Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו ספאלים.

יש למישהו ידע מה הוא המאוורר החשמלי החזק ביותר? על איזו מכונית הוא הגיע.

או מאוורר חשמלי מספיק חזק לטעמו.

מוכן לשמוע כל דעה.

תודה!

:-)

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

החזק ביותר שאני נתקלתי בו - מאוורר מקורי של מרצדס סי קלאס מהשנתונים המאוחרים, חזק ביותר שאני נתקלתי בו ועוד לא ראיתי מנוע שהוא לא הצליח לקרר כולל רכבים שנוסעים חזק בדיונות או אמריקאיות חזקות . בכל מקרה קשה יחסית להשיג כאלו מפרוק בארץ והמודול שיושב עליו מאפשר לשלוט עליו רק במהירות המירבית כ on /off .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מרק, אין לי מושג איך להגיע לזה.

אתה יותר ממוזמן לשלוח לינק.

ספידסיקרט,

קודם כל - תודה.

האם זהו אותו מאוורר בכל תת הדגמים של ה-C קלאס?

אל תשכחו,

פורסם

יאשה, כול אחד יכול לכתוב שיש לו הכי גדול וחזק :-) .

בקטלוג בקישור המצורף תוכל להתרשם מתפוקת מאווררים שונים על סמך ההספק החשמלי הנצרך של המנוע החשמלי.

בדרך כלל מאוורר שצורך הספק חשמלי גבוה יותר גם תפוקת סניקת האוויר שלו היא גדולה יותר לעומת מאוורר בעל צריכת הספק חשמלי נמוך יותר.

בעמודים 6 עד 25 תוכל לראות נתונים של מאווררים בלבד וגם של יחידות קירור (Cooling Modules).

http://www.krautli.pt/catalogos/SIEMENS%20VDO%20-%20Moto-ventiladores%20e%20Sistemas%20de%20Arrefecimento.pdf

X10-742-002-004V

— Voltage [V]: 12

— Power [W]: 450

— Equipment: With Fan/Wheel

— Diameter (Fan/Wheel) [mm]: 345

VOLKSWAGEN

TRANSPORTER Mk IV Bus (70XB, 70XC, 7DB, 7DW);

TRANSPORTER Mk IV Box (70XA);

TRANSPORTER Mk IV Flatbed / Chassis (70XD)

איזה כייף לי :)

פורסם

הנה לינק להמחשה - זהו מאוורר oem אבל מעמוד המכירה תוכל להתרשם לגבי השנתונים והמידות של המאוורר.

http://www.ebay.com/itm/331039940576?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

אגב אופציה נוספת של מאוורר חזק היא של האס 80 .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

המאוורר שאתה צריך דוחף אויר או יונק אויר ?

(בקיצור, איפה אתה מתקין אותו, בתוך תא המנוע או בין המגן הקדמי לרדיאטור ?)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מאוורר של מאזדה 626 יעיף לך את הפאה...

גם ביום החם ביותר הוא נדלק כל פעם רק לכמה שניות, והמחוג לא עובר את האמצע, והוא גם משמש כמאוורר של המזגן. (יש מאוורר נוסף למזגן שנדלק לעיתים רחוקות מאוד).

פורסם

מאוורר של וולוו הוא בעל ספיקה פסיכית. תודה על ההפניה.

אבל יש לי בעיה.

בעיה ושמה מרחב. או מרווח. או איך שלא תקראו לזה. אין מקום.

בין הרדיאטור למנוע אין הרבה מקום (איציק, אני צריך מאוורר יונק). בלשון המעטה.

היחידי שהצלחתי למצוא שיוכל להיכנס לשם, זה מאוורר של מיני קופר חדשה.

לאחר חרישת האינטרנט, לא הצלחתי למצוא את הספיקה שלו. ולפני שאני מזמין אחד, חשוב לי לראות שאני לא זורק כסף לפח.

אשמח אם מישהו יוכל למצוא את הנתון הזה. אני לא הצלחתי למצוא.

תודה.

:-)

אל תשכחו,

פורסם

MISHIMOTO?

יש להם מאווררים דקים (SLIM) למנועים עם הספקים גבוהים, ומנועים עם נפחים גדולים, יש לך מבחר מ-8 אינץ' ועד 16 אינץ' ולדעתי המחירים טובים מאוד למוצר מחברה מאוד טובה בתחום, אני מצרף לינק למאוורר 12 אינץ', אך אם תכנס לאתר תוכל לבחור אחד יותר גדול.

http://www.mishimoto.com/mishimoto-slim-line-electric-radiator-fan-12.html

דוגמה קטנה, לשים לב בתמונה המאוורר יושב על רדיאטור מוגדל ועדיין לא מגיע לגובה של המקורי עם הרדיאטור הקטן.

mishimoto3.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה במעבר ממאורר אלקטרומגנטי למאורר חשמלי (בפיז'ו 505), עם מרווח של 3 ס"מ בין ציר משאבת המים והרדיאטור. אחרי חיתוך הציר נוספו עוד כ-3 ס"מ, ומאורר של מאזדה 626 הצליח להשתחל פנימה יופי אחרי חיתוך קל של כונס האויר.

22.jpg

33.jpg

44.jpg

55.jpg

66.jpg

77.jpg

88.jpg

פורסם

יונק זה כבר התחלה טובה, רק תשתדל למצוא משהו שיש לו כונס.

שים לב לתמונות שהעלה מטריקס, המאוורר המקורי מכיל כונס אויר ואילו המאוורר המשופר עם הרדיאטור העבה לא מכיל כזה. מבחינה מספרית מדובר באיבוד יכולת קירור של כ 10-20 אחוז בגלל שכל פינות הרדיאטור לא נהנות כלל מאויר זורם של המאוורר. זאת אחת הסיבות שמכוניות עם מאוורר יונק וכונס אויר נהנות מקירור יעיל יותר ולעיתים זה בא לידי ביטוי גם ביכולת מיזוג אויר יעילה יותר.

אם נחזור לדוגמא שמטריקס העלה, הכי טוב זה לקחת את הרדיאטור העבה והמאוורר המקורי,עם הכונס, ולשלב בינהם.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...