Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה זמן פתחתי שרשור שהשמן נעלם מהר מהרגיל.

רק היום היה לי קצת זמן, יצאתי לרכב וזה מה שמצאתי:

הסרטון צולם שהמנוע היה קר (אך לא התנעה ראשונה היום).

https://www.youtube.com/watch?v=7Z8m6dXULIA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפי מה שרואים יש נזילה, בין הראש לבלוק. או שבעזרת השם אני טועה:cry:

האם זה אומר שהאטם ראש הלך?

לא חשדתי בראש מכיוון שמאז שעבר שיפוץ, הרכב לא התחמם בכלל.

מניסיון שלכם, האם זה יכול ללכת ולהחמיר?

פשוט לא חושב שאני אמצא זמן להכניס אותו לשיפוץ, הרכב נוסע לא מעט (למרות שהוא משמש כרכב שני בבית).

אם הוא לא היה בשימוש שוטף, הייתי לוקח את העבודה של החלפת האטם על עצמי (למרות אין לי ניסיון בזה, אבל תמיד יש פעם ראשונה, מקסימום הולכים למוסך).

מה גורם לאטם ראש להקרע?

(לא מאמץ את הרכב, לא מתחמם, האטם שקיים עכשיו הוא בן שנה-שנה וחצי ולא יותר מ50KKM).

DSC_0046.jpg

DSC_0045.jpg

פורסם

מאור, אני לא מודד במדוייק כי הרכב נוסע יחסית הרבה, נגיד חצי מדיד לשתיים-שלוש מיכלי דלק. (מיכל דלק אצלי זה 400-420KM, בכל זאת גנים אמריקאים:wink:)

אני גם לא מוסיף שמן עד למקסימום, אני מוסיף כל פעם עד ל4\3.

(עד לא מזמן השתמשתי בשמן מקורי של ACDELCO ששכב ברכב המון זמן, לאחרונה קניתי גלון 5L חדש של אותה חברה, אם הצריכה תמשיך אני אולי יוריד באיכות ובמחיר).

2pac עשיתי ראש במוסך מורשה טוב (ולא רק אני אומר), שאני סומך עליו והרבה זמן איתו, עם הרכב הזה ועוד רכב שהיה לי עד לפני שנה.

עדיין אני חושד כמו שאתה אומר, שהוא לא נסגר טוב או שהאטם ברמה נמוכה. (מרפרוף קל באינטרנט הבנתי שהראש קצת רגיש במנועים האלה (SOHC 8V 2.2L)

כי בכל זאת, במנוע נורמאלי, בראש ששופץ ונסגר כמו שצריך, הראש צריך להחזיק הרבה ואפילו כמעט כמו חדש (בהנחה שנוהגים רגוע ומערכת הקירור טובה).

עדכון, לפני כמה שעות בדקתי שוב, רק שהפעם נסעתי עם הרבה איזה 10 דקות ככה והמנוע הגיע לטמפ' עבודה, ולא הייתה נזילה בכלל (יש לי וידיאו ותמונה), וכשחזרתי לבית עכשיו גם לא היה זכר לנזילה (ובדקתי לכל הצד הקדמי של הראש (בצד האחורי אי אפשר לראות כי יושבת שם הסעפת יניקה).

לדעתי לאחר שהמנוע מתחמם לטמפ' עבודה, מטבעם של הדברים הנזילה נפסקת או הופכת למזערית.

(אם זה קשור, כל התנעה לאחר שהרכב עמד כל הלילה אני מניע ונותן למנוע כמה דקות לרדת טורים עד שאני מכניס הילוך).

• תוכן חדש...