Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יצאתי עם בחורה לא חרדית או משהו כזה והיא לא מגזר כזה או אחר ועשו לי את המוות, בחלק מהדברים מזכיר לי מה שפותח השרשור מספר. (למי שלא זוכר הינה תזכורת פותח השרשור מוזמן גם להיכנס ולקרוא :) )

לכן, זה הרבה תלוי במשפחה, אני מכיר מלא זוגות כאלו שמתערבים להם בחיים ובסוף ההורים הורסים לילדים שלהם את חיי הנישואין.

לפותח השרשור: הבחורה שאני יצאתי איתה חשבתי שהיא מדהימה ואהבתי אותה ברמות מטורפות. אגב גם אני חשבתי שלא אמצא מישהי כמוהה. יצאנו 3 שנים וכבר סגרנו אולם- ונפרדנו. אני לא ישקר ויגיד שזה לא היה קשה כי באמת אהבתי אותה והיא הייתה החברה הראשונה שלי אבל היום שאני מסתכל אחורה אני מבין כמה מזל שלא התחתנו כי אם כן- היו מתערבים לנו גם באיפה לגור, מה לעשות, לאן ללכת, וכמה ילדים להביא לעולם.

מה שאתה מספר מזכיר לי מאוד מה שעבר עלי ואני יודע שזה לא נעים בכלל ולכן- תחשוב טוב. לדעתי אם יש דברים שאתה לא יכול לשנות (ולשנות משפחה זה מאוד קשה) וגם אם הבחורה לא איתך באותה הדעה- אתם בבעיה.

תשקול היטב את צעדייך, לפעמים לא רק טיב המשפחה חשוב אלא מה הדומיננטיות של המשפחה על הילדים. הורים יכולים לייעץ כמובן והם עושים זאת מכוונה טובה כי הם רוצים לטובת הילד שלהם, אבל לא לבוא ולהחליט לילדים שלהם מה טוב להם ומה לא בחיי הנישואין.

קראתי את הסיפור שלך עפ כל התגובות הנילוות

סיפור עצוב בהחלט

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק אני חושבת שזה לא עניינו של אף אחד עם כמה גברים היו בנות הזוג הפוטנציאליות שלכם?

זו חוצפה אפילו לשאול את השאלה הזו...

תקראי לי חוצפן! אם אני רואה בה את זו שתיהיה אם ילדיי, באבואה בואה מעניין אותי מה היא עברה או לא עברה

מצד אחד אף גבר לא רוצה לצאת עם מישהי שהייתה שטיח לפני שהתחילו לצאת,

מצד שני כשמדובר בזוגיות עדיף להשאיר את נושא העבר בתור טאבו

כי ברגעים לא נעימים בזוגיות הכל יכול לצוף למלעה ורק להחריף את המצב. (תלוי בבנאדם אבל אני מכיר מקרוב זוג שעושים סיפורי קנאה על דברים שקרו לפניהם שלא היו קשורים אליהם בשום צורה ועוד מנפחים את זה).

פורסם
תקראי לי חוצפן! אם אני רואה בה את זו שתיהיה אם ילדיי, באבואה בואה מעניין אותי מה היא עברה או לא עברה

איזו אינדיקציה אתה מקבל מזה שתדע לצורך העניין שהבחורה היתה עם 0, 3 או 30 בחורים לפנייך?

הייתי עם בחורות עם נסיון מיני דל עד לא קיים, חלקן היו פשוט מקסימות וחלקן גרמו לי להאמין שביום שימצאו את הילדים האבודים מתימן ימצאו גם את האייקיו שלהן.

הייתי עם בחורות עשירות בנסיון מיני וגם פה אותו דבר, חלקן פשוט מקסימות וחלקן גרמו לי להאמין ששיחה עם נניח- כפכף, תיהיה יותר מעניינת מאיזושהי אינטראקציה איתן.

רק אני חושבת שזה לא עניינו של אף אחד עם כמה גברים היו בנות הזוג הפוטנציאליות שלכם?

זו חוצפה אפילו לשאול את השאלה הזו...

פה אני חולק על דעתך במידה מסויימת, אני חושב שזה לגיטימי לשאול הכל בזוגיות אבל זה צריך לבוא ממקום של פתיחות ושיתוף אמיתי ולא מתוך רצון ״לפסול״ על בסיס דעות קדומות (וגם קצת פרימיטיביות הייתי אומר).

