Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר צביעה כללית בסוכות. פעם ראשונה שיצא לי לראות אותו מבריק כאילו יצא מהחברה :-) לא עבר חודש ואיזה מזד&*^ כנראה ישב לי על המכסה מנוע (מחוץ למועדון, וחניתי די רחוק בנסיון להמנע מכאלה מקרים) והשאיר שפשופים עם הג'ינס המחורבן שלו :cry: יכול להעלם בפוליש?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שבוע טוב לכולם!

הבוס שלי חטף שריטה נחמדה בכנף האחורית של רכב השטח החדש והמנצנץ שלו. בעקבות השריטה הוא היה מבואס כל היום וזה הגיע אפילו למצב שהוא עשה טעות חצי קריטית במהלך יום העבודה. אני לתומי תמיד ראיתי רכב כמכונה שנותנת לך שירות ולא יותר מכך ( השירות יכול להיות להגיע מא לב או ריגוש מנסיעה ספורטיבית ) כך שכשלי נשרט או נדפק הרכב לא הרגשתי רע עם זה, וזה היה רק סתם מבאס בקטנה.

אז מעניין אותי לדעת מה איתכם? כשנפגע לכם האוטו קוסמטית, אתם נותנים לזה להשפיע עליכם או שזה לא מזיז לכם יותר מדי?

מזל שהבוס שלך לא מנתח או משהו :lol:

כולה שריטה!!! נכון אוהבים לנהוג, נכון פורום של חובבי רכב, אבל רבאק הגזמתם.

יש לכם ילדים? משפחה? משהו חשוב בחיים? כולה שריטה מסכנה על הרכב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פעם, כל פעם שהייתי יוצא ממקום כלשהו הייתי עושה סיבוב סביב הרכב על מנת לבדוק אם יש שריטה. אחרי שאתה מגלה פה אחת ושם אחת כל כמה זמן, אתה מבין שאין טעם וזה סתם מבאס ופשוט התחלתי להתעלם מזה. נוסיף לזה גם שאני מחנה ממש רחוק ממקומות הומי אדם, עדיין מישהו הצליח לשרוט לי טיפה את הדלת. מאז הבנתי שלא משנה כמה תשמור, לא משנה כמה תשקיע, מספיק אידיוט אחד וכל המאמץ ירד לטמיון. לכן, אני פשוט מתעלם מזה. אין מה לעשות.

אחת המטרות בשמירה על הרכב זה למכור אותו במצב כמה שיותר קרוב למצב שהיה כשיצא מהחנות. אבל עם הזמן למדים שעדיין ינסו להוריד אותך על כל דבר הכי קטן. ככה ששריטות כבר לא כאלה מבאסות, גם מהבחינה הזו.

פורסם

מבאס, שריטה עוד מילא.

היום זכיתי לפינוק של ממש, שפשוף וקילוף צבע בטמבון, וכן , גם אני נזהר ומנסה לצמצם מפגעים על ידי חיפוש חניות אסטרטגיות.

הנבלה, ככל הנראה מיהר מאוד ו״שכח״ להשאיר פרטים. עכשיו צריך לשבור את הראש מה לעשות עם המפגע.

M-TECH E46

פורסם

לצערי הבנתי שאין מה לעשות עם זה. מקרה טרי מלפני כמה שעות: חזרתי מהלימודים ברכבת והלכתי לאוטו, איזה מחצלת אדם חנה כל כך צמוד אליי שכמעט ולא יכולתי להכנס לאוטו ובאלכסון (הייתה יכולה להיות תמונה ראויה ביותר לשרשור רק על הקוים). כמובן שהבחור האכפתי חנה ישר ולא ברוורס כמוני ולכן גם פינק לי את הדלת במכה רצינית יחסית שהשאירה שריטה. האמת שחוסר האכפתיות כל כך עצבן אותי שהרגשתי צורך לעשות משהו אבל אני לא מסוגל. חוץ מזה שריטות חדשות תמיד יופיעו והמכונית ההיא הייתה יונדאי אטוס ככה שלכער אותה לא ניתן יותר :p

פורסם

אני בקרוב הולך לתקן כמה שיפשופים או שאם יגידו לי אי אפשר וצריך לצבוע את שני הטמבונים כניראה שאני יצבע אותם, אני מתבאס כל יום משריטות ושיפשופים האלה אני חייב לסדר את זה!

