Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב ישן

Soundman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה ניתן למצוא מחשבים ישנים. אבל ממש ישנים.

פנטיום 2. או 3. הרדיסקים של בחיבור IDE. בנפחים עצומים של 2BG או 4BG ולא יותר?

מחפש בשביל העבודה.

יש לנו תוכנה שעובדת על WIN NT בלבד.

ומחשב נוסף שמקושר אליה. והוא יכול לעבוד עם הארד דיסק של גג 4GB.

אז למי שיש או יודע איפה ניתן למצוא את ההיסטוריה הזו אשמח לדעת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

EBAY? :roll:

(כמובן אלו לא יהיו הרדיסקים חדשים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפיתרון שלך הוא אמולציה, כוננים קשיחים בגיל הזה לא יהיו אמינים, יתקלקלו, ויעלו לחברה המון כסף במידע וזמן שיאבד.

אתה תמיד יכול לפרמט דיסקים קשיחים מודרניים ל-FAT16 או FAT32 (תלוי בדרישה של התוכנה) ולבצע אמולציה ל-IDE בביוס.

כמו כן אתה יכול להפעיל מכונה וירטואלית על מחשב מודרני עם מעבד שתומך באמולציה בחומרה.

פורסם

יש לי בבוידעם כונן קשיח שפירקתי בזמנו מפנטיום 1, יש לו 3GB וכשהוא פורק הוא עבד מצוין, ללא דפיקות וללא רעשים. אם אני לא טועה מותקן עליו Windows 98.

אם תרצה אותו אני יכול לתת לך, מקס' תפרמט אותו.

פורסם

כל חומרה תתקבל בברכה.

מה שהוא מריץ זה קובץ של 500MB.

ולכן אין חשיבות מה יש עליו. המחשב יפרמט אותו אוטומטית.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תתקין VMWARE ויהיה לך פתרון אמין לבעיה. VMWARE יודע לדמות דיסק IDE בכל גודל שתבחר.

VMWARE קיים בגירסאות חינמיות וחוקיות לשימוש - זה הפתרון האידיאלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

או לחלופין VirtualBox, אותו רעיון וגם חינמי לגמרי.

תגדיר דיסק וירטואלי של 4GB. וסע לשלום.

אם אכן הבנתי נכון והסטאפ שלך דורש 2 מחשבים אז גם זה בקלות מתבצע בתוכנות האלו.

אתה יכול להגדיר גם רשת וירטואלית ביניהם או גישור לרשת האמיתית וכו' וכו'

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם לי הפתרון הראשון שקפץ לראש זה וירטואליזציה

אני לא חושב שיש vmware workstation בחינם אבל אולי שווה לשהקיע פעם אחת ברשיון

(זו הגרסה הכי פשוטה להפעלה כי היא רצה על כל חלונות 7 רגילה ויודעת לסמלץ כל מה שאתה צריך ויותר)

תקבל מכונה יציבה שלא תלויה בחומרה ישנה שמי יודע מתי היא תקרוס

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אתה תמיד יכול לפרמט דיסקים קשיחים מודרניים ל-FAT16 או FAT32 (תלוי בדרישה של התוכנה) ולבצע אמולציה ל-IDE בביוס.

NT (אני מתאר לעצמי שמדובר בNT 4.0) לא תומכת בFAT32, אבל היא תומכת ב-NTFS, ושם אין ממש הגבלה לנפח הכונן (יש, אבל היא 256 טרה, ככה שייקח זמן להגיע לזה).

אפשר לחפש מחשב קצת יותר מודרני (אני לא סגור אם NT4 תתמוך בזיכרון DDR), ולנסות להתקין NT עליו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ב-Windows 7 יש Virtual PC עליו אפשר להתקין מכונה וירטואלית של Windows NT.

הבעיה היחידה שיש לבחון היא בעיית הרישוי של מערכת ההפעלה המותקנת במכונה הווירטואלית. לא בטוח שהרישיון שקיים למכונה הפיזית תקף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לא בטוח שהתוכנה של פותח השירשור תעבוד - לא הכל עובד באמולציה.

אבל אפשר לנסות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם אתה נעול על דיסקים של עד 4 ג'יגה, יש לי כמה כאלו עבורך. צור קשר בפרטי.

לא נראה לי שאתה צריך חומרה כ"כ עתיקה בשביל NT.

:turn-l:
פורסם

ההגבלה אצלו היא כנראה ברמת ביוס - למרות שלא זכור לי שלמחשב פנטיום 2 הייתה בעיה לעבוד עם דיסק מעל 8 GB.

כנראה שזה מחשב הרבה יותר ישן.

לNT4 בטוח אין בעיה כזאת.

פורסם

האם אתה בטוח שאתה צריך דיסק פיזי קטן?

אני עובד עם תוכנת PCTOOLS אשר לא יודעת לעבוד מתוך כונן גדול, אז מתוך ניהול דיסקים יצרתי כונן קטן שפירמטתי אותו ב FAT, ובה לציון גואל.

• תוכן חדש...