Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פתרון לכל מצב, אם אתם באותו הראש, תמצאו פתרון.

דווקא לסימפטום הנל יש פתרונות טובים (אחרי החתונה לגור רחוק, ככה לא יסתובבו לך סביב הכיפה של ה... כל יום).

אם היא בחורה טובה, בשום פנים ואופן אל תוותר עליה בגלל זה - אין משפחות מושלמות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אשאל בשיא הרצינות - למה?

מה הקשר בין פתיחות מינית לבין "פוטנציאל נישואין"? "חברותיות" לא בהכרח מעידה על חוסר נאמנות.

מסכים עם כל מילה.

אני כל כך מסכים איתך ואוסיף משהו ברשותך, לדעתי במידה מסויימת זה אפילו יתרון, היא משוחררת מינית, יודעת מה היא רוצה ועושה לה טוב ולא מתביישת גם לבקש.

תענוג אמיתי ואני אעדיף אחת כזאת בכל יום נתון על פני מישהי שאשמע ממנה רק ״את זה אני לא רוצה לנסות, זה מגעיל לי, זה נראה סוטה״ ושאר פנינים פרי חסרות נסיון.

גם כאן, כל מילה בסלע, רק ילדים מחפשים ילדות, גברים מחפשים נשים שיודעות מה הם רוצות ומה עושה להם טוב. :-D

יש פתרון לכל מצב, אם אתם באותו הראש, תמצאו פתרון.

דווקא לסימפטום הנל יש פתרונות טובים (אחרי החתונה לגור רחוק, ככה לא יסתובבו לך סביב הכיפה של ה... כל יום).

אם היא בחורה טובה, בשום פנים ואופן אל תוותר עליה בגלל זה - אין משפחות מושלמות.

איציק

כמו שרשמת, אין משפחות מושלמות אבל הבעיה היא הבחורה כפי שאני רואה את זה בסיטואציה הזאת, בגילה היא כבר צריכה לדעת לקבוע גבולות למשפחה ,גבולות שחוסר הצבתן יכולים לגרום לאינטריגות בינה לבן זוגה.

פורסם
אחרי החתונה לגור רחוק, ככה לא יסתובבו לך סביב הכיפה של ה... כל יום

לא לא לא ולא

אז מגיע הלחץ לבוא לעשות סופי שבוע וזהו, אין לך יותר זמן פנוי לעצמך

אתה מת להגיע ליום שבת לנוח אבל לא, אתה עובד בשישי שבת על להיות אצל ההורים שלה כי הם לא מוכנים שהילדה לא תהיה בבית בסופ"ש

כל עוד היא בעצמה לא תגדל זוג ביציות לשים את הגבול ההורים ימשיכו לנשוך כמה שהם יכולים, והם יכולים לא מעט...

אם הבחור ינסה לגרום לה בכוח לשים את הגבול זה גם לא יגמר בטוב כי היא תשמור לו טינה על ששינה אותה בלי שהיא באמת רצתה

זה צריך לבוא ממנה, מבפנים, תוך כדי הבנה שאם היא רוצה מערכת זוגית אמיתית היא צריכה לשנות פה הרגלים

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

למען הסר ספק:

כל חגיגת ה"סופי שבוע אצל ההורים" היא גחמה שנתונה להחלט רק אצל ה"ילדים" ובטח לא של ההורים. הכל עניין של הרגל !

בנוגע למה שרשמתי קודם אני רוצה לחדד: הכל כמובן בהנחה ויש הסכמה הדדית של בני הזוג על קו מוסכם מראש - ולא שהגבר דוחק בה, בעל כורחה, לגור רחוק. היא צריכה לרצות את זה בדיוק כמוהו ולהציב להם גבולות.

הסיכויים שזה יקרה הם 50%-50%, כבר ראיתי מקרים גם כאלה וגם כאלה (ילדה בכורה מתוך 3 שעושה להורים בית ספר, וגם כאלה שלא יכולות על ההורים גם אחרי גיל 22).

אגב, היא מאוד צעירה !

רק בת 22, יש לה עדיין חלב על השפתיים.

לצערנו הרב, הבגרות המנטלית של רוב הבחורות בימינו שואפת לאופברדראפט רציני. זה שיש להן שדיים ענקיים כבר מגיל 14 לא הופך אותן לנשים בשלות. ההורים המגוננים של היום חוסמים לילדים את האפשרות להגיע לבגרות ולבשלות (מנטאליים) בגילאים האלו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
נשים הן בדיוק כמו גברים (רק יותר נעימות למגע)

גם מריחות יותר טוב.

יש לה עדיין חלב על השפתיים.