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אני לוקח דברים דיי קשה ככה זה עם הקנגו וגם עם הסיוויק.

זה בדרך כלל עניינים שאני לוקח לידיים ומנסה לתקן, ברוב המקרים העניינים מטופלים.

שלומי.

פורסם

פעם זה היה מעצבן אותי, היום למען האמת אני אדיש לרכב ולא יכאב לי הלב גם אם יהיה נזק של יותר משריטה- זה רק קופסה עם 4 גלגלים.

יטריד אותי הרבה יותר שיתוש עקץ את הבן שלי וזה מגרד ומציק לו..

למען הגילוי הנאות אציין שיש פה 0 ונדליזם כך שהסבירות שאפגוש חייזר לכוס קפה גבוהה עשרות מונים מהסבירות שאמצא שריטה על הרכב שמקורה ונדליזם טהור.

אישתי פעם נכנסה הביתה לאחר קניות בסופר ואמרה לי בפנים נפולות "מאמי, אני מזה מצטערת, דפקתי את הרכב, ביציאה מהחניה לא הערכתי את המרחק ונכנסתי איתו בעמוד ופירקתי לו את החלק האחורי".

שאלתי אם היא בסדר ולא קרה לה כלום, היא ענתה שהיא בסדר ורק הרכב חטף פצצה, עניתי לה שזה רק פח ולא נורא (בשביל זה יש ביטוח).

אחרי חצי דקה שהמשכתי לצפות בתכנית שראיתי באותו זמן היא חזרה עם מדחום, רצתה לוודא שאני מרגיש טוב....

רק אז היא התוודתה שלא קרה כלום וסתם עניין אותה לראות איך אני אגיב.

אפרופו רכב של בוס וכאב לב על שריטה- הנה סיפור משעשע משהו, לפני כמה שנים קבעתי פגישה עם הבוס שלי דאז, הוא אסף אותי עם רכבו (מרצדס E קלאס שאז היתה בערך בת 4 שנים).

הגענו לרחוב בן יהודה בתל אביב, שישי שעה 13:00, מחפשים חניה וכמובן לא מוצאים ואז הבוס מחליט לעשות MOVE- הוא נכנס במרווח בין 2 רכבים שחונים במקביל למדרכה, עולה עם גלגל ימני קדמי על המדרכה, אממא- יש שם עץ שמפריע את התקדמותו.

סחבק לא וותרן, מתקרב באיטיות לעץ עם החלק הקדמי של הכנף הימנית, מסובב הגה ימינה ונותן מכת גז תוך שהוא מלביש את הכנף על העץ.....

שמח וטוב לבב הוא מכבה מנוע ואומר לי "תמיד יש חניה פנויה בבן יהודה, יאללה בוא לקפה".....

מיותר לציין שמדובר בבן אדם שמצב הרכב (קוסמטי\מכני) מעניין אותו כקליפת השום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין תגובה.

רק מהמחשבה על זה אני מתחיל להתחרפן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

נושא רגיש ביותר אצלי , אין יום שאני בא לטפל ברכב ורואה את כל השריטות והשפשופים ומקלל מכל הלב !!

בימים אלה התחלתי לעבוד על כל המקומות הפגועים ברכב ואני יעלה את העבודה שלי

מקווה שיצא לי טוב .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

לי עשו חריטה מהווינקר בצד של הנהג עד סוף הדלת של מי שיושב מאחורי הנהג,חודש אחרי שרכשתי את הרכב ובפעם הראשונה שאבא נסע עליו,כשהוא חזר ראיתי את השריטה וכל השכנים ידעו עלייה מרוב הצרחות והאיומים על מי שעשה את זה(בהתחלה חשבתי שזה מישהו מהשכונה)לתפוס מישהו ששורט את הרכב זה פנטזיה בישבילי,לא משנה בן כמה הוא,הוא ישלם על צביעה מלאה של הרכב גם אם הוא יצטרך למכור את הבגדים בישביל זה ולא יהיה לו מה לאכול,רכושני מאוד באופי שלי,היום אני פחות עצבני על זה אבל עדיין מת לסדר את זה...לא ממש עקרוני כרגע באיזשהוא יום זה יסודר...

m7kj.jpg

• תוכן חדש...