Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, לא מהפשוטות- אחת עבה, שיכולה גם להיגרר קצת על הרצפה כשמשחקים סטנגה עם החבילה בדרך למטוס בלי להינזק.

מקופלת ומודבקת למניעת כניסת מים.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

סוף סוף התקבל עדכון במעקב חבילות, רק שעשיתי טעות פטאלית והזמנתי לכתובת ישנה (שכחתי לשנות).

מה שכן כתוב לי כתובת של סניף דואר שבכלל לא קרוב לכתובת ששכחתי לשנות. יעני בעיר אחרת בכלל.

--12-16-2025_09_17_PM.thumb.png.8811b31aebe9f3b519a9688f67492cec.png

האם אני אצטרך לטייל אחר החבילה?

זה סתם קטע של נוחות לקבל את החבילה בכתובת הנוכחית, במקום להטריח מישהו שיביא במקומי את החבילה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בצילום המסך הפריט טרם יצא ממרכז המיון הארצי, אין רמז ליעד.

האם יש לך ״עקוב אחרי״ פעיל מהכתובת הישנה לחדשה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

האם יש לך ״עקוב אחרי״ פעיל מהכתובת הישנה לחדשה?

זו סתם טרוניה שלי על הסיטואציה שקרתה לי. הפתרון הוא לזכור לשנות את הכתובת באיביי כשצריך 😊😊

לפני 6 דקות, sperial כתב:

אין רמז ליעד.

לכן ציינתי בכתב נוסף שיש כתובת של סניף אחר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם (נערך)

כל עוד לא יצא ממרכז המיון יש לך סיכוי סביר להצליח לשנות ייעוד. כרגע טובעים שם בחבילות בעקבות בלאק פריידיי.

רק טלפונית, אני חושש.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

רק טלפונית, אני חושש.

להתקשר אליהם? אין לי כבר אופציה לשנות, ניסיתי לשנות את הייעוד אבל לא יכולתי כי כנראה המוכר לא רשם את הטלפון שלי.

סתם מוציא קיטור, אין מה לחפור יותר מדי (: כל עוד זה עבר מכס ובדרך, הכל טוב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
בתאריך 11.12.2025 בשעה 12:34, hans כתב:

אתה הקמצן... פעם הבאה תשלם לשירות שכן מספק מעקב. אה? מה? זה עולה יותר מ-40 דולר? אין ארוחות חינם.

ספציפית בנוגע להזמנות שנערכו בנובמבר - הכול תקוע עכשיו, גם בחו"ל וגם בארץ.

לא תהיה פעם הבאה כי באורח פלא המוצר לא במלאי (מעניין למה) בחנות שלו באמזון גרמניה

יותר מזה אין ייבוא לארץ ממזמן (בכל זאת מוצר ישן,מהקורונה לדעתי),ובכל אירופה מרבית האתרים (גם שאר אמזון האירופאים וגם עצמאיים) לא שולחים לארץ (לשלוח דרך צד ג' יעלה יותר יקר מהבובה)

בדרך כלל יש אופציה בתשלום בסל לאקספרס,הפעם  לא היה כי זה מוכר שרק מוכר באמזון,לא משתמש בשירותיהם והכל דרכו,כמובן שלא מצוין שאין מעקב,אלא רק מחיר פריט פלוס משלוח.

שורה תחתונה פעם הבאה שרוצים משהו (בטח בשביל מישהו אחר),קודם כל תזמין,מקסימום תחזיר\תמכור ביד 2\תאגור בבית\תמסור...

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חדשות טובות, החבילה הגיעה ליעדה, מחר אני שולח מישהו לאסוף אותה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

יש כאן עוד מישהו שהזמין מספר דברים בנובמבר ולפחות אחד לא הגיע? הכוונה שאין עדכון במעקב כבר שבועיים, וזה הגיע לארץ, והשני בעיר אחרת ולא זז משם כבר 9 ימים?

כל מה שהיה חשוב הגיע, שזה טוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

זהו, נגמר לי המזל, אחרי שנים של חבילות ליד הבית, דואר ישראל דחף לי את החבילה מעלי לבית צפפא

למרות שניתבתי אותה כמו שצריך למכולת, כמו ילד טוב בזמן...

חבילה אחרת נותבה גם כן אבל דחפו אותה לסניף דואר (כנראה בגלל הגודל).

מגיע ביום שישי מסודר עם תור מוזמן מראש - נפל המחשב (כנראה טיפטף עליו גשם) - סניף סגור, לך תחפש / תמות.

נו שוין. ״תגיד תודה שהגיע״. :-)

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מבאס 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אותי שלחו לסניף של זול סטוק, רק שבהפתעה, שונו שעות השירות באשנב שהוקצה לכך בחנות . ימים א-ה 11-15 יום שישי סגור.

לפני כן עבדו בכל שעות פתיחת החנות.

• מצחיק 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

נראה לי שאתה זוכה בתחרות "השעות הכי מטומטמות לאיסוף חבילה". אל תשכח לדרג כוכב אחד לכשתאסוף.

• מצחיק 1

פורסם
בתאריך 11.1.2026 בשעה 20:05, zaf כתב:

רק שבהפתעה, שונו שעות השירות באשנב שהוקצה לכך בחנות . ימים א-ה 11-15 יום שישי סגור.

כשהתחילה הקורונה, והחבילות הוסטו מהסניף דואר שנמצא במרחק הליכה של 3 דקות מביתי לאיזה חור באמצע העיר, בהתחלה הכל היה בסדר, היו יומיים שבהם הסניף פתוח בשעות שבהן יכלתי להגיע. 

ואז שינו בהפתעה את השעות למשהו מאד דומה למה שכתבת, 11-15... 

לפני 12 שעות, hans כתב:

נראה לי שאתה זוכה בתחרות "השעות הכי מטומטמות לאיסוף חבילה". 

אני הייתי פה קודם. אני "מאושר" להעביר את הגביע לזוכה החדש. 

אשלח לו אותו בדואר.

תזכיר לי כשתקבל אותו בעוד 3.5 שנים בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 17 שעות, hans כתב:

נראה לי שאתה זוכה בתחרות "השעות הכי מטומטמות לאיסוף חבילה". אל תשכח לדרג כוכב אחד לכשתאסוף.

אני אולי חובב אקסטרים אבל לא מטומטם. לא מדרגים שלילי משהו שנמצא בכפר סמוך. אזור התעשיה הזה גובל בבית הקברות העירוני 😜😱

• מצחיק 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

חבילה שהזמנתי בבלאק פריידי מאמריקה, תקועה בסטטוס הזה מה16/12:

מיועד להישלח אליך / תבל , - משלוח בסניף/ איסוף

דואר ישראל כמובן טוען שהחבילה בכלל לא נקלטה בארץ!

יש למישהו מושג איפה החבילה ומה זה תבל? חודשיים כבר מחכה לחבילה.

עריכה אחרונה על ידי FlicK

• תוכן חדש...