Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

inlet silicone

tom-gti
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

ברצוני לפנק את כלתי(gti golf 03) בצנרת אינלט,לצערי המחירים קצת הזויים,ברצוני לקבל הצעות

לחברות וחוות דעת. רציתי גם לקבל חוות דעת על חברת AUTOBAHN88 בעניין הנ"ל.

תודה רבה:-)

HEEL-TOE ונפגש בסיבוב :twisted:

פורסם

תן לי לנחש , המחיר ההזוי שהציעו לך הוא בסביבות 1500-2000 ש''ח ? 8)

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
אינלט אמור לעלות בין 600 ל-800. התקנה אם יש לך ידיים אז אפשר לבד. אני התקנתי את שלי לבד.

אני מודה לכם מאוד על המידע-אכן הציעו לי מחירים של 1000 ש"ח ומעלה,דעתי שזה קצת הזוי כאשר אפשר להזמין מאיביי את הצינור הנ"ל מהחברה אוטובן88 ב-300 ש"ח.

משתלם?

דרך אגב-יש באיביי עוד חברות של אינלטים במחירים שונים במי לבחור? מה הכי כדאי?

פורסם

אם היית פותח את הנושא לפני שבוע וחצי היית יכול לקנות ממני אינלט איכותי של apr. כרגע זה לא רלוונטי.. חבל. אין כמעט הבדל בין החברות השונות. שכבה יותר לפה, שכבה פחות לשם. תזמין ב-300 ותקווה שזה לא יתקע במכס או משהו. רק תבדוק שזה מתאים באמת לרכב שלך לפי הקוד מנוע. שלא תתבאס. חוץ מהחברה הזאת יש לך גם את פורג' אבל זה יותר לכיוון ה-600 ש"ח. אם אתה מאזור המרכז ותרצה להתקין שזה יגיע לך אני מוכן לעזור.

פורסם
אם היית פותח את הנושא לפני שבוע וחצי היית יכול לקנות ממני אינלט איכותי של apr. כרגע זה לא רלוונטי.. חבל. אין כמעט הבדל בין החברות השונות. שכבה יותר לפה, שכבה פחות לשם. תזמין ב-300 ותקווה שזה לא יתקע במכס או משהו. רק תבדוק שזה מתאים באמת לרכב שלך לפי הקוד מנוע. שלא תתבאס. חוץ מהחברה הזאת יש לך גם את פורג' אבל זה יותר לכיוון ה-600 ש"ח. אם אתה מאזור המרכז ותרצה להתקין שזה יגיע לך אני מוכן לעזור.

אלוף עולם אתה,אני אלך על האוטובן88 בהזמנה מאיביי,אני מודה לך על העזרה ועל המידע:mm_yeah:

ואני מאזור הצפון אז תודה בכל אופן, בהמשך אני אעדכן מה קורה עם החלק.:-D

• תוכן חדש...