Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזו חנות במרכז שמספקת נורות T5 SMD בשלל צבעים?

מעדיף לקנות פה בארץ מאשר להזמין מ ebay ואז יקח חודש+-

_vyrn_117_vyrp11_61t5-blue_.jpg

פורסם

יש לך 20 מנורות 6000K ב 13.50 ש"ח עם משלוח חינם עד הבית ב EBAY, רק על הפרנציפ של לא ניתן לעושקים במדינה לפמפם אותנו.

ואם בכל זאת חשקה נפשך בפמפום ארנקך אני מאמין שתוכל למצוא בכל פחון שמחורר אגזוזים של WRX כחולה באזור המשולש, טייבה טירה קלאנסווה ואולי קצת גם בכפר קאסם.

להדרים קצת?

אני בטוח שברמלה לוד גם יהיו משברים שמחזיקים באיכות ג' כאלה שינסו להתקין לך גם דמוי גזנון על הדרך.

פורסם
יש לך 20 מנורות 6000K ב 13.50 ש"ח עם משלוח חינם עד הבית ב EBAY, רק על הפרנציפ של לא ניתן לעושקים במדינה לפמפם אותנו.

ואם בכל זאת חשקה נפשך בפמפום ארנקך אני מאמין שתוכל למצוא בכל פחון שמחורר אגזוזים של WRX כחולה באזור המשולש, טייבה טירה קלאנסווה ואולי קצת גם בכפר קאסם.

להדרים קצת?

אני בטוח שברמלה לוד גם יהיו משברים שמחזיקים באיכות ג' כאלה שינסו להתקין לך גם דמוי גזנון על הדרך.

צודק אבל עם הכאב ראש של דואר ישראל כבר אין חשק להזמין מחו''ל. אני מחכה כבר לזוג נורות לד חודש :cry:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לאן המנורות האלו מתאימים?

לוחית רישוי (לא בגרמניות), אורות חניה, תאורת מפות (בחלק מהרכבים).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
צודק אבל עם הכאב ראש של דואר ישראל כבר אין חשק להזמין מחו''ל. אני מחכה כבר לזוג נורות לד חודש :cry:

אולי נפלת על מוכר שלקח לו הרבה זמן לשלוח - או שהוא שלח ממדינה מעצבנת - או שהחבילה שלך נתקעה קצת, וזה קורה אבל לא תמיד דואר ישראל אשם.

אני מזמין מחו"ל בין 10 ל30 חבילות בחודש - יש כאלה שמגיעות תוך שבוע וחצי יש כאלה תוך חודש ושבוע ויש כאלה שלא מגיעות בכלל.

בגלל זה כשאני מזמין נורות או כל דבר דומה שאני צריך אבל הוא זול משמעותית אני מזמין 2 - משתי מוכרים שונים, סוג של ביטוח שעולה כמה שקלים ומבטיח שלפחות אחת תגיע (למרות שמזה אני לא דואג כי זה מגיע ב95% מהמקרים) ומגדיל את הסיכויים שהנורות יגיעו יותר מהר.

אם אתה לא ממש לחוץ על הנורות הייתי ממליץ לקנות אותם באיביי...

פורסם
לוחית רישוי (לא בגרמניות), אורות חניה, תאורת מפות (בחלק מהרכבים).

זה אור לבן חזק? או שיש יותר חזק מזה? אני מחפש ללוחית מאחורה בשביל סקודה פביה

😉

פורסם
זה אור לבן חזק? או שיש יותר חזק מזה? אני מחפש ללוחית מאחורה בשביל סקודה פביה

האור לבן ולפעמים לבן כחלחל.

לפאביה אתה צריך לד בננה ולא כמו שיש פה בתמונה

פורסם
האור לבן ולפעמים לבן כחלחל.

לפאביה אתה צריך לד בננה ולא כמו שיש פה בתמונה

יש לך אולי קישור לאייבי בבקשה? אבל לאור לבן חזק.. אני מדבר על פאביה 2011 דרך אגב.!

😉

פורסם

אני צריך את הנורות ללוח שעונים

כנראה שבאמת אזמין מ ebay, בדרך כלל אני קונה הכל משם אך חשבתי שבשביל 2-3 נורות כאלה לא צריך לעשות סיפור.

גם לא מצאתי כאן בארץ בצבע אדום וגם המחירים נעים סביב 10-20 שקל לנורה.

פורסם
אני צריך את הנורות ללוח שעונים

כנראה שבאמת אזמין מ ebay, בדרך כלל אני קונה הכל משם אך חשבתי שבשביל 2-3 נורות כאלה לא צריך לעשות סיפור.

גם לא מצאתי כאן בארץ בצבע אדום וגם המחירים נעים סביב 10-20 שקל לנורה.

שם 20 יחידות ב 13 שקל!

פורסם

כן זה הגודל...אל תשכח שברכב שלך החלפת הנורות מתבצעת מהצד הפנימי של תא המטען אז קצת ידע טכני לא יזיק.

פורסם
כן זה הגודל...אל תשכח שברכב שלך החלפת הנורות מתבצעת מהצד הפנימי של תא המטען אז קצת ידע טכני לא יזיק.

תודה רבה לך

😉

• תוכן חדש...