Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא חושב שאוכל למצוא טובה ממנה, סטודנטית לתואר נחשב, ילדת בית, נאה, "עושה לי את זה" במלוא מובן המילה

כמה הערות ושאלות:

1. אני לא חושב שאוכל למצוא טובה ממנה זה האם אמא של ההיתקעויות במערכות יחסים רעות

2. מה זה תואר נחשב?

3. ילדת בית? כלומר לא שרלילה? מה זה באמת אומר?

מתקבל הרושם שאתה עושה פה רשימת מלאי, לא מערכת יחסים. מה שאני מבין מהתיאורים שלך זה שהיא אחלה על הנייר, אבל בפועל היא ילדה שעוד לא שולטת בגורלה.

לא יודע מה אתה באמת מחפש, אבל מישהי בגילה עם המאפיינים האלו עוד יכולה לעשות לך סיבוב של 180 מעלות, תחשוב טוב אם אתה לא רוצה מישהי מגובשת יותר לפני שאתה נועל את עצמך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

העובדה שאתה לא חושב שתוכל למצוא יותר טובה ממנה יותר בעייתי מנושא ההורים המטרידים.

אתה יכול לחשוב ככה רק כשאתה נשוי, עד אז, זה מתכון לצרות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
נהוג במגזרים מסוימים.

לאבא יש שפם ?

תחתוך

אני יצאתי עם בחורה לא חרדית או משהו כזה והיא לא מגזר כזה או אחר ועשו לי את המוות, בחלק מהדברים מזכיר לי מה שפותח השרשור מספר. (למי שלא זוכר הינה תזכורת פותח השרשור מוזמן גם להיכנס ולקרוא :) )

לכן, זה הרבה תלוי במשפחה, אני מכיר מלא זוגות כאלו שמתערבים להם בחיים ובסוף ההורים הורסים לילדים שלהם את חיי הנישואין.

לפותח השרשור: הבחורה שאני יצאתי איתה חשבתי שהיא מדהימה ואהבתי אותה ברמות מטורפות. אגב גם אני חשבתי שלא אמצא מישהי כמוהה. יצאנו 3 שנים וכבר סגרנו אולם- ונפרדנו. אני לא ישקר ויגיד שזה לא היה קשה כי באמת אהבתי אותה והיא הייתה החברה הראשונה שלי אבל היום שאני מסתכל אחורה אני מבין כמה מזל שלא התחתנו כי אם כן- היו מתערבים לנו גם באיפה לגור, מה לעשות, לאן ללכת, וכמה ילדים להביא לעולם.

מה שאתה מספר מזכיר לי מאוד מה שעבר עלי ואני יודע שזה לא נעים בכלל ולכן- תחשוב טוב. לדעתי אם יש דברים שאתה לא יכול לשנות (ולשנות משפחה זה מאוד קשה) וגם אם הבחורה לא איתך באותה הדעה- אתם בבעיה.

תשקול היטב את צעדייך, לפעמים לא רק טיב המשפחה חשוב אלא מה הדומיננטיות של המשפחה על הילדים. הורים יכולים לייעץ כמובן והם עושים זאת מכוונה טובה כי הם רוצים לטובת הילד שלהם, אבל לא לבוא ולהחליט לילדים שלהם מה טוב להם ומה לא בחיי הנישואין.

פורסם

בניגוד לכל האחרים - תרגיע. תזרום איתה. זה מה שהיא מכירה כבר 22 שנים, מי אתה שתשנה את זה?

קח את המשפחה שלה כדבר נוכח וטוב, ולא כדבר מפריע.

תזרום עם זה, מקסימום תבקש גם לדבר עם אמא שלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
היא ביקשה שנשאיר את הפגישות שלנו לסופ"ש (היא עייפה, צריכה ללמוד, ש"ב, לנוח, וכל החרא הזה) למרות שהתואר שלה תובעני, אתה בטח מתאר לעצמך כמה קשות זה פגע בי לשמוע ממנה משפט כזה.

יש גישה של: "קשר יכול להוות מכשול ללימודים", כלומר זה יכול לפגוע בהישגים שלה בגלל שהראש שלה יהיה במקום אחר,

אם בני הבית חושבים כך אז הם וודאי משפיעים עליה ו"אוכלים לה את הראש" ומכאן באות כל התופעות,

לדעתי אתה צריך לרמוז והשאר אמור לבוא ממנה, היא צריכה להסביר למשפחה שזה מפריע ושישחררו,

מצידך אתה צריך לתמוך בה,

עם כמה שזה לא נעים הלימודים באים לפני הקשר בסדר העדיפויות שלה.