אני מאמין שבזוגיות בריאה לא צריך להשאיר ״שלדים בארון״ וגם אין מה לברוח מהעבר שלנו או להסתיר חלקים ממנו, זה חלק מאיתנו.

ראית את הסרט Cars 2? (כן, זה המצוייר), מה שאני אוהב בסרטים האלה זה שמשלבים בהם הרבה תכנים חכמים, באחת ה״סצנות״ רוצים לעשות פחחות למטר (משאית הגרר החלודה) והוא מסרב בטענה שכל ״פגם״ שיש לו בפח זה חלק חשוב ממי שהוא.

סרט מצוייר אבל אפשר ללמוד ממנו קצת.

ידידי Nini,

שחרר ידידי, אנחנו בשנות האלפיים חבר, הטלויזיה צבעונית ודקה, התמונות המשפחתיות מוקרנות על ״מסגרת דיגיטלית״, תקלות ברכב מאבחנים על ידי מחשב ללא פתיחת מכסה מנוע (אלא אם זה VAG, פשוט מחליפים גיר ומנוע), לשירותים לוקחים אייפד במקום עיתון וגם בנות נהנות מסקס, חלקן אפילו לא מתביישות להודות בכך.

הכרתי בחורות מדהימות שכל אדם בר דעת היה אומר שהן פשוט מתוקות וילדות טובות, ילדות של בית.

אתה באמת רוצה להגיד לי שהיית ״מנתק מגע״ מבחורה כזאת רק כי גילית שהיא נהנת מסקס והיתה עם 20 גברים?

אם התשובה לכך היא כן- תנחומיי ידידי, your in a deep shit, וזה אפילו לא קשור לניסיון המיני של הבחורה הזאת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פה אני חולק על דעתך במידה מסויימת, אני חושב שזה לגיטימי לשאול הכל בזוגיות אבל זה צריך לבוא ממקום של פתיחות ושיתוף אמיתי ולא מתוך רצון ״לפסול״ על בסיס דעות קדומות (וגם קצת פרימיטיביות הייתי אומר).

אני מאמין שבזוגיות בריאה לא צריך להשאיר ״שלדים בארון״ וגם אין מה לברוח מהעבר שלנו או להסתיר חלקים ממנו, זה חלק מאיתנו.

ראית את הסרט Cars 2? (כן, זה המצוייר), מה שאני אוהב בסרטים האלה זה שמשלבים בהם הרבה תכנים חכמים, באחת ה״סצנות״ רוצים לעשות פחחות למטר (משאית הגרר החלודה) והוא מסרב בטענה שכל ״פגם״ שיש לו בפח זה חלק חשוב ממי שהוא.

אני אבהיר את כוונתי (כי מסתבר שאני לא כ"כ טובה בזה):

אין שום בעיה לדבר על זה, ראוי שבני זוג ידעו אחד על השני את הדברים האלו - כמו שאתה אומר - כאשר בסיס השיחה הוא שיתוף ופתיחות.

אני נגד השאלה הזו בשלבים ראשונים של מערכת היחסים - זו שאלה מאוד פרטית, מאוד אישית וזה לא פריט מידע שצריך לחפור ולחפש אותו בדייטים ראשונים (לדעתי).

אני חושבת שלשאול מישהי את השאלה הזו זה מאוד לא מנומס ומאוד חטטני. אם היא בוחרת לחלוק אתכם את המידע הזה - אחלה! אבל אם לא - זה גובל בין חדירה לפרטיות לבין מציצנות גרידא (לטעמי).

פורסם

סבבה, אז אנחנו על אותו גל, מבחינתי זה ״מידע״ שאני לא מרגיש (לא הרגשתי יותר נכון) צורך לשאול לגביו אבל אין לי בעיה לשוחח עליו וזה גם נותן הרגשה טובה לדעת שהבן\בת זוג לא חוששים לשתף במידע כזה, סה״כ יכול להעיד על מערכת זוגית טובה עם פתיחות.

אז תגידי, עם כמה היית?....

:wink:

בהומור כמובן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יוסי יש לזה כללים ברורים.

סטוצים נחשב.

סטוצים גרועים לא נחשב.

מציצות לא נחשב.

זין קטן לא נחשב.

התנסות לסבית לא נחשב.

אורגיה מרובת משתתפים נחשב לפי הנוסחה (מספר הגברים המשתתפים) חלקי (מספר הנשים המשתתפות).

חו"ל לא נחשב.

אילת לא נחשב. (* אלא אם כן היא גרה באילת באותה תקופה)

שאלות? :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...