Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם!

הבוס שלי חטף שריטה נחמדה בכנף האחורית של רכב השטח החדש והמנצנץ שלו. בעקבות השריטה הוא היה מבואס כל היום וזה הגיע אפילו למצב שהוא עשה טעות חצי קריטית במהלך יום העבודה. אני לתומי תמיד ראיתי רכב כמכונה שנותנת לך שירות ולא יותר מכך ( השירות יכול להיות להגיע מא לב או ריגוש מנסיעה ספורטיבית ) כך שכשלי נשרט או נדפק הרכב לא הרגשתי רע עם זה, וזה היה רק סתם מבאס בקטנה.

אז מעניין אותי לדעת מה איתכם? כשנפגע לכם האוטו קוסמטית, אתם נותנים לזה להשפיע עליכם או שזה לא מזיז לכם יותר מדי?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסתובב בתיק עם בלוק מקורי של איטונג, שיהיה במה לדפוק את הראש בכל פעם שאני נתקל בשריטה נוספת ברכב. עד כה לבלוק שלום. לראש, קצת פחות.

פורסם
לחובבי רכב ואנשים רגישים,אני ממליץ על האסטרטיגיה הבאה:

הכחשה ,הכשחה, הכשחה. בכלל גישה חיובית לחיים :).

עד השריטה הבאה...:lol:

מבאס כל בוקר מחדש שאני מניע את הרכב.

פורסם

אני לא אכחיש שפעם זה הגיע למצב של כמעט דמעה ויום מחורבן מאוד בעקבות דפיקה על דלת הנהג.

אז כן זה יכול להשפיע על היום אם אני מגלה שריטה, אם אני אדפוק את האוטו חלילה וחס רחמנא ליצלן אני חושב שאפילו אעדר מהעבודה ואשאר בבית.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

יותר נכון כמה זה יהרוס לבן יונה שעשה לי את המכה/שריטה. אולי לרוב האנשים אוטו זה גוש מתכת עם 4 גלגלים אבל לאנשים נורמליים כמוני זה לא מקובל וזה בהחלט יכול להקשות על סדר היום.

פורסם

משהו נחמד למכות דלת ברכב, אין לי מספיק הודאות אז תורידו את הרווח בW

w ww.youtube.com/watch?v=m5C8Y3a41Pw

דייהטסו שרייד ידני 93: מדהים כמה שאפשר להתעלל ברכב

יונדאי אקסנט קופה ידני 02: ללמוד איך שומרים על הרכב

רנו מגאן I אוט' 02: מתחיל להבין במה מטפלים

פורסם
יותר נכון כמה זה יהרוס לבן יונה שעשה לי את המכה/שריטה. אולי לרוב האנשים אוטו זה גוש מתכת עם 4 גלגלים אבל לאנשים נורמליים כמוני זה לא מקובל וזה בהחלט יכול להקשות על סדר היום.

בוא נניח שגילית את השריטה אחרי המקרה ואף אחד לא השאיר לך פתק על השמשה עם פרטים.

אני באמת מנסה להבין את הכאב הזה של השריטה כי מבחינתי זה רק קוסמטיקה שלא פוגעת בביצועי הרכב או מונעת ממנו לנסוע.

זה נראה לי כמו השקעת אנרגיה במשהו שהוא ממש לא קריטי.

פורסם

מאז שגיליתי את צבעו המדהים של רכב ליסינג כלשהו שנדבק לי לדלת הימנית, אני ממעט להחנות בחניונים צפופים ומעדיף לפעמים להחנות ברחוב אחר מזה שאני צריך, רק בשביל שהמקרה הזה לא יחזור על עצמו :| . אם היה לי רכב ליסינג הייתי נוקם בכם ידידיי.

פורסם

ברכב הקודם שלי לקחתי את זה קשה בהתחלה, כי זה היה אוטו ראשון שלי גם, אבל עם הזמן כבר ניהיו לי הרבה שריטות ושיפשופים, שגם אני גרמתי להם.

האוטו היה אצלי 3 שנים, רכב ישן מודל 97, עם הזמן כבר פחות היה אכפט לי מהשריטות כי הרכב כבר היה עם הרבה מכות של פתיחת דלתות ושיפשופים, וקצת מכות פח, כבר לא היה אכפט לי כלכח.

(למרות שתמיד היה לי חלום לעשות לו צבע כללי עד שהוא נמכר בסוף איך שהוא חח)

אבל עכשיו כשיש לי רכב יותר חדיש ושהוא לא עם הרבה שריטות (שגם אותם אני הולך לתקן) ועוד בצבע לבן.

אז אני יכול לקחת את זה קשה אם יום אחד אני יבוא לרכב ויגלה שריטה שהיא דיי משמעותית, אני יכול לקבל עצבים על זה ולהתבאס כל היום וכל יום.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

בשריטה הראשונה (ברכב הראשון בגיל 17 שנקנה בדי-עמל ויזע מתמשכים) שקיבלתי,

בעקבות מפגש מטופש למדי עם גדר אבן נמוכה,

בכיתי כמו ילד קטן למשך 5 דק' לפחות, והייתי מבואס מהחיים בצורה טרגית,

שכמובן כללו מחשובת אובדניות ונסיגה דרמטית בהופעה ללימודים למשך 3 ימים.

כמה חודשים אחרי זה הרכב הושבת אז שכחתי מהשריטה. :)

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם
בוא נניח שגילית את השריטה אחרי המקרה ואף אחד לא השאיר לך פתק על השמשה עם פרטים.

אני באמת מנסה להבין את הכאב הזה של השריטה כי מבחינתי זה רק קוסמטיקה שלא פוגעת בביצועי הרכב או מונעת ממנו לנסוע.

זה נראה לי כמו השקעת אנרגיה במשהו שהוא ממש לא קריטי.

זה לא משנה כמה עולה הרכב, זה משהו שכל גבר אמור להיות קשור ככה או ככה (לדעתי). זה כמו האישה השניה שלי אם מישהו פגע בה אז צריך לנקום או להתחשבן.

• תוכן חדש...