Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקמארו נכשלה בטסט על חופש בתפוחיי ההגה,ואני מעוניין להזמין מאיביי את כל חלקיי המתלה הקידמי ,האם צריך להמציא אישור ממשרד התחבורה טרם הרכישה?

האם בכלל אפשר להכניס לארץ חלקים כאלה חדשים?לא יהיה בעיות במכס?

תודה רבה מראש למסייעים והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.

בברכה,

יוסי

פורסם
הקמארו נכשלה בטסט על חופש בתפוחיי ההגה,ואני מעוניין להזמין מאיביי את כל חלקיי המתלה הקידמי ,האם צריך להמציא אישור ממשרד התחבורה טרם הרכישה?

האם בכלל אפשר להכניס לארץ חלקים כאלה חדשים?לא יהיה בעיות במכס?

תודה רבה מראש למסייעים והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.

בברכה,

יוסי

אפשר, בד"כ צריך אישור משרד התחבורה, בחצי מהמקרים זה מגיע עד הבית בלי שום בעיה.

במקרה וצריך אישור, יש שני סיבוכים... האחד הוא שצריך אישור מוסך מורשה, השני הוא שלעיתים מבקשים לראות את התקן מוטבע על החלק או במדבקה/קופסא של החלק. ברוב המקרים אין שום דבר שכתוב חוץ מתיאור החלק ולמה זה מתאים וזה יכול לעורר בעיות... לך תסביר למשרד התחבורה שעל החלק הזה לא מוטבע תקן ולראיה (והוכחתי להם את זה בעבר בוויכוח שהיה לי בדיוק על ייבוא החלק הזה) שבארץ בשום חנות חלפים שבה קונים חלק כזה, לא מוטבע שום תקן ושום דבר על החלק עצמו - fact.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אם תלך על יבוא, אל תשתמש בחברת שילוח כמו FedEx, UPS או משהו בסגנון.

איתם בהכרח זה עובר בדיקות על מנת לעקוץ אותך שעמילות מכס וכל מיני שורות במחשב.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

תתפלא אבל זה מה שהיו עושים פעם, ההסבר שאני קיבלתי הוא פתיחה של התפוח ומילוי של הבסיס שלו מחדש לביטול המשחק/חופש שלו.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אפשר, בד"כ צריך אישור משרד התחבורה, בחצי מהמקרים זה מגיע עד הבית בלי שום בעיה.

במקרה וצריך אישור, יש שני סיבוכים... האחד הוא שצריך אישור מוסך מורשה, השני הוא שלעיתים מבקשים לראות את התקן מוטבע על החלק או במדבקה/קופסא של החלק. ברוב המקרים אין שום דבר שכתוב חוץ מתיאור החלק ולמה זה מתאים וזה יכול לעורר בעיות... לך תסביר למשרד התחבורה שעל החלק הזה לא מוטבע תקן ולראיה (והוכחתי להם את זה בעבר בוויכוח שהיה לי בדיוק על ייבוא החלק הזה) שבארץ בשום חנות חלפים שבה קונים חלק כזה, לא מוטבע שום תקן ושום דבר על החלק עצמו - fact.

ליאור.

ליאור,מה בדיוק הפרוצדורה שעליי לעבור ע"מ לקבל/להמציא אישור ממשרד התחבורה כדיי לייבא את כל הקיט מתלה קדמי?

פורסם
פותחים עם דיסק חורטים אקולון וסגרים עם ריתוך

לא מומלץ לרתך בסמוך לאוקולון מה גם שאין שליטה על הלחץ על הכדור היות והתפוח התקצר כתוצאה מהחיתוך.

בעבודה מקצועית חותכים את התפוח בקצה העליון, מוציאים את הפנים, מרתכים תותבת (גליל מתכת) למקום החיתוך, מכניסים את המכלולים הפנימיים שחודשו או הוחלפו, שמים דסקית מתכת מעליהם וסוגרים עם פרס את קצה התותבת על הדסקית. הסגירה היא מבוקרת ועל קר.

בעבר התפוחים היו עם פטמת גירוז במרכז דסקית זו אבל היום המגמה היא לחד פעמיות .

בברכה אריק

פורסם
במקרה הגרוע ביותר תשפץ אצל מאירמן ב250 ש"ח לצד עם אחריות ל5 שנים

למה לשלם בארץ 250 ש"ח לשיפוץ של חלק ישן, כשבמחיר הזה אפשר בד"כ לקנות שניים חדשים בחו"ל? :lol:

הזמנתי עכשיו זוג ללוטוס, כ-160 ש"ח כולל משלוח. את אישור משרד התחבורה שלחתי מבעוד מועד למשרד התחבורה, כך שעד שהחלק יגיע האישור יגיע גם כן.

ליאור,מה בדיוק הפרוצדורה שעליי לעבור ע"מ לקבל/להמציא אישור ממשרד התחבורה כדיי לייבא את כל הקיט מתלה קדמי?

אם כבר קנית, לשלוח אליהם חשבונית קניה של החלק, עם אישור מוסך מורשה (כלשהו, העיקר שיהיה מורשה) שהחלק אכן תואם לרכב. לבקשה אתה מצרף צילום ת"ז, צילום רישיון רכב ואת הבקשה.

או טרם קנית, לפעמים שווה לבדוק אם אין בעיה כלשהי ואפשר לשלוח אליהם שאילתה (לשלוח למעשה בקשה, רק שבמקום חשבונית אתה שולח דף פירוט מוצר מהאתר/חנות) ושאלה האם ישנה מגבלה כלשהי לייבא את החלק (גם כאן, צריך אישור מוסך מורשה שהחלק מתאים) ואם הכל בסדר, אתה מגיש בקשה מסודרת :)

בהצלחה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור,האם גם בייבוא רדיאטור יהיה עליי להמציא אישור כלשהו ממשרד התחבורה?

האם פריט גדול/כבד (רדיאטור)מגיע ישירות עד לסניף הדואר הקרוב לבית או שיש לאסוף אותו ממקום אחר(בית המכס)?

פורסם

האם פריט גדול/כבד (רדיאטור)מגיע ישירות עד לסניף הדואר הקרוב לבית או שיש לאסוף אותו ממקום אחר(בית המכס)?

אם אני לא טועה, רדיאטור מופיע ברשימה של תקנון שחרור מהיר. כלומר אתה מזמין ולא צריך אישור רשמי. פקח משרד התחבורה בודק את זה בעצמו עוד כשהחבילה במכס וחותם שזה אושר.

בדיוק קיבלתי 3 תושבות מנוע ככה והחבילה הגיעה לסניף הדואר שלי עם חותמת אחרי בערך שבועיים, שבועיים וחצי.

http://www.iherb.com?rcode=EGE170

$5-$10 הנחה על ההזמנה הראשונה. $4 עלות משלוח בלבד לישראל לחבילות עד 1.814 ק"ג!

פורסם

לדעתי (אני לא בטוח)שעל ייבוא רדיאטור אין צורך באישורים למיניהם ממשרד התחבורה אך בשל גודלו הפיזי ומשקלו יכול להיות ותאלץ לשחררו מבית המכס בת"א ולא מסניף הדואר הקרוב לביתך(כפי שנהוג בהזמנת פריטים קטנים).

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...