Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם החתולים לא משתמשים בבלותות' אתה יכול וצריך להישען לאחור (אני מקווה שיש לך משענת) ולשתות כוס תה ברגוע.

לאחרונה דווקא הזמנתי *מלא* אלקטרוניקה מדוד עלי - אבל כזאת טיפשה שלא משדרת כלום אלא מתחברת בכבלים. מגיע בטיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 59 דקות, ברווז כתב:

מחכה לחבילה מעלי- סה"כ 2 עכברי צעצוע לחתולים. 

יצאה בעיכוב מסין, נו שויין. עלי שלחו קופון כלשהו כפיצוי, ללא שום פעולה מצידי- לא מתווכח, נתנו מרצונם החופשי, מקבל ואומר תודה. 

החבילה יצאה מהמכס בארץ והועברה לשליח ביום רביעי, 29/1. 

לקח לחבילה פחות זמן לטייל מסין ארצה, מאשר בתוך הארץ. 

אני עדיין מחכה לסמס עדכון סטאטוס שניתן לאסוף (אין לי מושג מאיזה חור זה יהיה הפעם). 

פשוט מאוד - בחור של העכברים.

תראה, כשאני מקבל אפשרויות בחירה יש ברשימה אזה 30 נקודות בחיפה. אני בוחר את הסופר השכוניתי  בידיעה שזה המקום האחד  שאליו החבילה לא תגיע.

• מצחיק 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 20 דקות, sperial כתב:

כשאני מקבל אפשרויות בחירה 

זה מה שיפה פה, אפילו זה לא קיבלתי הפעם  :LOL:

כל מה שקיבלתי עד עכשיו היה מסרון ב-26 שהמשלוח צפוי להגיע לארץ. 

ולמזלי אין שם בלוטות' (כן יש בטריה, מזל שזה לא נחשב).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מעניין מה יקרה או כבר קורה עם משלוחי אמזון שנשלחים עם הדאר.

משלוח שהזמנתי ביום חמישי בבוקר, שכבר נחת בארץ והגיע למרכז המיון (האמת שממש ממש הופתעתי) לא נרמז שיש עלויות טיפול (משלוח חינם מעל 50 דולר) מעבר למחיר המוצרים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עם אמאזון שום דבר. 
אם מבקשים שקל  , אני מפנה אותם לאמאזון , (קרה לי פעמיים , בעשרות אם לא מאות הזמנות משם) 
במקביל מנסה לפנות לשירות הלקוחות של אמאזון.

הם לרוב מתיישרים ולא גובים כלום. 
אם עדיין יתעקשו, פשוט נוטש את החבילה , מבקש זיכוי מאמאזון ומזמין מחדש. 

כמובן כל האמור לעיל מתכוון כאשר השולח הוא אמאזון , ולא נשלח על ידי צד שלישי. שאז האחריות על המיסים והעמלות הן עליך. ובמקרה כזה , כל חברת שילוח תשמח לתת לך גם את האלמנט. 

• אהבתי 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אגב, האמת חששתי מביורוקרטיה מיותרת במשלוח האחרון זה שכבר קיבלתי הודעה עליו שהשליח ימסור לי מחר 😊 כי מדובר במוצר לרכב - בסורק לרכב. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 2.2.2025 בשעה 12:47, yuvk כתב:

תתכוננו לשלם יותר. הרבה יותר.

על חבילה שלצערי כוללת 2 דונגלים WIFI בדולר, שזהים להם קיבלתי בלי צורך באישור משרד התקשורת, נסחטתי על ידי הדואר.

את המסמכים סיפקתי עוד כשהחבילה היתה בדרכה לארץ, והחבילה הגיעה לנק' הדואר ביחד עם עוד 2 חבילות שהוזמנו באותו יום, ולכן

סעיף האחסנה הוא *שקרי*. לצערי בגלל מוצרים אחרים באותה חבילה לא כדאי לי לנטוש אותה.
image.png.38b9f3c6d6cbf4fe44367cfc54ac2ea0.png

פרנציפ... מטריד אותם.

