Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה בהיסטוריה שבתואר זוכה מכונית שאיננה יפנית.

"ואתם זוכרים נכון - הגולף זכתה השנה גם בתואר מכונית השנה באירופה, ובתואר מכונית השנה העולמית, תארים שעיקרם כבוד ויוקרה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4458784,00.html

"אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר"

פורסם

על פי הביקורות מדובר ברכב מצויין לכל הדעות.

אלא שאצלנו הוא נמכר בגירסא מיושנת וערומה ועל כן הלקוח הישראלי לא יבין אף פעם על מה כל המהומה.

אולי כשיהיה פה יבוא נורמלי נגיד שגם אצלנו היא רכב השנה. או רכב.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כשהייתי ביפן אכן הגולף היה הרכב שאיננו יפני הכי נפוץ, ובטלויזיה היו המון פרסומות של הדור החדש.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

כי הם יודעים שאתה עדיין תקנה :sissies:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מרגיז לגמרי

כשאני מגיע לאירופה מעצבן לראות שהגרסאות הבסיסיות של הגולף מאובזרות בנדיבות יחסית לישראל

הגולף כשהיא מאובזרת מציגה יחס עלות-תועלת מהגבוהות שבקבוצה, אלא שבצ'מפיון חושבים שאפשר להסתמך על תהילת העבר מאז גולף MK4 שהייתה מאובזרת בהידור יחסית לשאר המשפחתיות, כך שאפשר להוריד את האבזור ועדיין לגבות מחיר פרימיום...

פורסם

אני ממש לא מבין מה עשיתם מהגולף מפלצת ולכן גם התגובה הראשונה שלי.

ברמות האבזור שהם לא "עירום צ'מפיון" ובגיר ידני היא מאובזרת באופן מכובד מאוד ולא מתקלקלת בגלל הDSG, שרוב הבעיות המוקדמות של הרכבים בארץ הם בגללו.

לא פלא שהיא מקבלת כל כך הרבה מחמאות. בארץ לא הייתי נותן לה את מכונית השנה, בחול המצב שונה מאוד.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

גולף מאובזרת עם מנוע 1.4 טורבו היא רכב מצוין ביחס למאזדה 3 האצ'בק ואוריס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...