Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ילדה טובה (לא שרלילה)

בנקודה זו, אתנחתא קומית קלה עם בדיחה:

חיים מתחתן עם שרה. בהתחלה הכל טוב ויפה, אך פתאום, לאחר זמן מה, בא אליה ואמר:

- הגיעו אלי שמועות, שהיית, איך לומר, עם גברים רבים.

- תגיד, חיים, הבישולים שלי טעימים לך?

- אכן, טעימים מאד.

- והבית, אני מנהלת ומתחזקת אותו היטב?

- אכן, אין תלונות.

- ובמיטה, הכל טוב?

- טוב? טוב זאת לא מילה!

- אז מה אתה חושב, שאת כל זה למדתי בהתכתבות?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסה"כ למצוא ילדה טובה (לא שרלילה) בגילה זה לא דבר של מה בכך, ...

מבטיח לעדכן!

אני נורא מתנצלת אבל המשפט הזה קצת מעצבן אותי.

אם נשים את החברה שלך בצד - זה שבחורה מסויימת שוכבת עם מי שבא לה (ונניח שבא לה לשכב עם בחור כזה או אחר מדי פעם) לא הופך אותה לילדה פחות טובה. זה לא הופך אותה לאדם פחות טוב או לבת זוג גרועה יותר. זה גם לא הופך אותה לטיפשה או מרשעת.

פורסם

Eowyn:

1. ראי הבדיחה שלעיל;

2. בד"כ זה נובע מחוסר ביטחון בהקשר המיני, והפעם אני מאד מצטער.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני נורא מתנצלת אבל המשפט הזה קצת מעצבן אותי.

אם נשים את החברה שלך בצד - זה שבחורה מסויימת שוכבת עם מי שבא לה (ונניח שבא לה לשכב עם בחור כזה או אחר מדי פעם) לא הופך אותה לילדה פחות טובה. זה לא הופך אותה לאדם פחות טוב או לבת זוג גרועה יותר. זה גם לא הופך אותה לטיפשה או מרשעת.

תסלחי לי שאני לא מסכים איתך, מתוקה וטובה ככל שתהיה, עם מדובר על בחורה "מגה חברותית" הסיכויים שמישהו ישא אותה לאישה פוחתים.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

רוב הסיכויים שאתה תשא אותה לאשה פוחתים. בסופו של יום, זו עדיין שאלה של בטחון עצמי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם מדובר על בחורה "מגה חברותית" הסיכויים שמישהו ישא אותה לאישה פוחתים.

כשמדובר בנשים- גברים הם עם חלש, תתפלא- ברגע שהן מתחילות לדוג בשביל טבעת- גברים הם האמאמא של הבולעי קרסים.

פורסם

ב-99% מהמקרים, גבר שהתחתן עם גולדיגרית או נואשת חתונה נכנס לזה בעיוורון מרצון, או לפחות בעצימת עיניים מרצון, ויכול להלין על עצמו בלבד. נשים הן בדיוק כמו גברים (רק יותר נעימות למגע, כמאמר הבדיחה. Eowyn - זו בדיחה :wink: ), אין להן כוחות-על.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תסלחי לי שאני לא מסכים איתך, מתוקה וטובה ככל שתהיה, עם מדובר על בחורה "מגה חברותית" הסיכויים שמישהו ישא אותה לאישה פוחתים.

אני אשאל בשיא הרצינות - למה?

מה הקשר בין פתיחות מינית לבין "פוטנציאל נישואין"? "חברותיות" לא בהכרח מעידה על חוסר נאמנות.

רומן - יש לי חוש הומור - אתה לא צריך על כל דבר לציין שמדובר בבדיחה :)

פורסם

יש דברים שרואים ומבינים רק עם הגיל. גבר שאין לו מספיק בטחון עצמי כמפרנס/חבר/פרטנר מיני/כל דבר אחר יפחד ממישהי שנראית מנוסה, שכן הוא יחשוש לתפקודו בכל אחת מהפונקציות האמורות בשל התפיסה שהאישה ראתה הרבה ויהיו לה הרבה מושאים להשוואה.

כמו כן קיימות מוסכמות היסטוריות, לפיהן אישה ששכבה עם גברים רבים טמאה ולכאורה מלוכלכת. שטות, כמובן, אבל ניחא. מאחל לאותם גברים הרבה בתולות בדרך.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אולי באמת אני צריך יותר לקנות את אמונם,

אבל כתבת בהתחלה..

את ההורים כבר פגשתי, לדבריה השארתי רושם חיובי שאין שני לא!

אז אני מציע שתרגע,ואל תצא מגדרך רק בשביל להרשים אותם עד אינסוף.

תן לבחורה גם קצת "לעבוד" בשבילך עם המשפחה שלה,ואל תשתדל יתר על המידה כי אתה עלול להתעייף מהר ו"למכור" דברים שאחרי זה תתחרט עליהם.

בסה"כ אם הבחורה לא תפתור את עניין המשפחה,לך בטח ובטח אין סיכוי לנהל גם אותה וגם אותם.

שקול את צעדיך בזהירות.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני כל כך מסכים איתך ואוסיף משהו ברשותך, לדעתי במידה מסויימת זה אפילו יתרון, היא משוחררת מינית, יודעת מה היא רוצה ועושה לה טוב ולא מתביישת גם לבקש.

תענוג אמיתי ואני אעדיף אחת כזאת בכל יום נתון על פני מישהי שאשמע ממנה רק ״את זה אני לא רוצה לנסות, זה מגעיל לי, זה נראה סוטה״ ושאר פנינים פרי חסרות נסיון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היא ממש לא בת זקונים, יש לה אחות בת 20 ואח בן 9, היא בת 22.

האאאאא

טוב, בוא ננסה מחדש

היא בכורה

וכבכורה ההורים שמים עליה את כל המגבלות בעולם והיא זאת שצריכה להתחיל להציב את הגבולות

מה לעשות זה התפקיד של ילד בכור, ככה היה וככה יהיה והוא זה שפורץ את הדרך לאחים הבאים בתור

זה מגיע למצב שהבן הקטן כבר לא ילחם על כלום ויקבל הכל מוכן.

מוזר שבגיל 22 היא עדין לא נעמדה מול ההורים שלה ואמרה להם

"אני ילדה גדולה הטלפון שלי סגור, תשאירו הודעה אני אחזור אליכם כשאני אראה אותה"

כל עוד היא לא תעשה את זה הם ימשיכו למשוך עד אין סוף

לא רק ילדים בודקים גבולות

גם הורים

ונסיים בבדיחה

ההבדל בין פולניה לרוטווילר הוא שהכלב בסוף משחרר את הילד...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
יש דברים שרואים ומבינים רק עם הגיל. גבר שאין לו מספיק בטחון עצמי כמפרנס/חבר/פרטנר מיני/כל דבר אחר יפחד ממישהי שנראית מנוסה, שכן הוא יחשוש לתפקודו בכל אחת מהפונקציות האמורות בשל התפיסה שהאישה ראתה הרבה ויהיו לה הרבה מושאים להשוואה.

חזק וברוך

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...