Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני קניתי פורד פוקוס 2008 ( לפני המתיחת פנים )

הוא מצויד במנוע 1600 סמק בעל הספק של 100 כוח סוס ותיבת הילוכים אטומטית בעל 4 הילוכים (לכעורה ) ... מליסינג

עכשיו שמתי לב למשהוא מוזר ( שמתי לב מזמן אבל דיי התעלמתי )

זה נראה כאילו יש לרכב עוד הילוך ....

אחרי שהוא מגיעה לרביעי ב 80 קמש, הוא כאילו עובר(אם אני לא נותן הרבה גז) לחמישי, יש ירידה בסלד, שינוי בהתנהגות (מאיץ טוב יותר ) , שינוי בצליל המנוע .... עכשיו זה מוזר לי כי כשאני משתמש בטיפטרוניק, ומגיע ל 4 הוא עושה את זה גם, ועדיין רושם שזה הילוך 4

עוד דבר שיכול לעזור בלהבין מה זה, זה שכשהרכב קר, הוא לא עושה את זה עד שהוא מתחמם, ואז הוא עובר לכעורה להילוך ה 4 וחצי הזה :p

ואם למשל אני יוריד את הרגל מהגז לשניה ( בלי לתת לרכב לרדת מתחת ל 80-90) והילחץ שוב על הגז (בעדינות, לא קיקדאון) אז הוא קודם הילך להילוך הרביעי, ואחרי שניה "יעלה" ..... למרות שעל הנייר לפחות, אין לו לאן כי הוא בהילך האחרון שלו

מה זאת התופעה הזאת ?, חשוב לציין שהרכב נוסע מצויין ואין שום בעיות .... אני שואל מתוך סקרנות :-P

תודה !

פורסם

זו נעילת ממיר מומנט בגיר.

כלומר בנקודה שנראית לך כהחלפה לחמישי נוצר קשר קשיח (כמו בגיר ידני) בין המנוע לגלגלים ולכן יש ירידה בסל"ד.

קיים בכל תיבת הילוכים אוט' ב 20 השנים האחרונות וכמובן תקין לחלוטין.

נכתב בפורום רבות על המנגנון הזה, למידע נוסף בצע חיפוש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...