משלם ואח"כ מבקש הסברים זיכוי

פשוט לא לוותר להם על שקל

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אני נלחם בדואר במסלול אחר ובנושא אחר. אעדכן כשיהיו תוצאות.

פה, במקרה הטוב, יחזירו לי את ה 23 ש"ח, אבל ימשיכו לגנוב אותו מאחרים. במדינה נתנה לזכיין את הזכות לחלוב אותנו, ו"מילגם" מתמחה בזה.

מה שמוזר פה הוא שהפעם, למרות שמדובר בחבילה מעליאקספרס עם פירוט אלקטרוני של התכולה, אשכרה החבילה נפתחה לבדיקה (ונסגרה חזרה ברשלנות). מטומטמים!

את הלקח למדתי. הבעייה שאני רואה פה זה שהדואר עכשיו גובה תשלום על פריטים שפטורים מאישורים (משרד התחבורה/תקשורת). לא ברור מתי הפריט

ידרש לתשלום (בעד הפטור) ומתי לא. למשל, בחבילה מקבילה הגיעו אזניות BT. האם זה לא ציוד "אלחוט"? מי שיזמין מגבים בשקל - זה לא חלפי רכב?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
לפני שעה, yuvk כתב:

הבעייה שאני רואה פה זה שהדואר עכשיו גובה תשלום על פריטים שפטורים מאישורים (משרד התחבורה/תקשורת). לא ברור מתי הפריט

ידרש לתשלום (בעד הפטור) ומתי לא. למשל, בחבילה מקבילה הגיעו אזניות BT. האם זה לא ציוד "אלחוט"? מי שיזמין מגבים בשקל - זה לא חלפי רכב?

צריך לעדכן את ההגדרות במכס. זה לפתחו של המחוקק

• אהבתי 1
פורסם

לא, אין קשר להגדרות במכס. ההגדרות של המכס קובעות מה דורש אישור, מה דורש תשלום וכו'. הדואר יכול להחליט בעצמו שהוא מפנה הכל להחלטת משרד התקשורת/תחבורה.

משרד התקשורת כבר מזמן קבע רשימה של מוצרים שלא צריכים אישור - זה לא מפריע לדואר להעביר אותם ל"בדיקה" ולגבות עליהם בקשיש.

פורסם

עדכון מעניין :

image.thumb.png.53a4f731c7ed4c820bae767b554d636f.png

פורסם

נו, ו? 

גם קודם היה אפשר לייבא את המוצרים האלו. לא יודע לגבי הצורך במשרד התקשורת עבורם.

רק שהבעייה היא שהדואר ינסה לגבות כסף, מהאוויר, שלא מגיע לו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יבאתי 3 פעמים פעמון אלחוטי לדלת ולא נדרשתי לאישור. להבדיל מהדונגלים ל WIFI שבעבר היו מעוכבים לבדיקה ואז משוחררים (בלי שום פעולה מצידי), הפעמונים אפילו לא עוכבו.

פורסם

לאף אחד לא אכפת מיוקר המחיה פה.

המצב פשוט הזוי כמה יקר פה

הסרת חסמי יבוא, עידוד תחרות... לא בממשל הזה

ואת המעט שיש ולא הולך לביטחון מבזבזים על מינוי מקורבים, משרדי ממשלה מיותרים והשקעה באוכלוסיות שכל קשר בינם לתרומה למדינה הוא מקרי.

עצוב

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הדואר אשכרה מחפש תיאור לשירות - באות ח'.  אני יודע את התשובה: ח' בהתחלה וא' בסוף, 3 אותיות.

image.thumb.png.efa2d658ec082801a5e2d28184fe0c56.png

עריכה אחרונה על ידי yuvk
  • מצחיק 5
  • תוכן חדש...