הקשר עוד טרי מאד,

תן לזה עוד זמן,כשכל השחקנים יבינו שאתה חלק מהקבוצה ולא שחקן זמני אולי דברים ישתנו.

לא הייתי חותך עדיין בשלב הזה אבל גם תוריד קצת מההתלהבות,

במצטבר אתה מכיר אותה פחות מ 24 שעות- לא צריך לקפוץ למסקנות.

פורסם

אני מצטרף לאלה שאומרים שתצא מהקשר.

משפחה תמיד תיהיה חשובה יותר, והדאגה שלהם לא תפסק.

אני אחרי קשר של 4 שנים עם בחורה כזאת, עם כל הכיף והשמחה, בגלל הסיבה הזאת גם נפרדנו. עדיף לא לבזבז זמן ועצבים ופשוט למצוא משהו אחר עם כל הצער שבדבר.

פורסם

אל תחתוך מיד - אבל תבהיר לה (בלי בדיחות ורמזים - יש אנשים לא מבינים את זה) שזה מאוד מפריע ולא נעים לך.

תבקש ממנה לדבר עם ההורים שלה או להבין למה הם מציקים.

אם זה לא נפתר תוך שבועיים - תחתוך. אם זה לא ייגדע באיבו, זה לא ישתנה בחיים ולא משנה כמה היא בחורה טובה \ חמודה \ בלה בלה בלה, ההורים שלה יהיו הסיוט הכי גדול שלך.

פורסם

אני יוסיף עוד משהו ששכחתי לרשום בהודעה הקודמת: תאר לעצמך אם עכשיו זה ככה, מה יהיה אחרי שתתחתנו?.

תאר לעצמך את הסיטואציה הבאה: הילד שלך אכל המון ממתקים, אתה החלטת שמספיק לו להיום והוא מתחיל להתבכיין. אתה החלטת שלא וזהו, הילד עכשיו מנסה אותך. בא מישהו אחר מהמשפחה (אפילו אישתך) ושוברים לך את המילה.

לא רק שהרסו את החינוך של הילד, גם הרסו לך את המעמד והילד יודע שאתה לא שווה שום דבר כי אפשר לשבור אותך בקלות.

וזה עוד כלום, יש מקרים הרבה יותר גרועים אבל זה מה שקורה שלא שמים גבולות לסביבה ונותנים לסביבה לעשות מה שהם רוצים.

הכי חשוב זה שיהיה שיתוף פעולה בין בני הזוג ושאחד לא ישבור לשני את המילה.

לא מתכוון להגיד לך שתחתוך אבל כן, תחשוב כמה צעדים קדימה ותבדוק טוב.

פורסם

הטבעת היא בשביל האשה

החתונה היא בשביל המשפחה

תחשוב עם מי אתה נכנס למיטה ועם מה אתה קם בבוקר.

והבדיחה היא עליך.

קשר אמיתי :-P

אם היא שווה את המאבק על הפרטיות שלכם - תילחם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בניגוד לאחרים כאן שטענו לחתוך, אני לא חושב כך.

הסיכוי שתמצא מישהי עם משפחה לא הזויה, ללא שריטה כלשהי, שואף לאפס.

תדברו על זה מתישהו וזהו, לא ביגדיל, יש הרבה יותר גרועים.

Gn'f'R

פורסם

תודה רבה לכם חברים על העצות החמות! לגבי השאלות שנשאלו פה היא ממש לא בת זקונים, יש לה אחות בת 20 ואח בן 9, היא בת 22.

בשורה התחתונה אני מתחיל להבין יותר שזה סימפטום חזק, שנותן אותותיו לגבי זה שבעתיד המשפחה שלה תנהל את חיי, שוב כמו שכבר מארו כאן: "במצטבר אין לנו אפילו 24 שעות ביחד" או "תן למשפחה שלה להבין שאתה שחקן קבוע במגרש ולא שחקן זמני"

אולי באמת אני צריך יותר לקנות את אמונם, אני אתן לזה צ'אנס ועוד קצת זמן, במידה ודברים לא ישתנו אני כבר יעשה חושבים עם עצמי לגבי המשך הקשר הזה.

בסה"כ למצוא ילדה טובה (לא שרלילה) בגילה זה לא דבר של מה בכך, אני רק צריך לאפס את המשפחה שלה. זה לא יהיה קל, אולי גם בלתי אפשרי.

לנהל קשר של פעם בשבוע לשעתיים, זה מבוי סתום. ואם כל הכבוד לדאגה של המשפחה שלה, בקרוב אשים את הקלפים על השולחן

ואקווה לטוב

מבטיח לעדכן!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...