Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שעדיף לחפש משהו יותר חזק מ230 RMS.

לדוגמא אם לוקחים את זהhttp://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64

הוא יכול להוציא לסאב 275 ולכל אחד מהקומפוננטים 105 ואת הקליפורניה לחבר בשני גישורים לרמקולים האחוריים, נראה לי פתרון יותר משתלם

פורסם

רועי אתה שם לב שאתה מדבר על הצהרות?, אף אחד לא באמת יודע אם הוא יקבל מהמאק אודיו 275.

או מהמאגנט 235.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ממש לא נכון.

אמינות החברה לא בהכרח מתבטא בכל דגם ובכל מוצר שלה.

זה בסך הכל נותן אינדקציה,

וכשמדובר במשהו קצת חריג(לטעמי) 275 וואט , במחיר כזה............

ומי קבע מי אמין ומי לא ?

מי שהוכיחה את עצמה, היא אמינה,

מי אמר שהסדרה הזאתי של מאק אודיו הוכיחה את עצמה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בקשר לאתר של הום כאר היום עוד חבר(השני כבר) נכווה מהם.

הם דבר ראשון ששמתי לב שהם משקרים בנתונים גמו לדוגמה ה 4100 של המאק אודיו שאני מכיר אותו בע"פ כי אני רוצה לקנות אותו עוד מעט.

בהום כאר הם משקרים לגבי ההספקים, ויש להם עוד מלא מוצרים שהם משקרים לגביהם תעשו השוואה לבין המוצרים לבין האתר של החברה שמייצרת אותם.!!

תזהרו מהאתר הזה!

פורסם
בקשר לאתר של הום כאר היום עוד חבר(השני כבר) נכווה מהם.

הם דבר ראשון ששמתי לב שהם משקרים בנתונים גמו לדוגמה ה 4100 של המאק אודיו שאני מכיר אותו בע"פ כי אני רוצה לקנות אותו עוד מעט.

בהום כאר הם משקרים לגבי ההספקים, ויש להם עוד מלא מוצרים שהם משקרים לגביהם תעשו השוואה לבין המוצרים לבין האתר של החברה שמייצרת אותם.!!

תזהרו מהאתר הזה!

טוב לדעת...

תודה שסיפרת לנו

פורסם

יכול להיות שהוא צודק והם בהום קאר מפרסמים נתונים לא נכונים אבל אני מאמין שמה שיש באתר החברה זה נתונים נכונים ואני לא זוכר שיש מחירים לפי הספקים למגברים, אין מחיר ל275W יש מחירים לחברות ולדגמים שונים אבל לא מחירים לפי הספקים

פורסם

רועי, אתה מדבר על מגברים זולים, הכי זולים בשוק. ואתה מצפה מהנתונים להיות מזהירים

יש מילה אחת לתאר את המצב העגום הזה, אופטימיות.

הנה ציטוט של אחד מחברי הפורום, כשמדובר על סידרה "איכותית" ולא בדיוק עולה "699" ..

"

סתם , לשם דוגמה קלילה , הנה כמה בדיקות הספקים מהמגזין Autohifi הגרמני :

Lanzar Opti 500x2 מוצהר כ 500WRMS לכל ערוץ , 330W במדידה

Dragster DA604 מוצהר כ 60WRMS לכל ערוץ , 48W במדידה

ויש עוד המון המון דוגמאות גם חיוביות וגם שליליות על הרבה חברות.

"

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר גם חברות אמינות מצהירות על נתונים מופרזים אז מי אמר לך שהמונובלוק שלך לאמת מוציא את ההספק המוצהר או קרוב אליו? כרגע אמרת שמאגנט גם לא חברה אמינה

פורסם

חח, אמרת 2 דברים מנוגדים, חברה אמינה, יוצרת אמינות.

אז אי אפשר להגיד שחברה שמפריזה בנתונים שלה, שהיא אכן אמינה מבחינת נתונים.

בכל אופן, מדובר פה בסדרות זולות, וכפי שאנו יודעים

לכל חברה יש את הרצון למכור מוצרים גם לשוק דל התקציב, ולכן יש מפעלים במקומות קצת פחות "טובים",

לפי מיטב הבנתי,הסדרות הנמוכות של מאגנט מיוצרות בסין, אולם המגבר טרקס שלי מיוצר אצלהם במפעל בגרמניה.

לגבי המונובלוק שלי, אף פעם לא אמרתי שהוא אכן נותן את ההספק המוצהר אליו, אמרתי שלפי הרושם שאני מקבל ממנו, הוא אכן נותן את את התמורה.

עשיתי לו השוואה פשוטה בין הגברה של 200 וואט, וזה עושה רושם מאוד טוב,

ובעתיד אני מתכנן לעשות לו השוואה להגברה של 400 וואט , לראות שהוא אכן לא נשמע נחות ממנה.

בכל אופן, כפי שציינתי, אנחנו לא אופטימיים ואנחנו לא קונים כל דבר שאומרים לנו, אנחנו צריכים להתבסס על נתונים של חברות וסדרות שהוכיחו את עצמן, ולא על מוצרים זולים שההצהרות שלהם בשמיים.

(275 וואט בשביל 700 שקל, זה בשמיים.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
חח, אמרת 2 דברים מנוגדים, חברה אמינה, יוצרת אמינות.

אז אי אפשר להגיד שחברה שמפריזה בנתונים שלה, שהיא אכן אמינה מבחינת נתונים.

בכל אופן, מדובר פה בסדרות זולות, וכפי שאנו יודעים

לכל חברה יש את הרצון למכור מוצרים גם לשוק דל התקציב, ולכן יש מפעלים במקומות קצת פחות "טובים",

לפי מיטב הבנתי,הסדרות הנמוכות של מאגנט מיוצרות בסין, אולם המגבר טרקס שלי מיוצר אצלהם במפעל בגרמניה.

לגבי המונובלוק שלי, אף פעם לא אמרתי שהוא אכן נותן את ההספק המוצהר אליו, אמרתי שלפי הרושם שאני מקבל ממנו, הוא אכן נותן את את התמורה.

עשיתי לו השוואה פשוטה בין הגברה של 200 וואט, וזה עושה רושם מאוד טוב,

ובעתיד אני מתכנן לעשות לו השוואה להגברה של 400 וואט , לראות שהוא אכן לא נשמע נחות ממנה.

בכל אופן, כפי שציינתי, אנחנו לא אופטימיים ואנחנו לא קונים כל דבר שאומרים לנו, אנחנו צריכים להתבסס על נתונים של חברות וסדרות שהוכיחו את עצמן, ולא על מוצרים זולים שההצהרות שלהם בשמיים.

(275 וואט בשביל 700 שקל, זה בשמיים.)

שמע.....

אני מאמין שהמגבר שלי(ושלך) נותן יותר ממה שהוא מוצהר לשני אוהם, למה?

כי כשאני מפעיל אותו כמעט על כל העוצמה שלו, הפיונירים עומדים להתפוצץ.

אני זוכר שמיהוא פה בפורום אמר כבר שהסאב (305C) עומד ב350WRMS אחרי בדיקה.

משמע, אם הם עומדים להתפוצץ אצלי אז הם מקבלים בערך 350, אולי קצת יותר.

זה אומר שההספק שהמגבר מפיק הוא כבר יותר ממה שהוצהר לגביו(675WRMS בשני אוהם).

יש היגיון בדברי?!

ג'ניה

:king:

• תוכן חדש...