Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרת מוצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, קניתי אתמול כבל rca מסוים ושילמתי עליו 45 שקלים.

לפני שקניתי שאלתי את המוכר אם אפשר להחזיר את המוצר עם אריזה מקורית וקבלה במידה ואצטרך.

הוא התחיל לגמגם והצביע לי על שלט שבו רשום:

''סוגרים, הנחות גדולות, אין החזרת מוצרים''.

היום התברר לי שאין לי שימוש בכבל ואני רוצה להחזיר אותו. האם צריך לעניין אותי שהחנות עומדת בפני סגירה? האם זה משנה משהו בחוק של החזרת מוצרים עד 14 יום?

אשמח לשמוע את דעתכם, שבוע טוב.

פורסם
אמרו לך בפירוש לפני הקנייה שאין החזרת מוצרים, אז מה קשר לחוק פה, יש גם אנושיות.

איזה אנושיות? אפשר לחשוב שהוא מבקש ממנו כליה. יש חוק החזרת מוצרים, והוא לא נתון לרצון טוב של עסק כזה או אחר.

אם הצרכן עומד בתנאי החוק, אין לבית העסק שום אופציה אחרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

השלט לא חוקי ולא בסדר...

אבל אנשים שכותבים שלטים כאלה ובחנויות כאלה (סגורים הכל, סטוקים ושות').

החוק לא ממש חל עליהם וזאת בגלל שאלה לרוב חברות קש של כל מיני עברייני צעצוע.

רוצה ללכת להתחיל לריב איתו על הכבל, תלך, החוק איתך וזהו בעצם, זה לא אומר שזה יעזור ממש.

רוצה לחסוך לעצמך כאב ראש וזמן מבוזבז?

תשאיר את המוצר אצלך.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

כמו שאמרו פה, המוצר מתחת ל50 ש"ח אז החוק לא חל עליו.

בנוסף המוצר עלה לך מתחת ל50 ש"ח, לא הפסד כספי גדול.

ולא נשכח שהמוצר עלה בסך הכל פחות מ50 ש"ח, אז בשביל זה ללכת לריב איתו?

במיוחד כאשר המוצר עלה פחות מ50 ש"ח והחוק במקרה הזה לא לצידך...

וברצינות.

דעתי היא שעליו לקבל את המוצר חזרה נטו בקטע שירותי, אבל הוא סוגר אז שירות זה על היין שלו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תבקש להחליף במוצר אחר באותו הסכום, אולי אפילו תקנה משהו יותר יקר.

איזה חנות מדובר? אם המחירים באמת זולים זה יכול לשרת חלק מחברי הפורום.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

למה להחזיר? באיזה שהוא שלב בחיים תצטרך את הכבל למטרה כלשהי.

שים אותו במגירה עם שאר הכבלים "לעת מצוא".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תבקש להחליף במוצר אחר באותו הסכום, אולי אפילו תקנה משהו יותר יקר.

איזה חנות מדובר? אם המחירים באמת זולים זה יכול לשרת חלק מחברי הפורום.

כבל RCA ב45שקל,לא נשמע כמו מציאה גדולה.

בכל זאת,נראה לי שהייתי נשאר עם הכבל. לא הייתי חוזר במיוחד לחנות בשביל 45 שקל, אבל זה רק אני...

פורסם

יכול להיות שאני טועה ושמישהו יתקן אותי, אבל החוק שכולם מתייחסים אליו בנוגע להחזרת מוצרים הוא למיטב ידיעתי חוק "ברירת המחדל", כלומר הוא החוק התקף בהיעדר מדיניות מוצהרת שונה ע"י החנות. כל בעל עסק רשאי לציין את תנאי ההחזרה המקובלים בחנותו וזה תקף. החוק תקף רק במקרים שבהם אין מדיניות מוצהרת ע"י החנות, ואז ניתן להחזיר את המוצר ולקבל עליו החזר כספי. אני טועה?

פורסם
יכול להיות שאני טועה ושמישהו יתקן אותי, אבל החוק שכולם מתייחסים אליו בנוגע להחזרת מוצרים הוא למיטב ידיעתי חוק "ברירת המחדל", כלומר הוא החוק התקף בהיעדר מדיניות מוצהרת שונה ע"י החנות. כל בעל עסק רשאי לציין את תנאי ההחזרה המקובלים בחנותו וזה תקף. החוק תקף רק במקרים שבהם אין מדיניות מוצהרת ע"י החנות, ואז ניתן להחזיר את המוצר ולקבל עליו החזר כספי. אני טועה?

אני חושב שאתה טועה.

חוק זה חוק ולא בהיעדר מדיניות של החנות. החוק המדובר הוא "חוק ביטול עסקה" שנכנס לתוקף ב14/12/10.

בשורה התחתונה, החוק אומר שכל מוצר שעלותו מעל 50 שקלים, אפשר להחזיר לחנות ולבטל את העסקה בתנאי שהמוצר לא נפגם ולא בוצע בו שימוש.

לצורך העניין, זה כמו שמעסיק יחליט שהמדיניות שלו היא לשלם לעובדים שלו שכר מתחת למינימום. יש חוק, אבל למעסיק יש מדיניות משלו. החוק הוא מעל המדיניות ולכן המעסיק חייב לשלם לפחות שכר מינימום בדיוק כמו שבית עסק חייב לקבל את המוצר בחזרה בתנאי שזה עומד בקריטריונים של החוק.

בגלל שהמוצר המדובר הוא בעלות של פחות מ50 שקלים אז החוק לא תקף לגביו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני לא עו"ד, אבל עד כמה שידוע לי, לחברה בע"מ שנמצאת בהקפאת הליכים (כמו אופיס דיפו למשל) אסור לקבל סחורה בחזרה שכן זה יחשב כהעדפת נושים, וזה אסור ע"פ החוק.

חברה כזאת אמורה ליידע את הצרכן על העובדה שהוא לא יוכל להחזיר או להחליף את המוצר באם הוא קנה את המוצר בתקופת ההקפאה.

• תוכן חדש...