Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערה נוספת: הטיפול התבצע שעה וחצי, חוייבתי על שעתיים וחצי (הסבר של איש שירות הלקוחות: "זהו מחירון יצרן, על פי היצרן עבודה כזאת צריכה להימשך שעתיים וחצי וככה גובים, זה שאני מזרז את האיש שלי לעבוד מהר יותר כי הלקוח מחכה זה לא אומר שצריך לגבות פחות"....מלים אמיתיות, I SHIT YOU NOT)

בהתייחסות לקטע הזה - זה מזכיר את הבדיחה על הבחור שהולך לרופא שיניים לעקירת שן כואבת. שניה אחת של כאב והרופא שולף את השן הרקובה ומבקש 500 ש"ח עבור הטיפול. הבחור מתפלץ "500 ש"ח ?! על מה? שניה עבודה?"

הרופא עונה: "אין בעיה פעם הבאה אני אעשה את זה הרבה יותר לאט".

• מצחיק 1

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בנה לך חשבון יפה: בנד פלסטיק.נוזל שמשות.מסיר פיח.אטם....

מזה המוסכים בונים משכורת של המשכירה.המנקה והוצאות פינת קפה.

זה בסדר....אנחנו הישראלים אוכלים הכל...עוד יומיים כבר נשכח ששילמנו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

למה שילמת?

2K שח טיפול על רכב 2012 זה גנבה, אלה אם כן זה ב.מ.וו או משהו.

כל אופן, דיסק בלם לא מחליפים כל כך מוקדם, אלה אם הרכב עבר חיים קשים.

מסירי פיח תוספי מנוע ושאר החרטות, אל תתקרב לזה כל עוד המנוע עובד כרגיל.

כל אופן, להבא מה שלא קשור לפעולת המנוע והבטיחות, אני ממליץ לך לבקש שלא ישימו ולא יגעו.

משמע, פ.מזגן, כל עוד היוצא אוויר בעוצמה טובה בלי רעש חזק, לא צריך להחליף. (תבדוק אם אפשר לנקות).

נוזלים לוישרים וכל זה, תחסוך (תקנה משהו פשוט בכמה שקלים).

משקעים פיח וכל זה, לא צריך לגעת במנוע חדש, על מנוע שעבר בקושי 20KKM זו כמו לזרוק את הכסף לפח.

שמן, אני מנחש ששמו לך שמן פז או משהו ביצור מקומי, אין לי מילה רעה עליהם, אבל הם עולים פחות מ200 שח עד כמה שאני יודע.

לגבי בלמים, אם אומרים לך שצריך להחליף, תבקש לראות תמונה או לראות את החלקים שהוחלפו.

זה נושא שאם אתה לא מבין קצת, לא כדאי לשחק איתו, אבל מצד שני המוסך יכול לנצל את התמימות והפחד של אנשים שלא מבינים הרבה ברכב.

פורסם

דבר ראשון- מאוחר מדי כדי לנסות לשנות משהו אחרי ששילמת.

דבר נוסף- במוסכים מורשים וגם במוסך הספציפי הזה אם תתעקש על הנחה רוב הסיכויים שתקבל (מניסיון). כמובן שזה לא מפצה על המחיר המוגזם אבל אם אתה הולך לטפל שם בכל מקרה- זה עדיף על כלום.

פורסם

קודם כל - זה מצחיק. טיפולים ב- C4 טורבו עולים לי שליש! מרווח הטיפולים כפול, המוסך סבבה (ציפורי בנצרת) והרפידות זולות משמעותית.

מחירון החלפים הרשמי של היבואן נמצא כאן: http://www.citroen.co.il/price/chalafim/index.html

למה שילמת הרבה? כי המחירון הרשמי של החלפים והעבודה משאיר רווח גדול והמוסך הזה לקח את כולו. טיפלתי כבר בכל השלושה בחיפה, ורק צמרת לוקח את כל הקופה. תתרחק מהם. האחרים ייתנו לך 20% בלי למצמץ, ובפרט בטיפול ראשון אצלם.

רפידות וצלחות הולכות הרבה פעמים דווקא בטיפול ראשון, כי היצרן פשוט קמצן! שמים לך רפידות זבל באוטו החדש שלא מחזיקות מעמד ואפילו חורצות לפעמים את הצלחת. קרה לי בכל הרכבים החדשים שקניתי.

ספציפית במקרה שלך:

1. בדיקה והחלפה של פילטר מזגן זו אותה הפעולה בדיוק - הוצאה והכנסה. הבדיקה כלולה למיטב ידיעתי בטיפול, ולכן לא היו צריכים לחייב בעבודה. וכדאי להבא שתדע שאפשר להוציאו לבד ולנקות בשואב אבק - מהצד החיצוני בלבד (לא לשאוב את האבק בכוח לתוך האוטו).