צריך לשמור שימשיך להיות לה "חלב" על השפתיים.

(Too far? :lol: )

אני לא רואה היגיון ברתיעה מניסיון רב של הבחורה.

אלא אם יש לך OCD כמו שלי (והתגברתי על המכשול הזה כבר), זה לא אמור להיות פקטור.

גם אם בחורה היא חברותית מאוד, אם היא עברה את השלב של המשחקים (במקרה הזה היא בת 22, אז היא ממש לא) ומוכנה להתמסד, היא תהיה בת זוג טובה ונאמנה באותה מידה ואולי אפילו יותר נאמנה ממישהי שעדיין "משחקת" ובודקת את השוק.

בין השאר כיוון שאין לה תהיות לגבי "אולי יש משהו יותר טוב בחוץ" כי היא כבר יודעת שלא (או שלא אכפת לה).

לחברה שלי יש הרבה יותר ניסיון מאשר לי. מרתיע? לא ממש כי אני יודע שאני מספק אותה. היא פשוט התחילה כמה שנים לפני אז היה לה יתרון.

מצד שני לאשתי (גרושתי בקרוב :twisted: ) יש מעט מאוד ניסיון. הייתי מרגיש את זה ביומיום כי היא עדיין לא מכירה את עצמה ולא חוותה המון דברים. אין לה אפשרות לנקודת התייחסות אז היא תמיד תתהה אם יש משהו יותר טוב, עד שיהיו לה מספיק פרטנרים.

ריבוי פרטנרים זה לא אמור להרתיע אבל צריך לעשות בדיקות כי אי אפשר לסמוך על שיקול הדעת של אף אחד ואתה לא יודע אילו מחלות יש למי, גם אם האדם עצמו לא יודע את זה.

פורסם
מניסיון של פעמיים...

שלא תעז להיכנס לקשר לכזה!

דבר איתה על העניין, אם היא לא מבינה שהיא לא צריכה לחיות עם ההורים אלא עם בן הזוג, כנראה שזה אבוד.

NEXT!

+1

לברוח כמו מאש!

כל דבר שהיה נראה לך עד אתמול כמו "יאללה סבבה הולכים על זה" (טיול לחו"ל, דברים חדשים במיטה, להיכנס למיטה בכלל) או להיכנס למערכת יחסים משמעותית בכלל תגרור אחריה מריבות איומות בינך לבינה כשזה מתחיל בזה שאתה רוצה והיא מתלבטת אבל חסרת בטחון ונסיון ובנוסף גם המשפחה שלה צריכה לתת את דעתה על רוב הדברים? ה' ישמור הייתי שם ואני אומר לך תברח כמו מאש, תפוס לך אחת בוגרת שהמשפחה שלה אוהבת ומעריכה אותה ועם זאת סומכת עליה שתפעל בבגרות ובהגיון.

ילדות שנשמרו בתוך כלוב מזהב עד גיל 22 ואולי אפילו בתולות עד אז, לכאורה במבט ראשון מהצד נראה טוב, עד שאתה מכניס את הראש לשם, ותאמין לי מנסיון של שנה, זו מיטה חולה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
יש דברים שרואים ומבינים רק עם הגיל. גבר שאין לו מספיק בטחון עצמי כמפרנס/חבר/פרטנר מיני/כל דבר אחר יפחד ממישהי שנראית מנוסה, שכן הוא יחשוש לתפקודו בכל אחת מהפונקציות האמורות בשל התפיסה שהאישה ראתה הרבה ויהיו לה הרבה מושאים להשוואה.

.

אז מה אם היא ראתה הרבה?

העובדה היא שהיא עכשיו איתו כך שכנראה הוא עושה משהו בסדר.

אני אומר לך איפה לטעמי מתחילות הרבה מהבעיות בחיי זוגיות- מבטחון עצמי נמוך ואולי קורט ילדותיות, אתה (לא אתה ספציפית, כצורת ביטוי) מגלה פתאום שלזוגתך יש בארכיון רזומה עשיר של 30 פרטנרים למיטה ויש מתחיל "לדרג" את עצמך:

אולי היו לה גדולים יותר ממה שיש לי?

אולי אני לא הסקס הכי טוב שלה?

אם היו לה כל כך הרבה גברים אולי היא לקחה חלק בפעילות....קבוצתית? (מכיר כאלה שאוכלים על זה ספציפית כאפות)

בקיצור הרבה שאלות "אולי" במקום כמו שציינתי כבר- להתרכז בכך שאחרי שהיא טעמה וניסתה מגוון דברים היא לבסוף בחרה בך.

