Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מנפלאות דואר ישראל המושלם,

משלוח מדיל אקסטרים נקנה בדיוק לפני חודש ועד עכשיו לא הגיע.

לשם השוואה, ברוב המקרים מוצרים שאני קונה מדיל אקסטרים מגיעים הרבה יותר מהר, או לפחות הרבה יותר מהר מאיביי.

עלאק מכריזים על רפורמות.

פורסם (נערך)

טוב, היום הגיע SMS לקחת איזה פריט מהדואר, אממה - בסניף אחר !

אמרתי לעצמי: או שזו טעות, או שאולי מתכוונים להוריד את העומס על "סניף הבית" שלי (בעידן בו מחלקים חבילות דואר באיטליזים במספרות ובפיצוציות ותחת כל עץ רענן / שדה - הכל אפשרי). בכל מקרה - יהיה מעניין.

מגיע, לוקח מספר וממתין בתור.

שלוש פרינססות עובדות (זה סניף שפתוח יומיים בשבוע עד שעה 20:00 - שזה אחלה. השעה היתה 18:20 לערך). לפניי עוד שניים. סיים מקבל השרות הנוכחי - לא קוראות לאף אחד (בינתיים ובהמשך - מגיעים עוד 5-6 אנשים). מי ששאל מה קורה - נענה בזה ש"יש איזושהי פעילות שרק אחריה תקבלו שרות ושהיא תארך רק כמה דקות. דקות ספורות, נו..? תמתינו... ! ".

ממתינים.

אחרי 20 דקות לפחות (והבן שלי שאיתי כבר עם גרדת מתקדמת יען כי הדור הצעיר גם הוא אינו יודע [מלידה] להמתין בתורים), מחליטות לקרוא דווקא למי שצריך לקבל דואר / חבילות (ולא לבחור שלפניי שצריך לשלם איזשהו חשבון) - שזה אני.

למה ?

ככה (לא נראה לי הוגן, אבל מחאותיו של הבחור שלפניי נדחו נמרצות והוא הצטווה להמשיך ולהמתין). זכיתי מההפקר, אבל איני אוהב את זה, יען כי לא הייתי רוצה להיות במקומו.

דואר ישראל, מאו-מאו 2016.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

קטע הזוי שקרה לי השבוע:

בדרך כלל אני מקבל את הדואר בסוכנות במרכז חורב. שתי פקידות בבוקר, שתיים אחה"צ. מכשיר להואתת פתקים. אני מזמין תור מראש ונדיר שאני ממתין יותר מ-5 דקות. כמובן - הקהל של אחוזה, צעירים שקונים ברשת, פה ושם מישהו מבית אבות שמשלם חשבונות חשמל ומים ופיליפיניות שמעבירות כסף למשפחה.

ביום שישי אחד הבנים קיבל SMS: חבילה מס YY משהו ממתינה לך בסניף הדואר בנווה דוד. מה לנו ולנווה דוד? לא יודע, חו ממה שמדובר בשטח שיפוט חיפה. ירד לסניף - היה סגור. ביום ראשון בבוקר נסע לשם שוב לפני הלימודים. אין אפשרותלהזמין תור מראש. המתין שם אין סוף. הוואטסאפ שהפיץ אחרי 20 דקות המתנה "עכשיו אני מבין מה זה אנשים שמשלמים חשבונות בדואר".

לפחות החבילה הבאה הגיעה אתמול לחורב. המתנתי בתור 2 דקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פריט קטן נשלח מארה"ב ב-3 למאי, סטטוס לא עודכן מאז. היש תקווה? להגיע לסניף הדואר ולברר?

הסטטוס התעדכן באתר שלהם? או שנשאר אותו הדבר?

שים לב שלפעמים מופיע בסטטוס "הפריט נשלח מ_______ בתאריך _______ (מס' מדף XXX)"

בכזה סטטוס ניגשתי לסוכנות ופשוט הראיתי לו את זה והוא הביא לי את החבילה.

פורסם

אישית הייתי ממתין, היות והחבילה נשלחה רק ב3/5, כלומר לפני כשבועיים מארה"ב.

אמנם לא נתקלתי בזמן משלוח כזה ארוך מארה"ב, אך עקב העומס של החבילות

בבית המיון בת"א ייתכן כי החבילה תגיע לסניף תוך כמה ימים.

