Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בחודש ינואר 2013 עמדתי ברמזור בצומת ומישהו נכנס בי מאחור וגרם לי לנזק לרכב.

למי שנכנס בי היה רק ביטוח חובה ולא צג ג' ולא מקיף.

החלפתי עם הנהג פרטים ולצערי לא הצלחתי להוציא מהנהג את התיקון קיבלתי מס' טלפון שגוי ואחרי שהשגתי את המס' הנכון הנהג התחמק לבסוף תיקנתי את התיקון על חשבוני שעלה 700 ש"ח.

הלכתי למשטרה וקיבלתי טופס לאחר תאונה שבו נימקתי את הסיבה עד היום לא החזירו לי תשובה מה נסגר עם זה.

לאחר מס' ימים חשתי כאבי גב וראש ופניתי לטיפול אצל אורתופד והוא הפנה אותי לצילומים וקיבלתי 7 ימי סיקים מהעובדה בגין הכאבים.

לאחר שהכאבים לא פסקו נשלחתי על ידי האורתופד לטיפול פיזיוטרפיה והייתי ב-12 טיפולים שהטיבו לי מעט אך עדיין אני חש כאבים למרות שעבר יחסית הרבה זמן.

בנוסף, לכל טיפולי הפיזיוטרפיה טופלתי בתרופות וביבזתי זמן יקר על חשבון העבודה והוצאות כספיות שאגב הכל מגובה בחשבוניות ובמסמכים.

כיום בסוף השנה אני מעוניין לדעת אם קיימת לי האפשרות לתבוע את חברת הביטוח שלי על כך שנפצעתי או שאני צריך לתבוע את חברת הביטוח של הפוגע?

האם אני צריך לתבוע את הנהג שגרם לי נזק או את חברת הביטוח שלו?

והאם זה בכלל רלוונטי לתבוע אחרי שנה? אחרי הכל לא עדכנתי את חברת הביטוח שלי על כך ואת הנזק תיקנתי בעצמי כיוון שההשתתפות העצמית שלי היא מתחילה מ-1000 ש"ח ולכן לא השתלם לי דרך הביטוח.

פורסם

אתה תובע את ביטוחי החובה שלך. אין שום קשר לפוגע. יש לך זמן להגדשת תביעה עד 3 שנים מהתאונה, אבל ככל שתקדים כן ייטב. יתכן שחברת הביטוח תשלח אליך חוקר כלשהו כדי לצמצם את היקף התביעה.

שאלה לי אליך בעניין: אני מניח שהאורתופד תעד בגליונך הרועי כי מדובר בתאונת דרכים. האם קופת החולים לא דרשה ממך הליכים על מנת לתבוע את הביטוח?

את נזקי רכבך תוכל לתבוע מהפוגע, במידת הצורך בבית המשפט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה תובע את ביטוחי החובה שלך. אין שום קשר לפוגע. יש לך זמן להגדשת תביעה עד 3 שנים מהתאונה, אבל ככל שתקדים כן ייטב. יתכן שחברת הביטוח תשלח אליך חוקר כלשהו כדי לצמצם את היקף התביעה.

שאלה לי אליך בעניין: אני מניח שהאורתופד תעד בגליונך הרועי כי מדובר בתאונת דרכים. האם קופת החולים לא דרשה ממך הליכים על מנת לתבוע את הביטוח?

את נזקי רכבך תוכל לתבוע מהפוגע, במידת הצורך בבית המשפט.

האורתופד ציין שמדובר ב- בתאונת דרכים.

קופת החולים לא ביקשה ממני דבר אבל אני שילמתי את טיפולי הפיזוטרפיה במסגרת הקופה.

לא נראה לי שחברת הביטו תשלח חוקר אחרי שעברה שנה וכל ההליך הרפואי הסתיים מה יש לו לשאול אותי בדיוק??

• תוכן חדש...