2. היו צריכים להציע לך רפידות חליפיות. בסיטרואן הן עולות לרוב 2/3 מהמקוריות. לשיקולך.

3. את הצלחות אפשר לרוב לחרוט - יש מוסכים נחמדים שמציעים למרות שזו טרחה (עבודות חוץ).

4. תמיד מעצבן אותי לראות שמחייבים על אטם - זה גרושים, ולפעמים בגלל לא מחליפים כי הוא נדבק לרכב. יש מוסכים (לפחות אלו בהם הייתי) שלא בודקים בכלל אם משכו מהמחסן אטם. הכל ממוחשב, ובכל זאת בסגירת חשבון אפשר לדחוף לך חלק כזה!

פורסם

ככל הידוע לי כשיש עדיין אחריות על הרכב חובה להכניס את הרכב למוסך מורשה.הלא כך?

שנית,מוסך צמרת בחיפה ידוע בעובדיו המיומנים שכדי לזכות במגע ידי הזהב שלהם צריך למכור כליה . :?

כאחד שבמשפחתו יש רכבי פיג'ו למעלה מ 10 שנים ממליץ לפנות למוסך תילתן שבמפרץ חיפה שמנהלו היה בעברו הלא רחוק בעל מוסך מורשה פיג'ו.

ישר,אמין,אומר אמת,מציע פתרונות ומחיריו שפויים וטובים לכל כיס ועושה עבודתו נאמנה.באמת.

ליאור

פורסם

צלחות בילום ורפידות, שמוחלפות בק"מ כה נמוך ועוד ברכב ידני (וקטן).

זה מאוד מוזר, אלא אם אתה בולם בצורה אגרסיבית כדרך קבע.

האם טרם החלפת הצלחות, הרגשת רעידה מסוימת בזמן בלימה?

אם כן, אז ייתכן שהן היו מעוותות ולכן נדרשה החלפתן.

פורסם

יכול להיות שאתם מתפרעים שם בעליות של חיפה, אחרת אין הסבר הגיוני להחלפה של הדיסקים.

מחירי החלפים הם מחירים שהיבואן מכתיב למוסכים המורשים (שלו. כל מוסך מורשה משרד התחבורה יכול לבצע את הטיפול מבלי שהדבר יפגום באחריות) ולכן המחיר הכולל שלך יקר.

המחירים המקבילים לאייגו נמוכים וזו מדיניות של יבואן טויוטה לגבי מחירי חלפים.

כמו שציינו פה, רצוי לומר מראש שלא יבצעו שום החלפה/ פעולה שלא רשומה במפרט הטיפול בלי אישור שלך.

רצוי להתמקח מראש על המחיר ולבקש הנחה.

אולי זה יעורר את לובינסקי להוציא קופון לטיפול- כמו שהם עשו בשנה שעברה.

מישהו יכול להעלות קבלה לטיפול מקביל באייגו במורשה טויוטה?

מישהו יכול לומר איזה שמן מנוע צריך לשים ב107? - אם אפשר גם לרשום את היצרן והמחיר המומלץ.

פורסם
מילא מחיר העבודה... אבל כל החלפים עולים בדיוק חצי בחנות הקרובה לביתך.

לא מדויק. מחיר החלפים האלו הוא בדיוק חצי באיביי, אבל צריך לדעת מה להזמין וזה לא פשוט. המוסכים באירופה שוחטים גם כן. מורשה ולא מורשה. השמן הסינטטי של כל היצרנים יקר בכל מקום בארץ. אם תשיג במחיר של הרבה פחות מ- 200 אז תודיע לכולם. מה שדפוק פה הוא שרכב כזה פשוט וזול מצריך טיפול שמנים כל 15. זו שחיטה ואבסורד שרכב שעלה לי יותר מכפול מצריך טיפול כל 30, ולכן באופן יחסי (למחירו) האחזקה שלו עולה רבע. מוזר.

פורסם

לבחור ששאל לגבי אופן השימוש ברכב: אני רוצה להדגיש שאני לא בולם בפתאומיות, לא עושה פניות פרסה תוך כדי הרמת בלם יד,

נוהג הכי שקול שיש, בלי בלימות והאצות פתאומיות...

פורסם

עשיתיי חיפוש בגוגל, וצמצמצתי את החיםוש ל"חוות דעת על מוסך צמרת בחיפה" , וזה מה שקבלתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373969

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...