Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשישי שבת בהם רעייתי ואני נבוא לשהות בבית מלון בתל-אביב,

לא ידוע ביינתים איזה מלון.

אני קצת מתבייש לומר שעברה תקופה מאוד ארוכה

מאז יצאנו לבילוי סוליקו, במיוחד באזור המרכז.

אנחנו מנותקים ולא מעודכנים בסצינה המקומית.

למען האמת זו הפעם הראשונה שנשאיר את הילדים בבית ונבלה לילה בלעדיהם.

מועדונים לא מדברים אלינו, פאבים טובים ואיכותיים דווקא כן.

לא בכיוון של הופעות חיות בשלב זה.

אשמח אם תעזרו לי לבנות ליין אפ לשישי בערב.

Gn'f'R

פורסם

הכותרת נשמעת כמו שיר של בנזין. אם כבר בנזין, בהיכל ברמת אליהו אשר המתיוונים קראוהו נוקייה יש השבוע השקת אלפות קלאסיות ויהיו שם אלפות רבות ומכוניות אחרות. בערך בשעה 1600.מן הסתם אהיה שם. בספק אם ארוע כזה יעניין את זוגתך. יש בצמוד ארומה, אך אם תבוא, שאל כאן על מסעדות באזור. אולי קפה איטליה?

ביום שישי בשעות הבוקר יש בד"כ שוק אמנות וקשקושים חביבים בנחלת בנימין במדרחוב.באחד מקצוות המדרחוב פאב מסעדה חביב בשם דיניץ ומסעדות שונות, שם ובאזור רוטשילד. משם אפשר להמשיך לפי העניין לשנקין או לשוק הכרמל הסמוכים מאוד. משוק הכרמל ניתן להמשיך למתחם התחנה הקטן והמצועצע או לכיוון הטיילת ואז למסעדת רפאל[להזמין מראש] או המסעדה של רושפלד על הים[שכחתי מה שמה]. לחלופין בצפון שדרות ירושליים ישנה טריפוליטאית חמודה שגם את שמה שכחתי, שוק הפישפשות, יפו העתיקה ונמל יפו וטילת שהתפתחו. גם נווה צדק, בתיה החביבים ומסעדותיה קרובה. אגב אם הולכים מן הים ברחוב אילת מצד ימין הרבה בתים חדשים ומשופצים נחמד שונים ממה שמקובל כאן- מין קפיצה למקום אחר. ישנו גם הבלגן של פלורנטין למי שאוהב.

מסעדה מבודדת בלי קושי חניה, אך מקום מראש ולא זול? רוקח 74. נמל תל אביב חביב ונפתח גם קטע צפונה. שקט יחסית וניתו לראות מטוסים נוחתים וממריאים ולפנטז. גם שם הרבה מקומות. שלוותה הוא בית קפה לא מיוחד באוכל אך חביב באווירה.

אגב, יש מישהו שעורך בתל אביב סיורים בעקבות חסמבה. לא בכל שישי.

מסעדות ופאבים מעודכנים נשאיר לבקיאים ממני.

פורסם

ממליץ על מלון דיאגילב. אני ואשתי גם בילינו בו שישי שבת לפני כחודשיים. המחיר סביר, החדר היה גדול והשירות מצוין.

2-3 דקות הליכה מהמרכז של שדרות רוטישלד, שם יש לך אין סוף אפשרויות לבילוי בערך.

http://www.booking.com/hotel/il/diaghilev.he.html?aid=318615;label=New_Hebrew_Hotel-X4XiAlY6dEBlfNHIeZ8M7wS18359615545%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Akw_inurl%3Ahe.html%23inurl%3Abooking.com%2Fhotel%3Aws%3D;sid=1f488f8da126e8cbebb6ca98c4c0ec5a;dcid=1;srfid=93c2ec94ad1c85fbe607a8a3cf5192539486bae8X1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

רשף לוי במוזיאון ת"א ב-22:30. אם לא ראיתם, הוא מצחיק בטירוף, בעיקר הורים לילדים.

אח"כ עולים (אפשר ברגל,אם רוצים לטייל,רצוי ברכב ולחנות באחד החניונים בתחילת השדרה, אם עייפים) לרוטשילד לבנדיקט, או לאנבלס אם מעדיפים פאב שקט.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצטרפת להמלצה על הנורמה - בירות איכותיות, אוכל טוב, מוזיקה בווליום שמאפשר לדבר אחד עם השני. לא רחוק משם יש גם את מזקל

מסעדות לשבת (לא כשר)-

ארוחת בוקר - בנדיקט (יקר אבל טעים)

צהריים - הבית התאילנדי, פסטל

פורסם

בגזרת הבירה - פורטר ובניו ברחוב הארבעה, מולי בלומס ברחוב הירקון. בגזרת האוכל - בארנסטו 90 יש אוכל איטלקי מעולה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מכובדיי וחבר המושבעים, שלום.

אומרים שהשיר נכתב על אלפנט, אומרים...

אז יפו העתיקה ונווה צדק והסביבה לשישי בוקר וצהריים, רשמתי, מושלם.

בעקרון לא מדובר על שישי הקרוב, מדובר על אחד מסופי השבוע הקרובים-לא סגור עדיין.

שתי המלצות על נורמה ג'ין סיקרנו אותי, ייבדק לסגירת הערב.

לא מחפש כלכך מסעדות בשלב זה.

המון תודה לכולכם בינתיים!

Gn'f'R

פורסם

אנאבלס היה גם לא טעים במיוחד וגם נסגר לפני כמה חודשים.

מחזק את ההמלצה לנורמה גין.

האישור מעפן אבל הפאב מעולה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ערן, מאחר ולא שישי הזה יש יותר זמן, תוכל לברר על מופעים והצגות. את השקת האלפות תפספס אך כמעט בכל שבוע בהיכל הספורט ביד אליהו מכוניות. שוב, המלצה מסויגת. אם מגיעים לפני 16 יש שם גם חנות ספרים זולה.

כפי שכתבתי גם נחלת בנימין נחמד. אם אדריכלות עושה לכם, גגל באוהאוס וסגנון אקלקטי. יש הרבה בסביבה.

אם אוהב חנויות ספרים כולל משומשים, אז ביציאה משנקין דרומה לאלנבי שהוא חוויה עירונית דוחה אך מענינת יש כמה חנויות בפרים, בעיקר בצד המזרחי של הרחוב אך לא רק. ישנה גם חנות דגמים יקרה בשם וילנצ'יק. שווה להציץ.

אולי במלון תהיה לך גם ברכה מחוממת, ספא ועיסוי שאולי צריך להזמין מראש. תלוי במלון ובכם.

פורסם

פורטר ובניו ברחוב הארבעה- מצטרף להמלצה. מעל 100 סוגים שונים של בירות ומנות אדירות

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האישור מעפן אבל הפאב מעולה.

איזה אישור?

אם מגיעים לפני 16 יש שם גם חנות ספרים זולה.

כפי שכתבתי גם נחלת בנימין נחמד.

מה קורה אחרי ה16?

אם לומר לך את האמת, בעבר מאוד חיבבתי את נחלת

בינימין ושוק האומנים. לדאבוני חלה שם התפלצנות שגרמה לי להפסיק לבקר שם.

לפי תמונות בגוגל, נורמה ג'ין נראה קלאס. יש אולי מקומות עם אווירה יותר בוטיקית באזור?

Gn'f'R

• תוכן חדש...