אחד הדברים שאני אוהב בקשר שלי עם אישתי זה ששנינו מאוד משוחררים מינית, אין לה בעיה לשמוע על חוויות שונות שהיו לי, אין לי בעיה לשמוע מהנסיון שלה, באותו הקשר אין לנו בעיה להעביר ערב בבילוי במועדון חשפנות וששנינו נקבל לאפ דנסים וצוחקים והכי כיף בעולם.

אנחנו מקבלים באהבה (ואף הרבה הנאה) את העובדה ששנינו לא איבדנו את הבתולין אחד עם השני, זה רק הופך את העניין המיני למהנה יותר.

אבל אני מסכים עם זה ש"שרלילות" זה רע, במיוחד כשאתה רווק ומקבל SMS (לפני איזה 9 שנים לא היה וואטסאפ...) ב-3 לפנות בוקר כשידידה שלך שאתה אוהב לבלות איתה שואלת אם אתה ער ושאם לא מפריע לה היא בדרך חזרה מהמועדון, עם חברה....

תשתחרר מהסטיגמות, תוריד מהבחורה את השלט של "ל" מהגב ותבין שיש סקס, ויש פאקינג זיון....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שים לב שאתה אומר בדיוק, אבל בדיוק, מה שאני מתכוון אליו, פשוט אני לא הרחבתי אלא רק ציינתי את הבעיה של ה"חוששים".

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אפשר לסכם את זה כמו שאפשר לסכם הרבה דברים בחיים:

קיצוניות לרוב זה דבר רע, גם בבת זוג, לא הייתי רוצה לצאת עם שרלילה וגם לא עם בתולה, מקום טוב באמצע גם במקרה שלך וגם במקרה שלה זה הכי טוב שאפשר לקוות אליו.

הממוצא של היום בבנות עד גיל 30 הוא בדר"כ כ4 5 גברים שהן עברו עד אלייך, תיתקל בכאלה שהיו עם 1 וכאלה שהיו עם 3, פה ושם גם עם 7 ו10, בקיצור אין כמו החציון.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

רק אני חושבת שזה לא עניינו של אף אחד עם כמה גברים היו בנות הזוג הפוטנציאליות שלכם?

זו חוצפה אפילו לשאול את השאלה הזו...

פורסם
רק אני חושבת שזה לא עניינו של אף אחד עם כמה גברים היו בנות הזוג הפוטנציאליות שלכם?

זו חוצפה אפילו לשאול את השאלה הזו...

תקראי לי חוצפן! אם אני רואה בה את זו שתיהיה אם ילדיי, באבואה בואה מעניין אותי מה היא עברה או לא עברה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

ומי אמר שהיא תספר לך את האמת ?

באמת לא נראה לי שזה עניינך, כל עוד אתה בזמן נתון זה רואה באשה שאיתך בת זוג פוטנציאלית לקשר רציני וארוך טווח, סימן שהיא מתאימה לך לדעתך וזה לא באמת משנה אם בשנות העשרים שלה היו לה שנתיים של פורענות(לדוגמה).

זאת רק דעתי.

פורסם
חן חן על הבדיחה :)

לפותח השרשור - נראה לי שעכשיו הגיעה הזמן לשיחה ולהעמיד את הנערה במקום מבחינת משפחתה.

שתחליט - או שהיא איתך ויחד שניכם תחנכו את המשפחה מעכשיו (כי מאוחר יותר יקטנו הסיכויים) או שלא.

ועל הקטע הבא

בחייאתק אחשלו,זה כל מה שכל אחד בערך חושב\אומר בהתחלת קשר חדש,ופתאום נדמה לו שהיא הבחורה הטובה היחידה ביקום.

אל תמכור את עצמך בזול ואל תוותר על כבודך.

עוד משו - להפגש פעם בשבוע לשעתיים זה ממש לא זה,ולא מספיק לשום דבר.

תקבע עובדה שמוצאים זמן ויהי מה,אתם עכשיו מבססים את הקשר (בערך) ואין דבר כזה שלא מוצאים זמן\עייפים\וכו'

אתם ביחד? כל אחד מכבה את המכשיר ומתרכזים אחד בשני,ושהעולם יתפוצץ.

"מי יתן"

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני לא אקרא לך חוצפן, אולי קצת מיושן.

הייתי עם נשים מנוסות ממני, והיה לי רק כיף.

הייתי עם נשים מבוגרות ממני והשכלתי.

הסיבה היחידה שארצה לדעת מה מישהי עשתה/עברה/חוותה זה מתוך סקרנות, השלמת פערים, ורעיונות חדשים.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...