Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו ביצע בעבר פרוייקט כזה ויכול לתת טיפים ורעיונות לסטאפ או שאני הולך להיות הראשון ?

בכל אופן, התכנון שלי הוא להרכיב מערכת מתחת לכסא בתא של הקסדה, ולהרכיב זוג רמקולים 5.25 ב"תא כפפות", בנתיים, אני כבר 3 ימים מתכנן, ומתעצל להוציא את הציוד מהארון, אבל נראה לי שמחר יהיה התחלה לפרוייקט, אחרי הכל, צריכים לפרק את רוב הפלסטיקים של האופנוע למען הפרוייקט...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קיקר עשה משהו מדהים ממה שהבנתי

ועוד אחד שאני לא זוכר מי זה

אז תיהיה בטוח שיש פה לפחות 2 אנשים שעשו כבר משהו טוב אם זה

( אולי יותר אבל אני אישית לא מכיר)

פורסם

הקטנוע הישן שלי כבר לא קיים-הוא שייך לסוכנות יאמהה,עכשיו אני נוסע על זה ואני לא צריך מערכת...אבל בכל אופן ננסה לעזור לך....איזה קטנוע יש לך ומה אתה מחפש לשים שם?

עופר

t-max.jpg

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

חתיכת אופנוע הטימאקס :)

תהנה...

בכולפן, לי יש כרגע דיוק 98, אני מתכנן לשים לו 2 רמקולים 5.25 מקדימה בתא כפפות, ומערכת פיוניר מתחת למושב, מבחינת מיקום, הכל מסתדר פיקס...

צריכים לארגן תושבת (נשלפת, אני לא מתכוון להשאיר את המערכת באופנוע), למערכת, ולחשוב אם אני מתקין את הרמקולים בדופן הנפתחת של התא ועושה חורים, או שאני מרכיב אותם בתוך התא עצמו ופותח אותו כל פעם.

מקווה שתתן לי עצות מהר כי אני יוצא עוד מעט להתחיל במלאכה :)

תודה ויום טוב.

פורסם

הנה תמונות של תהליך ההתקנה, מחר יהיו תמונות של האופנוע לאחר ההתקנה עם המערכת, הורכבה מערכת של פיוניר פרמייר 560, וסט רמקולים 5.25 של פיוניר בעוצמה של 130W ועם 2אלמנטים, יצא חביב, ואני מבסוט, חסכתי לי עוד 200 ש"ח שמישהו חשב לקבל בעבור ההתקנה.

PHTO0001.JPG

PHTO0002.JPG

PHTO0003.JPG

PHTO0004.JPG

PHTO0005.JPG

PHTO0006.JPG

פורסם
התמונות ממש ממש לא ברורות...

זה מה שקורה שיש מצלמה מפגרת שהפלאש בה לא פועל וצריכים להסתדר עם מה שיש, מחר אני אשתדל שיהיו תמונות ברורות :)

פורסם

טוב, תמונות של ההתקנה אחרי השלמתה, הקטנוע, ז"ל...

תהנו מהתמונות, מקווה שההתקנה הבאה תצא יותר מעניינית ואיכותית וגם שלא ילך לי הקטנוע באותו ערב של ההתקנה...

PHTO0014.JPG

PHTO0013.JPG

PHTO0012.JPG

PHTO0011.JPG

PHTO0010.JPG

פורסם

אני חוזר ואומר היה, אני עכשיו נוסע להחזיר את האופנוע הזה לסוחר ממנו הוא נלקח עקב מנוע גמור והוא חשב להסתלבט עלי, שטויות, הכלי הבא יהיה יותר טוב...

• תוכן חדש...