אופציה נוספת היא שהחבילה נתקעה במכס, האם מדובר במוצר שעלול להיתקע במכס מאיזשהן סיבות?

פורסם

הזמנתי פריט ממוכר סיני שחביב עליי.

בטעות לא שיניתי את הכתובת באיביי, ושלחתי לכתובתי בשיפיטו (נוואדה), ולא בארץ.

הגיע (לשם) בתוך 3 ימים! אפשר רק לקנא. חבילה מת"א לחיפה פה לוקחת שבוע.

:turn-l:
פורסם

נהג מתחיל, לפני כחודש הזמנתי איזו שטות בסין, ולאחר 30 יום או משהו כזה, פתחתי קריאת "אנא הושיעו" באיביי.

הספק מייד יצר קשר והציע לי לשלוח שוב. אני עקב הכרותי 'את הסחורה בארץ', אמרתי לו שאני מוכן לחכות עוד שבוע ולראות מה קורה, ואז כבר נדיין.

לאחר 6 ימים הפריט הגיע, כלומר 5 שבועות...

אני מציע לך גם לעשות זאת.

פורסם
נהג מתחיל, לפני כחודש הזמנתי איזו שטות בסין, ולאחר 30 יום או משהו כזה, פתחתי קריאת "אנא הושיעו" באיביי.

הספק מייד יצר קשר והציע לי לשלוח שוב. אני עקב הכרותי 'את הסחורה בארץ', אמרתי לו שאני מוכן לחכות עוד שבוע ולראות מה קורה, ואז כבר נדיין.

לאחר 6 ימים הפריט הגיע, כלומר 5 שבועות...

אני מציע לך גם לעשות זאת.

מסין זמן השילוח הזה הגיוני מאוד, מארה"ב מנסיוני חבילות מגיעות תמיד תוך פרק זמן של שבועיים-שלושה גג.

לא נתקלתי בחבילות שהזמנתי (ביצעתי עשרות אם לא מאות הזמנות מארה"ב) שלקח להם להגיע פרק זמן ארוך יותר מזה.

פורסם

בפעם השניה שזה קורה לי, הזמנתי משהו מחו"ל, מחכה חודשיים (לא כזה קריטי לי), שאלתי את עצמי מה קורה?

בדקתי את מספר המעקב באתר של דואר ישראל ורשום לי שנשלחה אלי פתקית לאסוף את החבילה פעמיים ולא הגעתי ולכן הדואר חזר לארץ מוצאו. מן הסתם, זה שקר\שיטת מצליח של דואר ישראל כי אני כמעט כל יום אוסף דואר ושם לב היטב לכל חבילה וכל פתקית. אם הקפקאות הזו לא מספיקה לכם, הלכתי לסניף הדואר, שאלתי על החבילה ואמרתי להם מה קרה, הם אמרו שאין מה לעשות והחבילה כבר לא אצלם, התעקשתי שיבדקו והפלא ופלא, החבילה שם.

קומדיית טעויות של קומבינטורים מסריחים ועצלנים. יש לי עוד 3 חבילות שאני מחכה להן כבר חודשיים רק שהן ללא מספר מעקב כך שכנראה יש כבר איזה שליח דואר שנהנה מהן...

פורסם

לי היה לאחרונה שיא במהירות קבלת חבילה מ NEXT. תוך 4 ימים הודעה שהחבילה בסניף.

אבל בעודי ממתין בתור, עומד באשנב לידי בחור, בסניף בעיר ר"ג, בקשר לחבילה שלפי מספר המעקב

שלה היא נמסרה ליעדה בסניף מעלה אדומים(ליד ירושלים). הבחור מסתכל על כל החבילות שעומדות

על המדפים, אומר לה, תנסי רגע, תבדקי את החבילה ההיא... ואללה, זו החבילה! וזה סניף שהוא

באמת מסודר ומאורגן, שגם עושים מאמץ לעזור במקרים כאלה, ולא מחפפים אותך כמו סניפים אחרים,

אבל זה מה שהופיע להם במחשב.

פורסם
קיבלתי היום פריט שהזמנתי באיביי בתאריך 12 באפריל.

יש עוד פריט שהזמנתי ב 12 באפריל שעדיין לא הגיע ואחד ב 16 באפריל.

ממתין גם למספר חבילות מ 17 באפריל.

הפריטים שעדיין לא הגיעו, גם הם מאיביי?

• תוכן חדש...