Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שלם אני מקלל את הבנאדם , כל אחד והתגובה שלו אני מאוד רגיש לרכב שלי כל פירור על השטיח מפריע לי , יש יגידו שזה חולני אבל כזה אני..:-D

שיפוצים..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:roll: הממממ בוא נראה..

-רשימת קללות במרוקאית

-רשימת קללות ברוסית (אני לא ממש יודע אבל "יא טפויומת סוכה בלאאט תמיד נשמעת כמו קללה מהלב) לפעמים מתערבב לי רוסית ואנגלית ל "פיזדה שיט!"

-30 דק' של עצבים קטרנות ורגזנות

-30 דק' נוספות של חיפוש יצירתי איך למצוא את הבנאדם שעשה את זה. חיפוש מצלמות באזור, נסיון לדמיין את מראה השורט ע"י תקשור וכוח מיסטי.

-10 דק' מקדיש למחשבה מדוע אני לא הייתי נמלה שעברה במקרה במקום וראתה את הבן אלף

- 5 דק' לא מאמין שזה קרה

- 5 דק' חושב איך אני מתקן את זה, טאצ'אפים לא בא בחשבון. פוליש בלבד.

- 10 דק' לא מאמין שזה קרה לי

- משלים עם העובדה שיש שריטה ברכב

- סט אחרון של קללות במרוקאית

- נרגע ומקבל את המצב. יעשה מאמצים כדי לטפל בשריטה אבל לא יתן לה לדכא אותי שוב. נו טוב, אולי לפעמים כשהוא ממש מדוגם והיא היחידה שמפריע למראה המושלם.

אלו השלבים. שעה וחצי לוקח לי כדי לקלוט, לעקל, להבין ולהגיע לתובנות.

בסופו של יום, יש דברים חשובים יותר.

פורסם

וואי וואי, איזה חמומי מוח יש פה.....

הנה, קבלו שאלה מאתגרת (יש מצב שחלק מהתגובות יכללו מעשי רצח לפי העצבים שאתם חוטפים משריטה ברכב):

מה הייתם עושים אם יצאתם מהסופר וגיליתם שגילחו לכם את כל צד שמאל של הרכב ב-5 דקות שחנה שם והאישה שחונה 10 מ' לפניכם אומרת שלא ראתה מי עשתה זאת אלא שאז במקרה אתם מבחינים בפס הקישוט של הדלת של רכבכם מבצבץ מתוך הפינה הימנית של הפגוש הקדמי שלה?.....

כדי לחמם את האווירה אציין שרק יומיים קודם הרכב יצא מפוליש ווקס מקצועי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בסופר הפתרון הכי קל הוא פשוט לחנות בסוף החניון, איפה שיש מספיק מקום ואף אחד לא נדחף.

בדיוק עוד 30 שניות עם העגלה בחזרה לאוטו, אבל שקט נפשי מדלתות ועגלות שיפגעו ברכב.

זה בהנחה שהסופר שלכם מחוץ למתחם ת"א - ר"ג - גבעתיים, כי שם אין קצה החניון אף פעם, זה תמיד ממשיך עוד ועוד ועוד ...

אופנוען

פורסם

בהחלט נהרס היום ולפעמים יותר.

אני עדיין מתחבט בשאלה מה יותר גרוע, דפיקה שנגרמה באשמתי או אחת שלא :?.

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

המון המון המון כאב לב והכחשה , ובעיקר חשיבה מה אפשר לעשות אם זה בר תיקון ומה אפשר לעשות כדי למנוע את השריטה הבאה. :)

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

פורסם

אני די אתבאס..

כבר קרה לי שאיזה ילד אידיוט ישב לי על המכסה מנוע עם תיק טרול גב כזה, נשארו שריטות מהגלגלים של האידיוט.

די התעצבנתי, האוטו היה חדש (בן 3 חודשים).

עם הזמן למדתי קצת פחות להתייחס, אבל עדיין זה מרתיח אותי לראות לאיזה גבולות יכול להגיע זלזול ברכוש ועד כמה אנשים יכולים להיות טיפשים.

בסופר אני כבר לא חונה בחנייה של המתחם, אני חונה מעבר לכביש במקום שאף אחד לא יכול לחנות משום צד שלי.

יש כאלה שיגידו אידיוט ויש שיבינו אותי :-P

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

לדעתי אשמה גדולה נופלת על חברות הליסינג שתפסו נתח עסיסי על כבישי הארץ,

ראה ערך ביוטיוב : "רכב חברה".

מקרה שאירע שבוע שעבר:

חניתי במרכז קניות כלשהו ליד רכב של אלדן וישבתי ברכב חיכיתי שחבר יגיע,

מפה לשם מגיעים שני אנשים לכיוון הרכב שלידו חניתי שניהם בסערת רגשות מתווכחים בינהם..

הנהג פותח את הדלת בשיא הכוח ופוגע ברכב שלי , הוא שם עליי בכלל? מה פתאום, נכנס לרכב כאילו כלום וממשיך להתווכח עם השני,

אני בהלם, לוקח כמה שניות להתאפס בודק שאין כלום ומתבדח עם עצמי "לפחות שהיה משאיר לי קצת צבע טרי על הרכב" (שני הרכבים לבנים- טרפיה בעזרת הומור).

הרכב שלי נושא עליו סימני מלחמה ככה שדברים קטנים יכולים לבאס אבל לא להרבה זמן, ככל שמדובר ברכב יותר מושלם חיצונית כל פגם יכאיב יותר.

פורסם

במקרה עם הסופר, לא מדובר בחניון ציבורי אלא מקומות חנייה בכביש הראשי (חניה רגילה במקביל לכביש).

הסתומה (או בעלה) פשוט לא שמו לב שנצמדו יתר מידה לרכב החונה ופשוט גירדו אותו לכל אורכו מפגוש אחורי ועד קדמי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מצד אחד אני עושה את המיטב האפשרי בכדי לשמור על המכונית במצב מצויין. זה אומר שאני שוטף ידני ואם יש נגיעות בצבע שפוליש יכול להוריד אני לא מוותר ומתחיל מהחומר העדין ביותר בכדי להשיג מקסימום תוצאה במינימום סיכון.

המכונית נקיה ועם שכבת הגנה תמיד.

מצד שני - פה ושם חוטפים שריטה. זה מרגיז אבל אני חי עם זה. בכלל בחיים אני לא מאמין בלקחת ברצינות גדולה מדי דברים שאינם בשר ודם. זה עובר לי די מהר. אגב, קרה שאני שרטתי את המכונית. אומר לעצמי שאני אדיוט ובזה זה נגמר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...