנוסף אין לאף אחד מושג מה עושים שם ע הרכב עד שהוא יוצא..

.

פורסם

יאיר,

אין ספק שהפקתי הרבה לקחים מהאירוע הזה,

אני כמובן אעדכן את הפורום במידה ויהיו חדשות ואדאג ליידע את כולם על מנת למנוע עוגמת נפש מאחרים.

• תוכן חדש...